Nieuw

Geen genade voor ‘minderjarige’ vluchteling die studente Maria (19) verkrachtte en vermoordde: rechter veroordeelt hem ondanks tranen tot levenslang

Een vluchteling die 3 jaar geleden naar Duitsland kwam en daar in oktober 2016 een 19-jarige studente verkrachtte en vermoordde, heeft niet op genade moeten rekenen van de rechtbank. Hussein Khavari viel Maria Ladenburger aan in de universiteitsstad Freiburg, toen ze op weg was naar huis van een feestje. Eerst beweerde hij dat hij minderjarig was op het moment van de feiten, om een minder zware straf te krijgen, maar dat bleek een leugen te zijn.

Het verhaal schokte Duitsland in 2016. Geneeskundestudente Maria Ladenburger (19) was op 16 oktober met haar fiets op weg naar huis nadat ze naar een feestje was geweest, toen haar pad dat van Khavari kruiste. Hij viel haar aan, kneep haar keel dicht tot ze bewusteloos was, verkrachtte haar en gooide haar vervolgens met haar gezicht naar beneden in de rivier de Dreisam. De volgende morgen werd ze gevonden door een jogger. Volgens de lijkschouwer was ze verdronken.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/geen-genade-voor-minderjarige-vluchteling-die-studente-maria-19-verkrachtte-en-vermoordde-rechter-veroordeelt-hem-ondanks-tranen-tot-levenslang~a885e0f5/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Geen genade voor ‘minderjarige’ vluchteling die studente Maria (19) verkrachtte en vermoordde: rechter veroordeelt hem ondanks tranen tot levenslang

 1. Levenslang is in Duitsland 15 jaar, te vroeg gejuichd jongens helaas maar ja had je ok anders verwacht ? .
  In Duitsland wordt de situatie van elke veroordeelde tot levenslang na 15 jaar detentie beoordeeld door een onafhankelijke kamer van drie rechters. blah blah blah de rest kun je wel raden

  Like

 2. jochemjaarsma // maart 22, 2018 om 17:39 //

  Dat was die naïeve muts die als vrijwilligster in het plaatselijke asielzoekerscentrum haar moordenaar wellicht heeft vertroeteld. Geen meelij mee dus.

  Next.

  Liked by 1 persoon

 3. bp633livenl // maart 22, 2018 om 18:12 //

  Eigen schuld dikke bult.
  Vooral de vrouwtjes leren het ook nooit, hè.
  Wie met barbaren omgaat wordt niet besmet maar vermoord.

  Like

 4. jackvanderveen // maart 22, 2018 om 18:50 //

  Eentje in de bak, maar voor hem melden zich 10 anderen om zijn verkrachtingsterritoriale over te nemen

  Liked by 1 persoon

 5. skeeter // maart 22, 2018 om 19:02 //

  deze is alleen voor de buhne vanwege haar vader, als het uw of mijn dochter betrof was ie al weer op vrije voeten of hooguit 2 jaar.

  Liked by 1 persoon

 6. Claudia M. // maart 22, 2018 om 19:15 //

  @jochemjaarsma – 17.39 uur; wilt u zo vriendelijk zijn het artikel begrijpend te lezen en dan terug te komen op uw reactie?

  Like

 7. Duchesne // maart 22, 2018 om 19:16 //

  Per dag kost deze rat 15 jaar lang 250 euro, plus bijkomende kosten. Voor dat geld kunnen ongeveer 11 bejaarden hun pensioen krijgen of 80 bejaarden 100 euro extra per maand….

  Wat is wat waard? Is dit een straf en zo ja voor wie?

  Voor 40 cent, een keer knijpen en twee uur doorgraven is het probleem ook opgelost voor de aankomende 15 jaar en kans op herhaling is nihil. En dan moeten wij bezuinigen…

  Like

 8. skeeter // maart 22, 2018 om 20:30 //

  @ Claudia M. // maart 22, 2018 om 19:15 //
  Als ik me niet vergis uit eerder nieuws was de familie actief in het binnenslepen van moordtuig.
  Wat is het probleem van zijn reactie?

  Liked by 1 persoon

 9. Dat is nu de verkrachting/moord van een dochter van het partijkartel.

  Wij mogen verwachten dat de sex-aanvallen op Europese meisjes GELIJKE veroordelingen opleveren.
  Zo niet dan is dat geval klassejustitie en dat kan niet worden getolereerd wegens rechtsongelijkheid.

  Like

 10. skeeter // maart 22, 2018 om 21:08 //

  Feniks, geen 1 andere die 15 krijgt, hoezo klassejustitie

  Like

 11. templars2017 // maart 22, 2018 om 22:45 //

  Verblinding ,één straf op hoeveel misdaden van dezelfde aard? maar nu kunnen ze uitpakken met “zie je wel dat we het aanpakken” klare nonsens ,eigen aan de narcistische merkelitis

  Like

 12. jochemjaarsma // maart 23, 2018 om 14:39 //

  @Claudia M. // maart 22, 2018 om 19:15 //

  Ehh…nee? Want?

  Like

 13. Geen genade voor ‘minderjarige’ vluchteling die studente Maria (19) verkrachtte en vermoordde: rechter veroordeelt hem ondanks tranen tot levenslang. Klasse justitie om dat het een dochter van een prominent was, volgt de uitspraak levenslang, normaal wordt ‘hier zo’n zaakje afgedaan met 240 uur taakstraf.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s