Nieuw

Dat het bloed van de verraders de straten mag overspoelen

Door: Duchesne

Het is fijn te weten dat de meerderheid van Nederland graag slaaf wil zijn het prima vind dat anderen hun leven controleren. Deze meerderheid wil graag betalen aan uitkeringen voor allochtonen, wil hun dochters graag thuis zien komen met een dikke buik en een stuk genetisch afval erin gepropt, al dan niet vrijwillig. Hun zoons afgeslacht zien omdat ze blank zijn.

Men wil terroristen aan het roer, veel stemmen krijgen is blijkbaar de beloning van decennia politieke terreur en het schenden van de rechten van anderen.

Allemaal prima, als dat is wat ze willen. Het enige probleem is dat mij ook zulk lot wordt opgedrongen, en dat er geen mogelijkheden meer zijn mijn onvrede te uiten, mijn stukje recht op leven te krijgen via de regels en wetten van deze “meerderheid”. Feitelijk word nu een deel van de bevolking uitgesloten van het mee beslissen over de toekomst en tot slaaf gemaakt, en dat is smerig.

Ik ben overtuigd dat wij worden uitgeleverd om ten koste van alles een multiculti samenleving te worden, en het gebrek aan geduld van anderen om de tijd te laten beslissen hoe de wereld eruit gaat zien zal niet tot de gewenste resultaten leiden maar een monster scheppen. Het zij zo, geniet ervan.

Feitelijk word ik uit mijn bestaan weggedrukt en gedwongen te buigen doordat het gros van de bevolking uit ontwetendheid en gebrek aan interesse om zich te verdiepen in zaken als Islam en privacy terroristen en verraders de macht geeft.
Mijn kinderen wordt een toekomst in onderdrukking opgelegd door huichelaars en lafaards, door eerlozen. Daar gaan we dus niet in mee.

Het is tijd om te beraden over de weg die nu te volgen is. De tijd van rede is over, want rede heeft geen resultaat gehad en is begroet geweest met geweld en achterbaksheid. Wat rest de mens dan nog?

Vervloekt zij hen die leugenaars en moordenaars steunen, vervloekt zij hen die willens en
wetens een dictatuur legaliseren die de eigen bevolking ondergeschikt maakt aan vreemden.
Vervloekt zij hen die eigen volk dwingen te werken voor een aalmoes en vreemd volk vertroetelen en het geld aan de deur komen brengen.

Ik vervloek dit land.
Dat het bloed van de verraders de straten mag overspoelen, dat het vee dood op de weiden mag liggen en de gewassen wegblazen tot stof, dat het licht mag uitgaan en de donkerste nacht nog als daglicht zal zijn, krakend van de radioactiviteit. Dat de huid met vele blazen is gevuld en bij aanraking dood verder verspreid, dat iedere aanraking met angst is gevuld en niemand meer een ander in de ogen durft te kijken. Ik vervloek dit volk tot vijf generaties ziekte en slavernij, omdat ze het zo graag willen.
Dat ze krijgen wat ze zo graag willen, dat alle tuig van Europa naar deze lage landen trekt.
Vervloekt zij hen die Groen Links of VVD stemden, dat het licht hun ogen mag verlaten en de smaak hun tong. Dat iedere woord tot twist mag leiden en iedere stap tot een lijdensweg.
Dat de geesten in hun hoofd spreekkoren in de nacht zullen zijn, en iedere dag tot een met onrust gevulde slooptocht zullen maken.

Duchesne vervloekt de verraders en collaborateurs van vrijheid en mens zijn in naam van allen die voor ons hebben geleefd en hen die vrijheid en leven willen. Wanneer zon en maan tegelijkertijd zichtbaar zijn zal de vloek beginnen.

En nu porno, het middel tegen alles…

Doe mee met 8.457 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4950 Articles)
Altijd in oppositie.

26 Comments on Dat het bloed van de verraders de straten mag overspoelen

 1. Scrutinizer // maart 22, 2018 om 17:03 //

  @auteur van dit artikel

  U schreef:
  “Ik vervloek dit land.
  Dat het bloed van de verraders de straten mag overspoelen, dat het vee dood op de weiden mag liggen en de gewassen wegblazen tot stof, dat het licht mag uitgaan en de donkerste nacht nog als daglicht zal zijn, krakend van de radioactiviteit. Dat de huid met vele blazen is gevuld en bij aanraking dood verder verspreid, dat iedere aanraking met angst is gevuld en niemand meer een ander in de ogen durft te kijken. Ik vervloek dit volk tot vijf generaties ziekte en slavernij, omdat ze het zo graag willen.”

  Moet dat nou?
  Vergeet niet dat er ook heel wat goede mensen zijn die gewoon slachtoffer zijn van policor brainsmothering waardoor ze niet meer helder kunnen denken. Hen beschuldigen lijkt me onterecht en hen ellende toewensen nog meer.
  Ik weet uit eigen ervaring hoe soms SUPER intelligente mensen de zaken gewoon niet zien en JUIST OMDAT ze zelf zo goed zijn dat ze zich niet kunnen inbeelden hoe verrot het systeem is en dat ze al decennialang werden voorgelogen (van in hun eigen lessen geschiedenis in de jaren ’50 via de MSM tot aan het heden toe, dik 60 jaar lang onafgebroken).

