Nieuw

Jihad attack; Zwarte islamdeken rolt zich verder uit over ons “verloren” Nederland

Verbijstering, frustratie, woede en verdriet zijn emoties die zich van mij meester maken. Het is nog vroeg deze ochtend als ik mijn gedachten voor u neer leg terwijl via een mainstream shitkanaal het ene na het andere bericht over uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen mij verder tot waanzin drijft.

Eén grote droefenis met maar één lichtpuntje en dat betreft de groei van de lokale partijen. Grotendeels is dit te danken aan het ongenoegen van het volk over het zittende establishment en niet zozeer aan het beleid van deze partijen.

Er is een gevoelige jihadistische aanslag gepleegd op Nederland door islam. Maar er zijn geen doden gevallen, hoor ik u denken. Nee, dat klopt. Maar er zijn vele vormen van jihad waarvan fysiek geweld door bijvoorbeeld een opblaasislamiet er maar eentje van is. Hier is sprake van jihad door infiltratie.

De partij DENK, waarvan de agenda wordt gedicteerd door de koran, is in tal van gemeenten binnengedrongen in de raden waarbij ze vaak groter zijn dan de Partij voor de Vrijheid. “Shariarisering is on it’s way. ”
U zult denken; “ach, het zijn maar een paar zetels.” Twee, drie of zelfs vier zetels, de islam heeft definitief een voet tussen de deur in ons overheidsbestuur. Aangezien de aanwas van kroost bij de islamitische allochtoon groter is dan bij de autochtoon, zal dit zijn reflectie hebben naar de toekomst op het aantal zetels in de gemeenteraden als ook in de Tweede Kamer op landelijk niveau. Dwingender zal islam zijn invloed uitoefenen op ons autochtonen waarbij we steeds meer, op legale wettelijke wijze ons hebben te voegen naar regelgeving die uiteindelijk (mede) tot stand zal komen door deze islamitische partij(en), regelgeving die gebaseerd zal zijn op de wetten van Allah.

Natuurlijk wordt op taqiyyaanse wijze door dergelijke partijen gepretendeerd dat zij een partij zijn voor “alle” Nederlanders. Heeft u zich wel eens bezig gehouden met hun gedrag, visie, voor welke groepen zij zich hard maken en waar zij wel en niet mee instemmen? Het Nederlandse volk in grote getale niet, getuige deze uitslag. Een uitslag waarbij “hoogopgeleiden” en het stadse volk massaal Groen Links hebben verheven tot grootste partij. Groen Links dat de grenzen nog verder open wil zetten voor islamieten, Groen Links als de grootste bondgenoot van hun toekomstige islamitische moordenaars, Groen Linkse naïevelingen die blind zijn voor wat zich allemaal aan geweld voordoet vanuit islamitische basis wereldwijd, Groen Links die met een “feeding the crocodile” houding denkt dat er op een zinnige manier is om te gaan en samen te werken met de islam. Het gif van de linkse indoctrinatie heeft zijn werk (wederom) gedaan. De linkse vergiftiging vanuit de instituten (hoogopgeleiden, UGH) en de publieke omroep is totaal. “We are lost”

Oke, partijen als SP en PvdA hebben genadeloos op hun flikker gekregen maar betreffende het establishment is het nog steeds stuivertje wisselen tussen de leugenaars en hypocrieten van VVD en CDA als grootste partijen met de eveneens schijt-aan-het-volk-dat-zn-muil-moet-houden partij D666 als tweede. Het kuddevolk van Nederland is achterlijk, dom, naïef en suïcidaal. Het kuddevolk heeft zich niet en nooit verdiept in wat de islam nu werkelijk inhoudt. Maar wel staat het kuddevolk op en protesteert bij een clipje van de Partij voor de Vrijheid waarin een aantal kernen van de islam worden geëtaleerd. Maar die waarheid is hen vreemd, zei blaten als schapen, niet gehinderd door enig gebrek aan kennis. RACIST! en ISLAMOFOOB! zijn doorgaans de laatste geluiden in een “woordenwisseling” met dat geteisem.

Dit kuddevolk blijft maar stemmen op leugenaars en hypocrieten van de elite. Gaan we dezelfde kant op als Zweden, UK, Frankrijk of Duitsland? Misschien is het de hoogste tijd voor een andersoortige jihad, gewoon, om dit kuddevolk de realiteit in de bek te drukken zodat ze wakker worden uit hun roze droom. Of is Nederland reeds verloren?

