Nieuw

Arthur van Amerongen: Sylvana Simons doet het licht uit in Amsterdam

Screenshot.

Arthur van Amerongen analyseert de verkiezingsuitslag in ‘Kaboel aan de Amstel’

Ik schaam me dood voor mijn oude Mokum en ben het kotsbeu om mij steeds weer te moeten verantwoorden voor die kutstad. Alsof Amsterdam op mijn voorhoofd staat getatoeëerd terwijl ik de navel van de wereld al een eeuwigheid geleden gillend ontvluchtte.

Ik ging vanochtend zoals op iedere vrijdag in alle vroegte vloeibaar ontbijten met de venusschelpenvissers van de Ria Formosa. Die begonnen me al meteen te jennen: nou, tio Arturinho, waarom wacht de hele wereld al zo lang in spanning op de verkiezingsuitslag van Amsterdam?

Vaak beginnen ze eerst te kloven en te zuigen over het Nederlands elftal en Ajax, terwijl ik sinds twee jaar fan van Feijenoord ben.

Lees verder:

https://www.hpdetijd.nl/2018-03-23/sylvana-simons-licht-uit-amsterdam/

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5817 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: