Nieuw

De islam is Annabel Nanninga’s arrogante dikke domme blinde vlek: “eh, nazi-ideologie en dat soort teksten”

'Annabel eet een broodje', screenshot YT

Gisteren bij Pauw. Begin op 19:30, waar Eerdmans van Leefbaar Rotterdam spreekt over Meeuwissen van de PVV-Rotterdam. Eerdmans zegt:

“Hij [Meeuwissen] werd door meneer van Baarle van DENK indirect met Joseh Goebbels vergeleken. Daar ging het om het filmpje van de PVV-landelijk over de islam en daarover werd hij aangesproken in een debat en toen werd hij met Goebbels . . . . wat ik alijd heel slecht vind . . . waarom ueberhaupt moet je dat doen. Maar daartegenover stond ook dat mensen aanstoot hadden genomen aan zijn uitspraken . . . . over de islam . . . eh, nazi-ideologie en dat soort teksten. Dus meer mensen hadden daar moeite mee en allemaal waardeloos denk ik . . .”

En dan zie je precies op 19:57 waarom Annabel Nanninga soft on islamis. Ze doet héél erg vermoeid-pffff bij Eerdmans woorden “eh, nazi-ideologie en dat soort teksten”. Dat betekent dat ze geen idee heeft van 1400 jaar geschiedenis van de islam, theorie en praktijk, met name die gedurende WO II. Dat betekent dat ISIS niet echt tot haar doorgedrongen is, net zo min als al die aanslagen de laatste decennia. Hetzelfde geldt voor boekhouder Eerdmans.

Martien Pennings >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on De islam is Annabel Nanninga’s arrogante dikke domme blinde vlek: “eh, nazi-ideologie en dat soort teksten”

 1. Jullie bedoelen toch die van die foto hier boven in het bericht?
  Ik had zelf even last van een blinde vlek bij mijn ogen.

  Liked by 1 persoon

 2. Diana Steijn // maart 23, 2018 om 20:01 //

  zielig hoor

  Like

 3. We zitten eigenlijk naar de poppenkast van Jan Klaassen en Katrijn te kijken met die veldwachter die de boze en tegelijk sullige overheid moet voorstellen. Jan heet nu Geert, Jesse of Sjerrie en Katrijn is dat Vette Wijf van de Plus. De Veldwachter wordt gespeeld door Kasja of Salamander Penthouse. En de poppenkast is natuurlijk dat hoerenneukhol van Penthouse. Ademloos kijken we naar de continuing story of Peyton Place. Ik ga afkicken en voortaan naar de bloemetjes en de bijtjes kijken en daarna de kroeg in om een lekker wijf te scoren. Het leven is te kort voor deze waanzin.,

  Liked by 1 persoon

 4. Don, over die blinde vlek gesproken.
  http://www.welingelichtekringen.nl/opinie/780386/annabel-nanninga-vindt-zichzelf-een-lekker-wijf-2.html

  Je zal het toch maar boven je hebben hangen, als je net wakker bent.

  Liked by 1 persoon

 5. Verdorie wat is er aan de hand met het instinct of intuïtie van de meeste Nederlanders willen of kunnen ze niet inzien dat A. Nanninga een verschrikkelijke draaikont is. Wanneer het aan alle kanten plat gebeukte variatie op het thema islam aan de orde komt, dan schiet de lijkwitte sperballon zich geheel in overstemming met de heersende politiek correcte moraal van de reguliere kartelpartijen. Nanninga is niets meer of minder dan een omhooggevallen plucheplakster, in de gemeentelijke politieke kweekvijver werkt zij zich stapje voor stapje naar een nog beter betaalde politieke carrière.Nanninga heeft als zovele politici gewoon schijt aan de burger en kiezers, zij is de schaamte ook reeds voorbij.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s