Have a nice day, Zeepertje

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

Please share on Facistbook because Zeepertje is suspended again for 30 days until March 28, ThankYou!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

38 Comments on Jihad attack; Zwarte islamdeken rolt zich verder uit over ons “verloren” Nederland

 1. Donkere dagen ,en dat terwijl het lente wordt…….
  Nog een land dat naar de haaien aan het gaan is , wanneer is het genoeg?
  Het monddood maken gaat een versnelling hoger schakelen , straks dagen we allemaal een muilkorf ,voor zover dat nog niet het geval is……

  Liked by 3 people

 2. Duchesne // maart 22, 2018 om 10:11 //

  Het is fijn te weten dat de meerderheid van Nederland graag slaaf wil zijn het prima vind dat anderen hun leven controleren. Deze meerderheid wil graag betalen aan uitkeringen voor allachtoneen, wil hun dochters graag thuis zien komen met een dikke buik en een stuk genetisch afval erin gepropt, al dan niet vrijwillig. Hun zoons afgeslacht zien omdat ze blank zijn.
  Men wil terroristen aan het roer, veel stemmen krijgen is blijkbaar de beloning van decennia politieke terreur en het schenden van de rechten van anderen.

  Allemaal prima, als dat is wat ze willen. Het enige probleem is dat mij ook zulk lot word opgedrongen, en dat er geen mogelijkheden meer zijn mijn onvrede te uiten, mijn stukje recht op leven te krijgen via de regels en wetten van deze “meerderheid”. Feitelijk word nu een deel van de bevolking uitgesloten van het mee beslissen over de toekomst en tot slaaf gemaakt, en dat is smerig.

  Ik ben overtuigd dat wij worden uitgeleverd om ten koste van alles een multi culti samenleving te worden, en het gebrek aan geduld van anderen om de tijd te laten beslissen hoe de wereld eruit gaat zien zal niet tot de geweste resultaten leiden maar een monster scheppen. Het zij zo, geniet ervan.

  Feitelijk word ik uit mijn bestaan weggedrukt en gedwongen te buigen doordat het gros van de bevolking uit ontwetendheid en gebrek aan interesse om zich te verdiepen in zaken als Islam en privacy terroristen ennverraders de macht geeft.
  Mijn kinderen word een toekomst in onderdrukking opgelegd door huichelaars en lafaards, door eerlozen. Daar gaan we dus niet in mee.

  Het is tijd om te beraden over de weg die nu te volgen is. De tijd van rede is over, want rede heeft geen resultaat gehad en is begroet geweest met geweld en achterbaksheid. Wat rest de mens dan nog?

  Vervloekt zij hen die leugenaars en moordenaars steunen, vervloekt zij hen die willens en
  wetens een dictatuur legaliseren die de eigen bevolking ondergeschikt maakt aan vreemden.
  Vervloekt zij hen die eigen volk dwingen te werken voor een aalmoes en vreemd volk vertroetelen en het geld aan de deur komen brengen.

  Ik vervloek dit land.
  Dat het bloed van de verraders de straten mag overspoelen, dat het vee dood op de weiden mag liggen en de gewassen wegblazen tot stof, dat het licht mag uitgaan en de donkerste nacht nog als daglicht zal zijn, krakend van de radioactiviteit. Dat de huid met vele blazen is gevuld en bij aanraking dood verder verspreid, dat iedere aanraking met angst is gevuld en niemand meer een ander in de ogen durft te kijken. Ik vervloek dit volk tot vijf generaties ziekte en slavernij, omdat ze het zo graag willen.
  Dat ze krijgen wat ze zo graag willen, dat alle tuig van Europa naar deze lage landen trekt.
  Vervloekt zij hen die Groen Links of VVD stemden, dat het licht hun ogen mag verlaten en de smaak hun tong. Dat iedere woord tot twist mag leiden en iedere stap tot een lijdensweg.
  Dat de geesten in hun hoofd spreek koren in de nacht zullen zijn, en iedere dag tot een met onrust gevulde slooptocht zullen maken.

  Duchesne vervloekt de verraders en colloborateurs van rijheid en mens zijn in naam van allen die voor ons hebben geleefd en hen die vrijheid en leven willen. Wanneer zon en maan teglijkertijd zichtbaar zijn zal de vloek beginnen.

