Nieuw

Antwerpen: ‘Moskeeën gefinancierd met zwart geld drugsmaffia’

Vlaams Belang heeft een klacht ingediend en eist een onderzoek naar de financiering van tal van moskeeprojecten in Antwerpen. Uit onderzoek van Vlaams Belang blijkt dat afgelopen jaar 1.738.210 euro voor dergelijke projecten werd opgehaald door zogenaamde benefietacties. Drugsmaffiafamilies zouden op die manier hun crimineel geld witwassen, klinkt het.

Vorige maand raakte bekend dat de criminele, illegale economie in Borgerhout groter is dan de legale economie. Dat bleek uit een onderzoek van de lokale politie en de dienst Maatschappelijke veiligheid. De financiering en achtergrond van bepaalde projecten in Borgerhout zouden dan ook van een bedenkelijke herkomst zijn, zo staat te lezen in de resultaten van het onderzoek.

Sceptr >>

Zie ook:

“Meerdere Antwerpse moskeeën ontvangen drugsgeld”

Drugdealers zijn de baas in Borgerhout: “De illegale economie is er groter dan de legale”, luidt het in nieuwe studie

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9289 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Antwerpen: ‘Moskeeën gefinancierd met zwart geld drugsmaffia’

  1. antiislamnu // maart 23, 2018 om 23:38 //

    Gaat lekker daar bij die Belgen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s