Nieuw

Ieder volk krijgt de regering die het verdient

Door: Horatius

We kunnen de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 beschouwen als een definitieve omslag in de Nederlandse politiek met verstrekkende gevolgen voor ons land.

De forse zetelwinst voor een islamitische partij als DENK betekent dat er een stevige basis is gelegd voor een stapsgewijze islamisering van ons land met onvoorwaardelijke steun van GroenLinks die fungeert als een zusterpartij met ongeveer dezelfde idealen. Alleen verpakt met een groen randje als lokmiddel voor de argeloze autochtoon die de diversiteit van onze samenleving ziet als een soort aards paradijs.

Een keerpunt wat niet meer ongedaan kan worden gemaakt. Want ieder volk krijgt de regering die het verdient en men is genoeg gewaarschuwd: reeds in de jaren 80 van de vorige eeuw door Hans Janmaat en vervolgens door Pim Fortuyn en Geert Wilders.

Natuurlijk vormen de moslims nog steeds een minderheid in onze bevolking: ca. 1 miljoen. Maar dit aantal werd reeds tijdens de eeuwwisseling gehanteerd dus is uiteraard gedateerd en zeker niet realistisch. We zijn intussen hard op weg naar de 2 miljoen, inclusief de illegalen en de uitgeprocedeerde asielzoekers.

We kunnen hoofdzakelijk de PvdA verantwoordelijk stellen voor de opkomst van DENK.
Deze partij heeft zich bewust laten gebruiken als een perfect middel om geruisloos te infiltreren in ons politieke bestel door slimme moslims met een dubbele nationaliteit en maar één loyaliteit.

Wat staat ons op de korte en wat langere termijn te wachten?

Een hoofddoekencultuur bij het politieapparaat, ambtenaren, docenten, bestuurders en alle mogelijke andere functies die voorheen bevestigden dat wij leefden in een land met een duidelijke scheiding tussen Kerk en Staat.

De macht van de imams zal steeds meer gaan toenemen en bepaalde eisen zullen worden afgedwongen door massale demonstraties en grootschalige rellen. De politie zal niet of nauwelijks durven in te grijpen uit angst voor een nog grotere escalatie en de Overheden en de politieke elite zullen uiteindelijk capituleren ‘om erger’ te voorkomen.

En wie openlijk protesteert tegen deze religieuze baardmannen kan bij nacht en ontij een klop op de deur verwachten en vervolgens worden afgevoerd met een zak over het hoofd. Door onze politie wel te verstaan, gelijk het tijdperk 40-45.

Maar er zijn ook andere scenario’s denkbaar om dit onheil te voorkomen en dat is een breed maatschappelijk verzet van voornamelijk de autochtone bevolking zoals nu al gaande is in landen als Italië, Duitsland en Spanje. Dit verzet zal zich internationaal moeten organiseren onder dezelfde vlag en doelstelling. Namelijk een Verzetsbeweging tegen de politieke en radicale Islam met alle mogelijke middelen om Europa te behoeden voor een Europees Islamitisch Kalifaat.

Maar lopen we dan niet het risico op een bloedige burgeroorlog zoals in Syrië? vraagt de bezorgde autochtoon die loopt te genieten van onze weer op gang gebrachte economie.

De keuze is heel simpel: in het belang van ons nageslacht op de barricaden of zich naadloos aanpassen aan de nukken en grillen van de Turken en de Marokkanen.

De geschiedenis zal uiteindelijk oordelen wat het verschil is tussen de rol van de NSB tijdens de vorige bezetting en de rol van GroenLinks tijdens de huidige bezetting.

Wij moeten helaas vrezen dat het daadwerkelijke verschil in mentaliteit, doelstellingen en opportunisme verdacht klein zal blijken te zijn.

Horatius

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Ieder volk krijgt de regering die het verdient

 1. Echt tergend hoe dom en volkomen achterlijk het Nederlandse volk is https://www.youtube.com/watch?v=v6qn0wn8t4E&amp;

  Liked by 2 people

 2. bp633livenl // maart 22, 2018 om 15:36 //

  Het is al langer bekend dat het Nederlandse stemvee achterlijk, onwetend en naïef is.
  Je ziet het telkens weer bij iedere verkiezing.
  Volgens mij is het IQ al flink aan het dalen de laatste decennia.