  Mijn vader is een exponent daarvan. Ingenieur die ooit summa cum laude afstudeerde zonder ooit 1 herexamen en die 5 talen spreekt en later een mooie carriere maakte in het bedrijfsleven. De man is zelf 100% integer maar … als je het mij vraagt naiever dan een peuter. Grappig genoeg niet in het dagelijkse leven: altijd achterdochtig in onderhandelingen etc. maar als het op de overheid aankomt, slikt ie alle propaganda als zoete koek. Waarom? Juist omdat ie zelf zo goed is dat ie zich simpelweg niet kan inbeelden hoe doortrapt anderen kunnen zijn en dus elke complotanalyse terzijde schuift als een schizofreen hersenspinsel van gefrustreerde randfiguren.

  Maar die man zelf zou dus op een of andere foute establishmentpartij gestemd hebben (economisch rechts van het midden, pakweg VLD of in NL zou dat dus VVD zijn) maar ik hou hem als slachtoffer van brainsmothering (dik 60 jaar onafgebroken!) niet verantwoordleijk voor de staat van het land en beschouw hem juist als mede-slachtoffer dat ik wil helpen en niet als medeplichtige van de politici.
  Ik zou dus zeker niet wensen dat hem een hoop ellende overkomt die hij “verdient”. En zijn nageslacht tot 5 generaties verder evenmin. Logisch want dat ben ikzelf en mijn dochter en whatever er daaruit nog volgt. Maar goed, heztzelfde geldt voor zijn vrienden, voornamelijk eerstijdse studiegenoten: gepensionneerde ingenieurs van dik boven de 70 en hun nageslacht. De meeste allemaal eerlijke, integere en oprechte mensen en de meeste van hun kinderen (waar ik mee opgroeide) eveneens “goeie gasten”. Helaas wel verschrikkelijk gebrainsmothered en met enorme oogkleppen op. Maar die hou ik als slachtoffer van brainsmothering niet zelf verantwoordelijk voor de staat van het land en wens ik niets slechts toe en hun (deels nog ongeboren) nageslacht tot 4 generaties verder evenmin. Ik geloof niet in de erfzonde of een moderne variante daarop.

  Ik kan dan ook slechts hopen dat uw uitlatingen/verwensingen een opwelling van het moment waren of een of andere ironische stijlfiguur of zo, maar dat u zulks niet echt -blijvend- meent.
  Als u dit wel serieus meent, wordt het m.n. in het sleepwettijdperk voor mij en ik neem aan voor menig ander bezoeker wel erg lastig om een dit blog nog te bezoeken. Voor men het weet, wordt men door “guilt by association” opgepakt omdat men met regelmaat een “extremistisch” blog bezocht en zelfs zelf postte (ongeacht hoe gematigd dat dat was).

  Like

 2. Bob Fleumer // maart 22, 2018 om 18:11 //

  Het lijkt mij beter om die vervloeking te beperken tot de laffe bestuurders die gefaald hebben in het behouden van Nederland.

  Like

 3. Scrutinizer // maart 22, 2018 om 18:38 //

  @Bob
  Verdraaid. Zo bondig had ik het ook kunnen formuleren 😉

  Like

 4. Duchesne // maart 22, 2018 om 18:42 //

  Geachte Scutinizer, bedankt voor uw reactie, fijn als iemand de moeite neemt een mening gefundeerd te geven en op een redelijke wijze, waren er maar meer….

  Uw vader en mij hebben in een aantal opzichten redelijk veel gemeen als ik uw verhaal lees, zelfde richting qua opleiding, en doe je iets dan doe je het goed, of je houd je stil. Ik ben een voorstander van persoonlijke ontwikkeling, talen zijn essentieel en vergroten je bevattingsvermogen, het lijkt me dat onderwijs altijd open moet zijn en toegankelijk voor hen die de capaciteiten bezitten en de wens hebben deze te benutten. een investering voor de gehele samenleving die zijn waarde niet in geld laat uitdrukken. Alles houd verband.

  Uw term “brainsmothering” , het geeft eigenlijk een excuus aan, een uitleg waarom goede mensen niets doen. Ik heb, met vallen en opstaan, omdat ik uit een achtergrond kom waar mensen autoriteit als de enige ware kennis zagen, en door te reizen en overal te komen, bij zowel ministers thuis in hun vakantiehuis als bij mensen waar een volledig dak met alle pannen nog nooit was meegemaakt, het een in Belgie, het zonder pannen in Nederland. Melk voor de koffie kwam van de geit aan de ketting op de stadswal bij de een, bij de minister in had iedere kamer een badkamer zoals ik nooit had gezien en kwam de melk uit een koelkast waar in Hong Kong een famillie in kon wonen. Ik ben op landgoederen geweest met racehonden per dozijn, en in bordelen, met dames per pond,( steeds als niet betalende gast,) ik heb met zwervers onder de brug van Avignon (echt) het eten gedeeld en aan bedden gezeten om iemand nog even iets bij te staan, voordat de laatste lucht en wat geborrel eruit kwam. Mensen in optima forma en mensen in totaal verval, en alles ertussen, van slachtoffers en massa moordenaars, priesters en monniken en huurlingen en politici, oude adel, nieuwe geldzakken. Van een miljardair op de beurs kreeg ik een glas water, van een Turk een lift toen alles even tegenzat. Ik denk dat in de opvoeding het leven zelf denken essentieel is om is mens te kunnen functioneren.

