Nieuw

Gijzeling IS in Franse supermarkt: dader doodgeschoten

Door: Bob van Huët

De gijzelnemer in een supermarkt in het Zuid-Franse dorp Trèbes is doodgeschoten tijdens een interventie van de anti-terreurbrigade. De dader doodde zeker drie personen. Daarnaast vielen veertien gewonden, waarvan er twee slecht aan toe zijn. De aanslag is opgeëist door de terreurorganisatie Islamitische Staat (IS).

De dader is volgens Franse media de 26-jarige Redouane Lakdim. Hij had uitgeroepen te handelen namens IS en eiste de vrijlating van IS-terrorist Salah Abdeslam. Onderweg naar de supermarkt liet hij al een spoor van slachtoffers achter. In het vlakbij gelegen Carcassonne viel hij als eerste een automobilist aan om aan een voertuig te komen. Daarbij doodde Lakdim de passagier en raakte de bestuurder zwaar gewond.

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/gijzeling-is-in-franse-supermarkt-dader-doodgeschoten~a8c49a9c/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Gijzeling IS in Franse supermarkt: dader doodgeschoten

 1. polderboy // maart 23, 2018 om 18:37 //

  Zelfde verhaal als altijd, lees ik.
  Sympathieke Marokkaanse jongeman volgens de buurman, en hij had dus naar je mag aannemen alle kenmerken van een goed geïntegreerde islamiet: drugsdealer, wilde naar ISIS, bajesklant, geradicaliseerd…
  Verder was hij bekend bij de Stichting voor blinden, doven en doofstommen, in de Franse volksmond de veiligheidsdienst genoemd.

  Liked by 1 persoon

 2. Gijzeling in Franse supermarkt voorbij, dader doodgeschoten, zeker drie slachtoffers
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20180323_03425464

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s