  Liked by 1 persoon

 3. scherpschutter1943 // maart 22, 2018 om 15:43 //

  De winst van DENK en GroenLinks is niet uit de lucht komen vallen. Daar heeft de meerderheid van de kiezers zelf voor gekozen. Wat hebben die partijen wel dat de andere partijen niet hebben. DENK bijvoorbeeld, heeft een achterban van moslims die het geweld niet schuwen en die de moslims in nederland dwingt om in het gareel van DENK te lopen Vooral Turkse Nederlanders (of wat daarvoor doorgaat), moeten beducht zijn voor represaillemaatregelen vanuit Turkije want de ogen en oren van Erdogan zijn overal. Idem geldt dat voor Marokkaanse moslims die ook worden gehoord en gezien door de verspieders van de Marokkaanse koning. Ook die nl.marokkanen hebben niet het lef om buiten de moslimlijntjes te kleuren want ze hebben allemaal familie in Marokko en Turkije en die kunnen het dan wel schudden. Daarbij komt nog dat de NL.2e kamer wordt voorgezeten door een Marokkaanse met 2 paspoorten en schatplichtig aan de Marokkaanse koning. Voeg daarbij een minister in de huidige nl.regering die is gehuwd met een palestijn en een grote fan van de terrorist Arrafat. Voeg daarbij nog een minister, ook met 2 paspoorten (zweeds en nederlands), van Dood66, die het zich kennelijk ten doel heeft gesteld om nederland binnen de kortste te keren naar de verdommenis te helpen en de ramp voor dit land is al compleet. Dan heb ik het nog niet gehad over GroenLinks. Deze partij bestaat voor een deel uit wereldvreemde hemelfietsers en het overige deel uit geharde terroristen die precies weten hoe ze aktie moeten voeren om hun tegen standers te intimideren.
  Als de Nederlanders niet onder de moslimlaars willen bezwijken dan zullen zij zich van dezelfde methoden moeten bedienen als hun tegenstanders. Het democratisch gehalte van de nl.politiek is alleen voor de bühne want alleen het consolideren van hun macht telt. Dus de verkiezingen in dit land zijn van tevoren ingetekende plaatjes waar Jan Kloot op gaat stemmen. Maak u geen illusies dat u op parlementaire wijze nog iets in dit land kan veranderen. Dat kan alleen met revolutie en alles wat daarbij komt kijken.

  Liked by 2 people

 4. Stem gedrag van de jeugd, de meest onzinnige redenen komen voorbij.

  Like

 5. En turken stemmen op het bindend stemadvies van de iman.
  Die maken zelf geen keuze.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1824256/driekwart-turkse-amsterdammers-stemt-op-denk

  Liked by 5 people

 6. ReaGluurder // maart 22, 2018 om 16:33 //

  Ervaringsdeskundige Ebru Umar liet onlangs in een column weten dat zij de totale overheersing van de islam in W-Eu niet zal beleven. Ik ben wat jaartjes ouder, dus ik ook niet. Er zijn dagen dat ik “gewoon” geen zin heb om de blinden te openen. Kan die Suffe Kaaskoppen niet aan mijn ogen verdragen.

  Like

 7. Horende doof en ziende blind. Klimaatverandering d.w.z. global warming? GL werkt er hard aan. Echter, kijk op youtube. Er zijn verschillende wetenschappers die aan kunnen tonen dat we geen ‘warming’ krijgen, maar ‘cooling’ dus een nieuwe ijstijd. Dit proces is a begonnen en zal versnellen na 2021. Heeft te maken met de eliptische baan van de aarde om de zon en de zon die om de paar eeuwen dimt. Zie : The coming iceage op you tube. Thierry B. zei het al tijdens de debatten en werd weggehoond door Jesse K. Ze zien het niet, willen niet horen en willen het niet weten. Hetzelfde met de islamisering, zien het niet, willen niet zien en willen het niet horen of halen hun schouders op. Totdat het te laat is en dat moment komt steeds dichterbij. Het is te triest voor woorden en een ramp voor diegenen die het wel zien.

  Liked by 1 persoon

 8. niks geen klimaat verandering maar wel het begin van the Ice Age…!

  Like

 9. antiislamnu // maart 22, 2018 om 23:39 //

  Ik laat mijn auto onderhouden bij een turk is hier al 18 jaar en heeft nooit een cent geprofiteerd alleen maar belasting betaald.
  Ik heb hem jaren terug gevraagd wat hij van de islam vind zijn antwoord was; eerlijk zeggen?? Beter allemaal dood.
  Maar hij zegt ook tegen niemand zeggen anders kost het me klanten dus ja de sociale controle en dwang is zeer groot onder de Turken en de aanhangers van het geloof van de pedofiel.

  Like

 10. Maar de afrikanen zijn ook naar Europa onderweg en zullen tegen de moslims vechten. En dan komt een belasting voor de vrede. Europa wordt steeds leuker.

  Like

 11. Piet Karbiet // maart 23, 2018 om 12:52 //

  Het verbaast mij eigenlijk dat DENK en dat NIDA nog niet intern zijn geexplodeerd door fraude, corruptie, verduistering, intimidatie en wanbestuur, zoals in voorgaande jaren bij al die pogingen om islamitische omroepen, scholen en stichtingen te beheren. Eng.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s