Nieuw

Environmentalists Should Oppose Immigration

Pixabay

It’s an interesting paradox to observe in Europe, that those political activists who put environmental issues at the forefront of their thinking overwhelmingly advocate for mass immigration from the Third World.

Environmentalists, from England to Estonia, are invariably among the first to be seen with the “refugees welcome” placards. They pursue an ideology of quasi-humanism and blame American imperialism – not without foundation it must be said – for the mass movements of people, and demand that our hospitable European nations open our homes to the world’s poor. They have synthesised Marxist internationalism with environmental politics to devise an odd blend of eco-activism and immigration advocacy, yet these positions are juxtaposed by any objective analysis.

Defend Europe >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s