  En nu porno, het middel tegen alles…

  Liked by 8 people

 3. Poging nr 2 dan maar.

  Liked by 5 people

 4. Dubbele paspoorten zouden niet in de politiek mogen meedraaien, vanwege de dubbele agenda.

  Liked by 3 people

 5. Hansfree // maart 22, 2018 om 10:52 //

  Ik zie dat de gang naar de stembus voor mij weer eens een nutteloze exercitie is geweest, voor beide stembiljetten. Als de PVV niet had meegedaan, was ik niet gaan stemmen.
  Het is knap dat de nieuwe lokale PVV hier in Enschede voet aan de grond heeft gekregen, maar als 6e partij met 3 zetels (als ik het goed heb gezien) gaan ze de bouw van de megamoskee echt niet verhinderen, wat toch de hoop en prioriteit van iedere PVV-stemmer hier geweest zal zijn. Burgerbelangen heeft gewonnen, wat goed klinkt, ware het niet dat de naam Gemeentebelangen had moeten zijn, met ‘Diftar’ (al net zo erg als iftar), en sloop van het viaduct bij de UT voor EU-subsidies op busbanen als de wat mij betreft belangrijkste dieptepunten uit de afgelopen vier jaar.
  En het referendum. Tja. Wat moet ik ervan zeggen. Ik ben verbaasd. 50-50 is compleet nutteloos.
  Het is niet anders. Dat ik niet in een van de grote steden in het westen woon, is slechts een hele schrale troost.

  Liked by 5 people

 6. Hansfree // maart 22, 2018 om 11:10 //

  (Naschrift) OMG, ik lees nu over Nijmegen, weliswaar geen stad in het westen, maar evengoed een gruwel.

  Liked by 4 people

 7. Dat er zoveel naïeve mensen voor de sleepwet stemmen is onbegrijpelijk.
  Ze snappen er werkelijk niks van.
  Dit is de opmaat naar 1984 van Orwell.

  Liked by 4 people

 8. antiislamnu // maart 22, 2018 om 11:16 //

  Geweldig artikel en inderdaad om te janken de uitslag en dan die half Marokkaan klaver met ze gespeelde nep campagne om te kotsen.
  Dood aan alle verraders van Nederland

  Liked by 2 people

 9. Horatius // maart 22, 2018 om 11:33 //

  We kunnen de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 beschouwen als een definitieve omslag in de Nederlandse politiek met verstrekkende gevolgen voor ons land.

  De forse zetelwinst voor een Islamitische partij als DENK betekent dat er een stevige basis is gelegd voor een stapsgewijze islamisering van ons land met onvoorwaardelijke steun van GroenLinks die fungeert als een zusterpartij met ongeveer dezelfde idealen. Alleen verpakt met een groen randje als lokmiddel voor de argeloze autochtoon die de diversiteit van onze samenleving ziet als een soort aards paradijs.

  Een keerpunt wat niet meer ongedaan kan worden gemaakt. Want ieder volk krijgt de regering die het verdient en men is genoeg gewaarschuwd: reeds in de jaren 80 van de vorige eeuw door Hans Janmaat en vervolgens door Pim Fortuyn en Geert Wilders.

  Natuurlijk vormen de moslims nog steeds een minderheid in onze bevolking: ca. 1 miljoen. Maar dit aantal werd reeds tijdens de eeuwwisseling gehanteerd dus is uiteraard gedateerd en zeker niet realistisch. We zijn intussen hard op weg naar de 2 miljoen, inclusief de illegalen en de uitgeprocedeerde asielzoekers.

  We kunnen hoofdzakelijk de PvdA verantwoordelijk stellen voor de opkomst van DENK.
  Deze partij heeft zich bewust laten gebruiken als een perfect middel om geruisloos te infiltreren in ons politieke bestel door slimme moslims met een dubbele nationaliteit en maar één loyaliteit.

  Wat staat ons op de korte en wat langere termijn te wachten?

  Een hoofddoekencultuur bij het politieapparaat, ambtenaren, docenten, bestuurders en alle mogelijke andere functies die voorheen bevestigden dat wij leefden in een land met een duidelijke scheiding tussen Kerk en Staat.

  De macht van de imams zal steeds meer gaan toenemen en bepaalde eisen zullen worden afgedwongen door massale demonstraties en grootschalige rellen. De politie zal niet of nauwelijks durven in te grijpen uit angst voor een nog grotere escalatie en de Overheden en de politieke elite zullen uiteindelijk capituleren ‘om erger’ te voorkomen.

