Nieuw

San Francisco: Muslim opens fire on police, one officer and five others injured

SAN FRANCISCO (CBS SF) — A 21-year-old Suisun City man died late Wednesday night from the wounds he suffered during a shootout with police inside a San Francisco barber shop.

San Francisco police identified the suspect as Jehad Eid. He was transported to Zuckerberg San Francisco General Hospital from the shooting scene and despite lifesaving efforts succumbed to his injuries and was pronounced deceased Wednesday evening.

Five other people including a San Francisco police officer and a juvenile were recovering Thursday from wounds they suffered during the exchange of gunfire in the 900 block of Geneva Avenue in the Crocker Amazon neighborhood at around 4:30 p.m. Wednesday.

Creeping Sharia >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s