Nieuw

‘Allah Is Gay’ – Here’s What Happened in Luton

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on ‘Allah Is Gay’ – Here’s What Happened in Luton

 1. templars2017 // maart 23, 2018 om 22:19 //

  Islam is tolerant,dat is het geen ze ons willen wijsmaken.
  Wij en vele anderen weten beter ,het is het meest onbuigzame meest racistisch, meest xenofobe geloofsysteem dat ooit op aarde heeft bestaan .
  Om te beginnen het is een ideologie ,dit wil zeggen dat het waarden verdedigd eigen aan standpunten.
  Dat er tolerantie is kan iedereen vergeten ,het is er te rigide voor ,het is volgens de koran te handelen en niets anders.
  Dat de lgbt legioenen steun hebben betuigd aan de invasie troepen van de islam om via massa immigratie Europa binnen te komen is duidelijk een misrekening van formaat geweest.
  Ze hebben iedereen die tegen de lgbt was schandelijk verwenst en om hun tolerantie eis kracht bij te zetten de kaart van de islam getrokken ,dit alles om hun eigen agenda punten te kunnen vervolledigen .
  Het was al de progressieven er dus om te doen om hun politieke macht te vergroten ,door de islam en zijn aanhangers te gebruiken hebben ze twee dingen bereikt, een gemakkelijke door de politiek gestuurde invasie helpen verwezenlijken en de bevolkingen hun eigen idees in de strot te duwen.
  Door het slachtoffer te spelen en het accent te leggen dat minderheden automatisch benadeeld worden hebben ze hun dubbel slag thuis gehaald, de invasie is een feit en lgbt punten mogen niet bekritiseerd worden op straffe van ……..
  Door de islam op dezelfde kar te laden is ook daartegen geen kritiek meer mogelijk,ook al is ze er wel ,en veel ook maar verdoken uit angst voor staats repressailles.
  We hebben dus twee “minderheden” die door hun klaagcultuur te gebruiken meer voorrechten hebben verworven dan de rest ,er mag geen scheef woord over ,tegen ,van gezegd of geschreven worden zonder een hoop zinneloze kritiek met bakken over je heen te krijgen ,in het beste geval!
  Het kan nog veel erger ,veel erger!
  Waar zit nu de catch 22 ,de minderheid van de islam is ondertussen uitgegroeid naar een alom tegenwoordige groep die hun eisen stelt ,eisen die rechtstreeks komen uit hun rigide ideologie ,zonde enige vorm van flexibiliteit.
  Nu beginnen de lgbt legioenen te voelen dat ze door hun voormalige gekoesterde mede standers in het minderheid tegen de rest confilct ,zich tegen hen aan het keren zijn .
  In de rigide islam is alles wat de lgbt belichaamt totaal onaanvaardbaar ,de medestaanders van destijds hebben hun bondgenoten gebruikt ,of beter misbruikt om te kunnen voet aan de grond te krijgen en te groeien .
  De rigide islam zal nu zorgen dat om zogenaamde “confronterend” gedrag en of afbeeldingen en of idees de lgbt legioenen het leven zuur maken in het beste geval.
  Het staat al van oudsher in de koran dat al wat lgbt wilt in feite de doodstraf verdient.
  Blijkbaar hebben ze het bij lgbt niet gelezen of waren ze zoals we het van hen gewoon zijn te hooghartig om goede raad die hen duidelijk is gegeven in de wind te slaan , nu komen de tijden van afrekening , voorbeelden genoeg van homo’s die door islamieten in elkaar zijn geramd.
  Het filmpje laat duidelijk zien dat de islam absolute onderwerping eist ook van hen die geholpen hebben om ze hier te krijgen.
  Eerst met een plakaat waarop staat “welkom ” ,nu wordt hetzelfde plakaat gebruikt om hun dan te betuigen .
  Het is hun eigen schuld ,we hebben ze zoveel gewaarschuwd dat het op een hangende gramofoonplaat begon te lijken ,nu is het te laat voor hen , die wind zaait zal storm oogsten……
  Wat doen we als ze bij ons komen klagen?

  Like

 2. polderboy // maart 23, 2018 om 22:55 //

  In Birma stoorden 600.000 Allah aanhangers zich ook enorm aan allerlei lui, die boeddhisten heetten. Daar werden die 600.000 moslims heel erg agressief van, van die 55 miljoen boeddhisten, en ze gingen die boeddhisten zelfs doodden, iets waar die Engelse politieman op de video ook al erg bang voor was.

  Eerst heeft de Birmese politie tegen die 55 miljoen boeddhisten ook gezegd of ze niet kunnen oprotten, omdat ze anders gearresteerd worden wegens publieke ordeverstoring, zoals je op de video hier zag.
  Uiteindelijk hebben ze dat heel erg fout opgelost natuurlijk, en schijnen toch die goede mensen, die 600.000 agressieve moslims verkrachters en moordenaars, eruit gezet te zijn.

  Nu zijn de wereldleiders, die allemaal in Brussel wonen, daar erg boos over, en die Engelse politieman ook, want hier hadden ze die 55 miljoen boeddhisten eruit geschopt, die een belediging waren voor de 600.000 moslims.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s