  En wie openlijk protesteert tegen deze religieuze baardmannen kan bij nacht en ontij een klop op de deur verwachten en vervolgens worden afgevoerd met een zak over het hoofd. Door onze politie wel te verstaan, gelijk het tijdperk 40-45.

  Maar er zijn ook andere scenario’s denkbaar om dit onheil te voorkomen en dat is een breed maatschappelijk verzet van voornamelijk de autochtone bevolking zoals nu al gaande is in landen als Italië, Duitsland en Spanje. Dit verzet zal zich internationaal moeten organiseren onder dezelfde vlag en doelstelling. Namelijk een Verzetsbeweging tegen de politieke en radicale Islam met alle mogelijke middelen om Europa te behoeden voor een Europees Islamitisch Kalifaat.

  Maar lopen we dan niet het risico op een bloedige burgeroorlog zoals in Syrië? vraagt de bezorgde autochtoon die loopt te genieten van onze weer op gang gebrachte economie.

  De keuze is heel simpel: in het belang van ons nageslacht op de barricaden of zich naadloos aanpassen aan de nukken en grillen van de Turken en de Marokkanen.

  De geschiedenis zal uiteindelijk oordelen wat het verschil is tussen de rol van de NSB tijdens de vorige bezetting en de rol van GroenLinks tijdens de huidige bezetting.

  Wij moeten helaas vrezen dat het daadwerkelijke verschil in mentaliteit, doelstellingen en opportunisme verdacht klein zal blijken te zijn.

  Liked by 4 people

 10. Na gisteravond om 1 u alles afgesloten met de gedachte nu ga ik even rustig slapen en morgenochtend bij mijn eerste koffie nog even nadenken over wat er gebeurt is.
  Welnu hier mijn eerste gedachte over de uitslag:
  Dankzij de uitslag is het mij duidelijk dat door open minded en ruime discussies vanaf peuter crèches, peuterzalen, lagere scholen, middelbaar, hogere opleidingen en de universiteiten………
  de hersenspoeling stiekem is ingeslopen als een sluipmoordenaar die de islam is.
  De gevolgen zijn, door acceptatie en bespreekbaar maken van diversiteit, afgeschermd door de wet, en het toelaten in alle lagen, duidelijk zichtbaar geworden welke kant Nederland zich beweegt.
  Ik denk dat door een groot deel onder studenten gestemd is op Groen links.
  Door etnische 2e en 3e generatie migranten-Nedermoslims gestemd is op alternatieve islam demo groepen als Denk.

  Liked by 2 people

 11. @Duchesne // maart 22, 2018 om 10:11 //
  Je klaagzang is prachtig. Zoals een Bijbelse profeet uit de oudheid de natiën – die haters van God zijn – zou vervloeken. Je besluit is nog mooier.
  In een door idioten gedreven maatschappij zullen we zulke ironie moeten missen.

  Liked by 3 people

 12. Johan P // maart 22, 2018 om 13:46 //

  Ik had verwacht dat er in ieder geval iets van een stem tegen islam zou zijn in deze gemeenteraadsverkiezingen. Niet dus.
  Goeie genade, ik ben echt blij dat ik wegben, Nederland is reddeloos verloren

  Liked by 3 people

 13. Duchesne // maart 22, 2018 om 14:39 //

  Vertrek maar mee Daniel, ik ga in de niet al te verre toekomst vertrekken, dit is een verloren land met een berg alleswetende arrogante hufters, ik denk dat het grootste deel van de Nederlanders nog gelukkig zullen zijn in een wereld waar alles een plaats en bijbehorende straf heeft, zelfs als ze enkel het voordeurmatje mogen spelen.

  Ze willen blijkbaar graag leugens en Islam, laat het hun dood en misere worden, vele volkeren ging hun in die ervaring voor.

  Liked by 4 people

 14. Liked by 2 people

 15. Scrutinizer // maart 22, 2018 om 15:55 //

  @JohanP
  Waarheen is u vertrokken? En wat deed u kiezen voor precies die bestemming?
  Dank bij voorbaat om de medelezers hier te inspireren.

