Nieuw

American Day of Reckoning for Muslim Brotherhood?

The Muslim Brotherhood’s sigh of relief after being rescued by Secretary of State Tillerson and National Security Adviser McMaster has been replaced by a sweaty panic.

With Tillerson out and Pompeo in and McMaster’s days numbered, it is now probable that the Muslim Brotherhood will finally be designated by the State Department as a Foreign Terrorist Organization, paving the way for its infrastructure in America to begin being dismantled.

Groups associated with the Muslim Brotherhood network like the Jamaat-e-Islami and Jamaat ul-Fuqra are likely to see a similar fate. President Trump’s desire to pressure Pakistan and more closely ally with India adds to the likelihood that these Pakistani-led groups will be blacklisted.

The Counter Jihad Report >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s