Nieuw

Politie zoekt arabische straatrovers die na elkaar op dezelfde locatie toesloegen in Den Bosch

In de uitzending van Bureau Brabant op maandag 26 maart vraagt de politie aandacht voor twee straatroven die nagenoeg op dezelfde locatie en in hetzelfde weekend plaatsvonden. Een 21-jarige man een echtpaar werden hierbij beroofd en bedreigd.

De 21-jarige man fietste op zaterdag 20 januari rond 21.00 uur over de Meerheuvelweg in de richting van Den Bosch. Twee mannen met bedekte gezichten blokkeerden de weg nabij de brug over de A-59. Het slachtoffer werd opzij geduwd en kreeg een klap. De daders zetten een pistool tegen het hoofd van de man en dreigden hem neer te schieten. Het slachtoffer gaf zijn portemonnee met pinpas en werd gedwongen zijn pincode te vertellen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Politie zoekt arabische straatrovers die na elkaar op dezelfde locatie toesloegen in Den Bosch

  1. Misdaad cijfers dalen hard…….las ik nog twee weken terug.
    Sta klaar met uw hooivorken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s