  Liked by 1 persoon

 16. Zal vanavond proberen ‘Project Exodus’ topic aan te maken. Beetje over nagedacht vannacht en ik denk dat het alleen werkt, omdat er een hoop sub-dingetjes aan zullen moeten hangen, als ik er een aparte site voor maak (die we dan weer op een vast plekje aan Fenixx vastknopen.

  Liked by 1 persoon

 17. @fubarbaar Kan toch subpage?

  Like

 18. Wat bedoelen jullie met project Exodus, een soort van vakantie beurs met allerlei tips.

  Liked by 1 persoon

 19. k Denk t @BertG uittochttips om de islam te ontvluchten…
  Ik heb t er niet met @Fub over gehad

  Like

 20. skeeter // maart 22, 2018 om 16:25 //

  Zal je eerdaags effe een lijst met links mailuh Fub

  Liked by 1 persoon

 21. Tijl Uylenspiegel // maart 22, 2018 om 17:59 //

  Like

 22. skeeter // maart 22, 2018 om 18:46 //

  Fub kan je niet gewoon een aparte rubriek maken met een open(emigratie) draad waar iedereen zijn 2 centen over verhuizen erin kan gooien (en geen plaatjes draaien)
  Oh lul ik nou weer uit mijn nek?

  Like

 23. Duchesne // maart 22, 2018 om 18:53 //

  Project Exodus, in mijn visie; proberen een plek te vinden voor mensen die in vrijheid willen leven en een toekomst willen, als mens. Waar plaats is voor alle leeftijden en feitelijk iedereen die vooruit wil en met het hoofd en de rug recht wil leven. (voor zover fysiek mogelijk)

  Ga ervoor Fub, ik heb oren…

  Liked by 1 persoon

 24. Zolang Nederlandse verzetsmensen worden aangemerkt als islamofoob, racist, nazi en tokkie zal er niets veranderen in dit corrupte land. Dààr zijn ze blijkbaar banger voor dan voor de islamisering! Het is te gek voor woorden dat iedereen op internet zijn ‘ballen’ laat zien en zich niet durft te vertonen bij een demonstratie tegen de islamisering! Dan maak je het er toch zelf naar! Stemmen heeft geen zin, sta een keer op voor je land en doe iets!! Denk aan je kinderen en kleinkinderen, die gun je toch wel een betere toekomst dan wat er nu gaat gebeuren? Kijk naar die foto met al die grauwe gordijnen en dat enige blanke blonde meisje, de wanhoop straalt dat kind uit haar ogen. Natuurlijk kon denk zijn gang gaan, die hoeven niet te vrezen voor hun leven, die worden gesupporterd door links! Geert Wilders moet 24/7 beveiligd worden tegen dit tuig en ook de mensen die nu namens de PVV in de gemeenteraad zitten. Niet voor niets noemt Geert hen helden! Waren er maar meer meer meer van deze helden!!!

  Liked by 2 people

 25. Duchesne // maart 22, 2018 om 19:37 //

  Demonstreren heeft enkel zin als je sterker bent dan hen tegen wie je demonstreert. Pas als ze bang voor je zijn gaan ze naar je luisteren, omdat het moet. Daarom werkt demonstreren alleen als je hooivork en touw meeneemt, en voorbeelden stelt en keiharde duidelijke eisen. Zo zijn revoluties geslaagd en republieken geboren, door hooivork en touw, door guillotine en muur, niet door bordjes en vlaggetjes.
  De echte helden in dit land zijn de mensen die elders opnieuw beginnen zonder vangnet, echte helden zijn hen die jaar in jaar uit een kut baan hebben met een belabberd loon maar toch doorgaan omdat ze monden te voeden hebben.

  Ik las over het fortuin dat bijstandsmoeders schijnen te krijgen, maar niemand staat erbij stil dat vele bijstands moeders moeten werken en met hun werk de bijstandsnorm niet halen, bijvoorbeeld omdat ze niet voltijds kunnen werken vanwege (zieke/beperkte ) kinderen of omdat ze maar een beperkt uren contract krijgen, zonder reiskosten vergoeding terwijl ze wel moeten reizen, en dus een deel loon inleveren om van A naar B te komen…….. en dan lees je hoeveel ze zouden krijgen….. de realiteit versus de theorie volgens een journalist die graag een politiek punt wilde maken…
  Waar is de journalist die dit soort berichten fileert? Fake nieuws ten behoeve van de politiek om mensen als profiteurs weg te zetten en burger elkaar te laten wantrouwen….

