Nieuw

Bescherming van de democratie: iedereen monddood en achterdochtig maken

Nederland heeft gesproken.

Althans 60% van de stemgerechtigde Nederlanders. Dat betekent in feite dat 40% van de beschikbare zetels in de gemeenteraden leeg blijven. Als die toch worden opgevuld door raadsleden, dan zitten die daar illegaal. Maar dat wist u al.

Nederland heeft ook gesproken over de zogenoemde Aftapwet.

De uitslag is nog niet bekend, duidelijk is wel, dat ongeveer de helft van de stembusgangers het goed vindt dat u als tegenstander toch ook wordt bespioneerd door overheden en geheime diensten.

Herstel de Republiek >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Bescherming van de democratie: iedereen monddood en achterdochtig maken

 1. Duchesne // maart 23, 2018 om 09:00 //

  Iets dichter bij huis, vrouw van 28 met kind van 3 door groep van fiets getrapt, in Tilburg. Geen beschrijving daders, de krant houd angstvallig vast aan nieuws brengen zonder achtergrond informatie, wat ik benoem als onrust zaaien…

  Het is een open deur het soort daders te benoemen, maar ik zwijg voor het geval ik het niet juist heb. En zo leg je mensen dus ook het zwijgen op, door informatie te onthouden waardoor geen conclusies worden getrokken. en zo beinvloed je dus verkiezingen, door informatie te onthouden die het juist mogelijk maakt een goede en verantwoorde keuze te maken.

  Desinformatie, misinformatie, geen informatie en controle met strafvervolging op alle informatie… ongeacht het excuus, dit is het einde van het restant aan democratie dat her nog was, en het was niet veel.

  Dit soort wetgevingen zijn geen winst voor de burger, maar een sluitstuk qua macht voor de politiek. Nu is het wachten op de nieuwe Adolf, de nieuwe Stalin of de volgende Pol Pot. Op dat vlak hebben wij geluk, we zitten met een politieke kast van lapzwansen en onbenullen, het word dus meer een Himmeler die wij krijgen, een ambtenaarachtige politicus die moord en arrestatie per mail in stilte uit laat voeren.

  Welkom in mijn land.

  Like

 2. Luisteren….. Fluisteren…… Afluisteren….. Stapje voor stapje….. Der Feind hört met……

  Like

 3. Bescherming van de democratie: iedereen monddood en achterdochtig maken, voorbij het gelijk van Erich Honecker en een zegen voor de bestuurlijke elite, die nu in staat zijn om net als gechipte huisdieren iedereen met een afwijkende mening te controleren en een aanbeveling te doen voor heropvoeding in een nog te bouwen FEMA-kamp.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s