Nieuw

HRW registreert massale deportaties van Syriërs uit Turkije

Turkse veiligheidstroepen hebben sinds december 2017 routinematig duizenden asielzoekers aan de grens tussen Turkije en Syrië onderschept en hen summier gedeporteerd naar het door oorlog verwoeste gouvernement Idlib in Syrië, aldus mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch.

Turkse grenswachten hebben asielzoekers beschoten die proberen Turkije binnen te komen via smokkelroutes, waarbij ze werden vermoord en verwond, en hebben de nieuw gearriveerde Syriërs in de Turkse stad Antakya naar Idlib gedeporteerd, 30 kilometer van de Syrische grens.

Koerdisch Nieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on HRW registreert massale deportaties van Syriërs uit Turkije

  1. Vorig jr maart , kwamen Amnesty ,en meerdere mensenrechten organisatie,s al met dergelijke berichten , er zouden , in dat jaar al 18 “vluchtelingen aan de Turkse grens doodgeschoten zijn ,oa een moeder en twee kinderen ,Rutte zou dat gaan onderzoeken , heeft daar iemand nog iets over gehoord ??

    Like

  2. Pineukio Rutte? Dat is toch die man van al die onderste stenen…..?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s