  Praat eens in de zorg met mensen en vraag de gemiddelde verzorgende eens hoeveel ze bijgepast krijgen van de sociale dienst om de maand door te komen, waar ik woon word een derde deel van de winkeliers aangevuld door de sociale dienst…. cijfers die enkel als het voordeel brengt worden genoemd…

  Voorlichting in Nederland is net als het MH17 onderzoek, sommige mogelijke daders mogen de bewijzen leveren… en dat word geslikt.

  Liked by 1 persoon

 26. @skeeter // maart 22, 2018 om 18:46

  Dan wordt het 1 rij met comments.

  Ik dacht aan wat sub-menuutjes, zoals hier bovenaan.

  -per land
  -huisvestings mogelijkheden
  -gezondheidszorg
  -prijzen
  -ervaringen van mensen
  -en wat er verder boven komt drijven

  Welke vorm (sjabloon website) dat krijgt wijst zich tzt. wel, afhankelijk van de input. Is achteraf aanpasbaar eens er een site is.

  Als dat allemaal in 1 draad staat wordt het denk ik lastig terugvinden. Als voorbeeld, het aantal comments in de redactiekroeg is rond de 3000, dat is onbegonnen werk als we daar iets in op willen zoeken.

  Nou heb ik de belangrijkste dingen voor ons wel er uitgevist en sticky boven aangezet, codes, hulplijn wordpress en nog zo wat dingen.

  Like

 27. skeeter // maart 22, 2018 om 20:19 //

  Have at it Fub, ben al niewsgierig

  Like

 28. Duchesne // maart 22, 2018 om 19:37 //
  Met alle respect voor de helden die u noemt, en waar ik me, als ik uw omschrijving zo lees, ook onder mag scharen. Maar: ‘Zo zijn revoluties geslaagd en republieken geboren, door hooivork en touw, door guillotine en muur, niet door bordjes en vlaggetjes.’ is naar mijn bescheiden mening een schromelijke onderschatting van de kracht van een protest! We leven (nog) niet in de middeleeuwen, en als zelfs het kleinste vreedzame verzet hier in nederigland al aangemerkt wordt als ‘gevaarlijk’ en ‘rechts radicaal’ dan kun je toch gevoeglijk aannemen dat men ueberhaupt in de broek poept voor verzet en er alles aan doet om het niet groter te maken. Daar kunt u laatdunkend over doen maar men moet toch ergens beginnen: er staan niet meteen hele pleinen vol met hooivorken en touwen dat gebeurt pas als er een begin is gemaakt en men zich kan aansluiten bij een beweging als de nood hoog is – en dat moment gaat er echt wel komen als het zo doorgaat! Eens zal men wel moeten om aan het zwaard van de islam te ontkomen.

  Liked by 1 persoon

 29. Duchesne // maart 22, 2018 om 21:44 //

  Helena, als de eerste kogels vliegen ben ik er om ze terug te koppen, tot die tijd en tot dat moment is het tijdsverdrijf. Kijk even hoe er voor de Moslims gekropen word, en zeg me welk stukje positieve inbreng daaraan ten grondslag ligt….

  De politiek kruipt omdat men weet dat de politiek geen stand houd als de moslims boos worden en dus hun voertbak in gevaar komt.
  Het moment dat moslims gelijktijdig opstaan is de macht van Den Haag gebroken, en dat weten ze. Ze willen niet dat het publiek word. Enig idee hoeveel van ons leger en politie daadwerkelijk inzetbaar is, en dan moet je die nog over het hele land verdelen ook.
  Het is dus toneel en niets meer, een rij zandzakjes voor het idee van een waterkering en babyoffers aan de zee om niet vloed te worden.

  Ze zijn rijkelijk laat met het opheffen van de wettelijke barriere van twee nationaliiteiten en ze zijn veel te laat met het wettelijk maken van een volksmilitie. En juist een bewapende burger is het enige nog aanwezige middel om te voorkomen dat alles naar de klote gaat. Waar voreoger dienstplichtigen weren is nu niets. Maar in Den Haag heeft men liever een overgave met voorwaarden (voor henzelf) naar de moslims toe dan de macht in eigen hand door de burger macht en vrijheid te geven.

  …de politiek zal het niet redden, dit land, enkel de val vertragen, maar als we een grondwet hadden die het recht op zelfbescherming garandeerde was dit probleem niet eens aan de orde.

