Nieuw

NOAA liegt weer

Als de hysterische angstpropaganda over vliegende rivieren en regenbommen niet de vreesaanjaging voor opwarming van de aarde in stand kan houden, kunnen nepgegevens van de overheid dat misschien wel doen.

De warmanisten vechten nu met alle middelen om de neus boven het water te houden. De kloof tussen de werkelijke temperaturen en die welke worden gerapporteerd door de met belasting gefinancierde National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) nadert 2,5°F:

NOAA’s Amerikaanse temperatuurrecord laat zien dat de VS het warmst was in de jaren dertig van de vorige eeuw, en koelde af terwijl de CO2 steeg. Dit gooit de theorie van broeikasgassen om, dus “passen” ze de gegevens aan, zodat het lijkt alsof Amerika warmer wordt.

NOAA’s manipulatie van gegevens biedt een spectaculaire “hockeystick” van wetenschappelijke fraude, die de basis vormt voor grote hoeveelheden slechte klimaatwetenschap.

Bron/Auteur: The Deplorable Climate Science Blog.

De temperatuur vóór 2000 is koeler gemaakt en de temperatuur na 2000 is warmer gemaakt.

Dit jaar geeft NOAA’s manipulatie van gegevens een bijzonder spectaculaire “hockeystick” van wetenschappelijke bedriegerij, omdat ze een bijna 2,5 F graden verkeerde verwarming introduceren sinds 1895.

Als de warmanisten erin slagen hun bedrog aan de man te brengen, gaan de politici ons voor miljarden belastinggeld uitmelken, die ze anders niet zouden kunnen rechtvaardigen. Nog gevaarlijker is dat ze de “opwarming” kunnen gebruiken om de volledige controle te krijgen over alle sectoren en industrieën, en tot in het kleinste detail restricties in ons dagelijks leven kunnen opleggen.

Om dit te bereiken manipuleert men het vertrouwen van het publiek in de overheid en zelfs de wetenschap, wat generaties lang kan duren om te herstellen, want de leugen zal onvermijdelijk onder zijn eigen gewicht bezwijken.

Bron:

https://realclimatescience.com/2018/03/noaa-data-tampering-approaching-2-5-degrees/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on NOAA liegt weer

 1. Wat een hoop gezever, ze zitten te lullen over 2.5 °Fahrenheit ,dat is moeilijk doen om de Europeaan met zijn metrisch stelsel in verwarring te brengen zodat deze zever kan gelooft worden.
  Het is in feite heel simpel als we een klein voorbeeld nemen wordt alles duidelijk,
  Laat ons een temperatuur van 35°Fahrenheit nemen, dat is 1,666667° Celsius ,als we daar nu 2,5 °Fahrenheit bijtellen dan krijgen we 37,5° Fahrenheit wat zich vertaald in 3,055556° Celsius
  Dus is 2,5° Fahrenheit gelijk aan 1,388889° Celsius, 1° Fahrenheit is dus 0,5555556° Celsius!!!
  Wie het veschil kan merken is een heel gevoelig iemand,er zijn veel grotere fluctuaties geweest in het verleden zowel opwarmend als afkoelend.
  Maar om de miljarden te verdienen op iedereen zijn kap zijn dergelijke verdoken nonsen hun gewicht in goud waard , alleen is het jammer dat zo weinigen de moeite doen om het te bekijken en klakkeloos alles aanvaarden wat ze wordt voorgezegd…………..

  Like

 2. skeeter // maart 23, 2018 om 01:00 //

  templars, 5/9 celcius = 1 fahrenheit als ik me niet vergis

  Like

 3. 2,5F verschil komt overeen met 1,4C verschil. Dus waar maakt men zich eigenlijk druk over? Oja over het verdienmodel natuurlijk

  Like

 4. Als je in het openbaar (in een gezelschap o.i.d.) de zg. opwarming van de aarde bestrijd , dan staan ze je aan te kijken alsof je van een andere planeet komt.
  Zover zijn de mensen al geprogrammeerd door onze leugenpers en dus niet alleen met die opwarming, maar op alle belangrijke onderwerpen zoals islam, politiek, Rusland, Trump, etc.
  En de trukendoos gaat steeds verder open totdat…..

  Like

 5. boorzalf // maart 23, 2018 om 15:18 //

  ​Rapporten van het VN-klimaatpanel worden al jaren door de hele wereld als leiddraad genomen bij het opstellen van nieuwe wetten en regels ten aanzien van het klimaatbeleid. In alle landen wordt nog steeds uitgegaan van het officiële VN-standpunt, namelijk dat de Aarde aan het opwarmen is, en de uitstoot van CO2 hier hoofdverantwoordelijk voor is. In diverse landen, ook in Nederland, worden daarom miljarden uitgegeven om de uitstoot van CO2 terug te brengen. Terwijl het ‘Global Warming’ verhaal door de meeste politieke partijen is omarmd en wordt gebruikt voor het invoeren van nieuwe belastingen, blijkt de wetenschap inmiddels echter een heel andere mening toegedaan. Het VN-beleidsrapport over Global Warming werd destijds door slechts 52 wetenschappers en honderden NIET-wetenschappers ondertekend. De wetenschappers die wél onderzoek hebben gedaan, zeggen dat CO2 helemaal NIETS te maken heeft met ‘Global Warming’. Zij zeggen dat de temperatuur op Aarde al enige jaren niet meer stijgt maar zelfs licht gedaald is, en dat de verreweg belangrijkste bron van klimaatverandering en opwarming de Zon is, iets waar wij mensen niets aan kunnen veranderen

  Like

 6. Omstreeks 1430 nCh werden in de Betuwe in mei appels geplukt. Normaal bloeien de bomen dan. Kwam toch echt door de warmte.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s