Nieuw

Thuis bij de troela’s van IS

Pixabay, foto ter illustratie.

Hoe komt het dat wij aandacht besteden aan de teruggekeerde troela’s van IS, terwijl we niets horen over het luchthavenpersoneel dat twee jaar geleden het doelwit was van een aanslag? Een aanklacht van Pinar Akbas over de soap Thuis, onoprechte humanisten en een gefaald systeem.

Syrië. Plots duikt er een jonge blonde vrouw op, zonder hoofddoek. Drie jaar geleden was ze een fanatieke Thuis-kijker. Vandaag zit ze in een gevangeniskamp te wachten tot de Belgische autoriteiten haar komen redden. Eerder dan aan haar eigen lot denkt ze nu aan het lot van haar kinderen. Je verwacht het niet in het stoffige kamp met zijn tenten en ijzeren hekken omgeven door prikkeldraad. Ze zegt dat het niet haar ideologie is. Dat ze gewoon haar man heeft gevolgd naar een plaats waar de grootste gruweldaden van de 21ste eeuw hebben plaatsgevonden. Ook de twee schoonzussen, die door reporter Rudi Vranckx worden geïnterviewd, zeggen dat ze op een zwak moment er terug ingeluisd zijn.

Pinar Akbas, Doorbraak >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Thuis bij de troela’s van IS

  1. Een slachtoffer…..een jonge Belgisch/Amerikaanse vrouw ligt nog steeds in het ziekenhuis, had nooit bezoek gehad van de overheid betrokken minister, wel onlangs dat de koning en koningin even langs kwamen, na haar bericht op de media.
    Schandalige houding, die nooit meer is goed te praten.

    Like

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s