Nieuw

Hongarije weigert gesprek met Nederland over asielzoekers

archieffoto

Hongarije weigert met Nederland het gesprek aan te gaan over wie verantwoordelijk is voor bepaalde asielzoekers. Hiermee is de laatste mogelijkheid om tot overeenstemming te komen over de kwestie van tafel, aldus staatssecretaris Mark Harbers (Justitie en Veiligheid).

Harbers wilde een bemiddelingsprocedure starten met Hongarije. Dat land interpreteert de Europese regels over wie verantwoordelijk is voor asielzoekers anders dan Nederland. De twee landen zijn het oneens over twee groepen: asielzoekers die via Hongarije naar Nederland reisden en hier asiel aanvroegen, en asielzoekers die eerst in Hongarije een asielaanvraag deden en later ook in Nederland.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Hongarije weigert gesprek met Nederland over asielzoekers

  1. Ach,Nederland gaat weer politieagentje bij Hongarije dat ze wel moeten luisteren naar Meester Juncker anders krijgen een miljoen meer immitatie vluchtelingen extra.
    Zielige bende die spelen voor God,Allah,Manitoe,Hara Krisnja en Neptunes vooral Nep.

    Like

  2. Dikke duim voor Hongarije. Zij vinden het al erg genoeg dat die moslimparasieten hun bodem aanraken. En die zwetskutten in Den Hagabad? Die krijgen de middelvinger. Fuck de Monargie, fuck de bewindvoerders.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s