  Demonstreren, het is net zoiets als stemmen, je houd jezelf voor de gek en je speelt volgen de regels van de bank. De bank wint altijd.

  Ik noem demonstreren een vorm van “masocistiche cosplay’, have fun, feel good, undress, go to sleep.
  Als je in een democratie moet demonstreren werkt de democratie niet, en daarmee je demonstreren niet want het hoort niet bij een democratie, het is een vangnet voor falen dat net als verkiezingen zegt: Zie je wel dat we democratie zijn want je mag boos zijn. Word boos met hooivork in hand en dan zie je in welke wereld je echt leeft.

  …maar kijk eens naar onze vrienden van de sewklte des doods en hoeveel politieke kracht moorden en afslachten brengt, onze “leiders” komen bijna de kroon op hundrempel leggen, compleet met maagdjes van Oranje…. zelfs de kinderen van de koning zou de politieke nog verkopen.

  Word wakker met je goede bedoelingen en je illusie van rechten hebben en gerespecteerd worden, twee opeenvolgende premiers hebben dit volk al in de nek gepist zoals de Niagara stroomt. En maar spreken over wisselvallig weer…

  Liked by 2 people

 30. Van een afstand……de shit in dit land waar mijn kinderen nog leven en iets opbouwen wordt groter en dikker.

  Like

 31. Nog iets……..12.000 mensen protesteerde de afgelopen week wegens het vermoorde jongetje Gabrièl in Almeria. Meer als 500.000 oudere mensen gingen in alle steden de straten op om te protesteren tegen het lage pensioen dat ze van Rajoy ontvangen na jarenlange arbeid.
  Spanje is momenteel in beweging tegen alle onrecht, en de regering (gelijk aan die van Rutte) gaat op den duur buigen, want er is een grote overmacht.

  Like

 32. Duchesne // maart 22, 2018 om 23:47 //

  In Spanje zitten vele ouderen aan de bedelstaf, dat motiveerd. Hier Itten velen er warm bij en om die reden blijven ze stemmen op de verraders, omdat die tot op heden een deel van de bevolking veiligheid op financieel gebied bezorgen. Let wel, dit zij. De ouderen die er erg warm bij zitten. Wat betreft Spanje, werden de pensioenen daar niet een paar jaar geleden ineens afgenomen?

  Like

 33. jij je zin:

  https://projectexodus461933214.wordpress.com/

  for starters, aanpassingen zullen ongetwijfeld volgen.

  Liked by 1 persoon

 34. na een remigratie site, waar wij geen fuk mee te maken hebben, is het misschien ook wel handig om een gewapende opstand site te maken, waar we ons natuurlijk compleet ende pertinent definitief van distantieëren, omdat fuk them.

  Liked by 1 persoon

 35. Duchesne // maart 23, 2018 om 08:14 //

  Jeeezuuus, wat kun jij snel een website maken, zelfs compleet kaal isie al geweldig !!!we get tot talk…. en hier ook rotte schouder……

  Liked by 2 people

 36. Linkje in nieuwe tab?

  Like

 37. Er staat een klikbaar plaatje rechtsboven op de voorpagina …

  Like

 38. Zeer geachte Duchesne en vele wakkere lezers van deze site,
  Bij het lezen van de meeste, zo niet alle, artikelen van deze site ontdek ook ik, bij mijzelf, steeds weer dezelfde frustratie opkomen over het stemgedrag van het Nederlandse volk, zoals dat bij de vele lezers hier het geval is.

  Laten wij vooral niet vergeten, dat het merendeel van ons volk door middel van de vele manipulaties en bedriegerijen van de regering en de, tot haar beschikking staande, media in grote onwetendheid wordt gelaten.

  Het is vrij algemeen bekend dat de uitslagen van stemmingen, zoals die van de verkiezingen, referenda en andere belangrijke politieke items, gestuurd worden naar een voor de Cabal gewenste uitkomst; een uitslag dat in lijn is met hun eigen agenda.

  Deze uitslagen scheppen de zoveelste verdeeldheid onder het volk, wat precies ook hun bedoeling is.
  Het enige wat ons te doen staat is om stug door te gaan met het afbreken van de fundamenten van het Cabalgebouw door zoveel mogelijk mensen bewust te maken van wat er feitelijk in de wereld gaande is.
  Het Cabalgebouw rust immers op het fundament van het, in onwetendheid gehouden, volk . . . .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s