Nieuw

Oswald Mosley over Multiculturalisme

“Maar we wezen het al uit! Het beleid dat destijds werd gevoerd, was gedoemd om in een ramp te eindigen. Ze spraken over iets wat ze ‘de multicultuur’ noemden – wat slechts een universele mix was; pak de mensheid, schud het door elkaar en wie weet wat er in hemelsnaam uitkomt.

Ze wilden af van wat bestond; alle grijze mensen op de wereld die de prachtige diversiteit haten van de menselijke ontwikkeling, ze wilden altijd al af van het natuurlijke, het nobele en het mooie! Ze wilden er vanaf, ze wilden de natuur zo grijs als henzelf maken! Het was hun diepe instinct. We waren daar altijd al tegen. We zeiden: ‘Nee, het zal niet werken en het is ook niet wenselijk dat het zal werken!’ We kunnen in vrede en vriendschap leven, naast elkaar in aparte landen en aparte ontwikkelingen, maar we kunnen niet een mix van volkeren en rassen hebben die sterk verschillen en uiteenlopend zijn; het zal tot niks anders leiden dan problemen –

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Oswald Mosley over Multiculturalisme

  1. Als alles en iedereen vervangen is………..100 jaar later………..zijn er een paar speciën die schuw onder de grond in verlaten mijnen leven. zoals iets in de eerste afleveringen van de beauty and the beast, diep onder de grond met een eigen leider en wetten om de gemeenschap in stand te houden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s