Nieuw

Verloofd op haar achtste, getrouwd op haar vijftiende: “Het mag dan wel jouw lichaam zijn, maar ik ben er baas van”

Door: Sven Van Malderen

“Het mag dan wel jouw lichaam zijn, maar ik ben er baas van.” Dat kreeg de 15-jarige Naila Amin te horen toen ze voor het eerst verkracht werd door haar neef. Ze is een van de 250.000 kinderen die in de voorbije achttien jaar verplicht moest trouwen in de Verenigde Staten. Nu -dertien jaar later- vecht Naila als een leeuwin tegen de verfoeilijke praktijk van kindhuwelijken.

Het meisje uit New York reageerde stomverbaasd. Hoe konden haar Pakistaanse ouders haar zoiets aandoen? En waarom hadden ze haar dat zelf niet verteld? Toen Naila meer uitleg ging vragen, kreeg ze het deksel op de neus.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/verloofd-op-haar-achtste-getrouwd-op-haar-vijftiende-het-mag-dan-wel-jouw-lichaam-zijn-maar-ik-ben-er-baas-van~abed3e64/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Verloofd op haar achtste, getrouwd op haar vijftiende: “Het mag dan wel jouw lichaam zijn, maar ik ben er baas van”

 1. templars2017 // maart 22, 2018 om 23:30 //

  En dat is het soort dat hier de boel komt cultureel verrijken? waar halen ze het in hun hoofd te gaan zeggen dat dit bij Europa hoort?
  Dergelijke misdadigers worden door de lieverdjes van GL en Co en de gutmenschen als te helpen sukkelaars omschreven ,wat is er eigenlijk nodig om die eikels weg te werken en de zaken terug naar normaal te brengen?
  Oorlog? Opstand? Complete chaos? Burgeroorlog?
  Normaal gezond verstand zou al veel helpen om op de juiste weg te raken, doch het hele “establishment” is zo rot tot op het bot dat gezond verstand er geen schijn van kans heeft te bestaan, bedorven door hun eigen agenda en waanzinnige illusies blijven ze volharden in hun boosheid.
  Daaruit kan enkel geconcludeerd worden dat een propere oplossing geen kans maakt ,iedereen zal zijn handen moeten vuil maken, het is enkel de vraag wanneer en wie het zal initiëren….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s