  Weet u waar op filosofie sites de gesprekken over gaan? Over wie er een discussie kan winnen met het citeren van anderen. Filosofie is juist het zelf denken, zelf tot conclusies komen en Kant, Nietzsche of Ramon Pannikar hun werk als hulpmiddel zien, als toetssteen van het eigen denken.
  Heeft u wel eens van Rumi gehoord, dat is een contrast met zijn volksgenoten zoals we ze nu meemaken….

  In het stukje is de ironie zeker aanwezig, maar ziet u ook de droefheid?

  Iets eerder schrijf ik: “Feitelijk word ik uit mijn bestaan weggedrukt en gedwongen te buigen doordat het gros van de bevolking uit ontwetendheid en gebrek aan interesse om zich te verdiepen in zaken als Islam en privacy terroristen en verraders de macht geeft.”

  Dat is waar het over gaat, mensen hebben wel stemrecht maar ze weten totaal niet wat er gebeurd, wel roepen en schande spreken als iemand tegen “vluchtelingen” is, maar de achtergronden interesseert vele mensen echter zo weinig dat ze niet zelf opzoek gaan. In mijn jeugd heb ik enkele decennia aan National Geographics doorgewerkt, als een wereld van openbaring over alles dat er gebeurd, word gemaakt en gewoon te zien en te beleven is.
  Ik heb lang gegelooft in gelijkheid en democratie, in samen iets opbouwen en de beste oplossing als leidraad nemen. Ik heb echt gedacht dat ik rechten had en dat anderen die ook respecteerden.
  De wereld is anders.

  Als wezens in staat om zelf te denken staan we op het punt onszelf weer tot de dieren te voegen, begrip, compassie en inlevingsvermogen zijn mode verschijnselen aan het worden, een hashtag ergens op een facebook pagina.

  Als mensen alles blind accepteren en niet zelf op onderzoek uitgaan, als een nieuwszender hun behoeft in het weten vervult, dan is fijn voor die mensen. Ik wil het ze niet eens afnemen, maar hun gelatenheid is voor mijn voortbestaan een gevaar. Ik vind dat in combinatie met wel mee beslissen over de toekomst ernstig en onacceptabel.
  Het is feitelijk alsof iemand die niets doet anderen wel zegt wat hun moeten doen, wel bepaald wat er op tafel moet staan maar niet meegaat op jacht of de moestuin in.

  Met “brainsmothering” begrijp ik wel wat u bedoelt, maar het is tegelijkertijd de eigen verantwoording opgeven, precies wat allah roepers doen.

  Ik heb ooit een sleutelhanger gehad, kwam ergens uit een afvalhoop van een fabriek, zo’n dun metalen label met de vrijwarende tekst: “Le utilisateur de cet cle est responsable” .

  Ik denk dat het een levensmotto kan zijn.

  Bedankt voor uw reactie, hij is reeel en ik heb er naar eer en geweten een zo correct mogelijk antwoord op proberen te geven. Ik gun de meeste mensen het beste in hun leven, en hun kinderen in hun toekomst. De vraag die ik heb: wilt u dan dat leven en uw mogelijkheden ook zo goed mogelijk benutten? En opkomen voor de rechten van anderen….

  Die sleepwet, mij mogen ze ophalen, gevangen zetten of afgassen, maar mijn woorden kunnen ze nooit uitwissen, ze kunnen zichzelf er slechts voor verdoven. Tijd en de eigen geest zijn de hardste rechters en beulen.
  Wat mij word gegeven geef tik in veelvoud terug, zowel het goed als het slechte, maar ik bepaal methode en tijdstip.

  En dat is ook een levensmotto.

  Groet Duchesne.

  Liked by 3 people

 5. Duchesne // maart 22, 2018 om 18:46 //

  p.s. volgens mij is de vervloeking redelijk gericht, en ik ga ze straks nog bevestigen, voor eeuwig of vijf generaties, wat het eerste komt.

  … ik weet dat ik het kan…

  Liked by 1 persoon

 6. @Duchesne brengt deze vervloeking op een prachtige menslievende manier, dank daarvoor. Iik sluit mij graag aan en vervloek een potje mee. En als er dan onschuldige gebrainsmotherde tussen de vervloekten zitten, hangen we ze wel apart. Vijf generaties is wel erg lang, mogen we ook met 2 beginnen en dan een referendum of we er mee doorgaan?

  Liked by 1 persoon

 7. Duchesne // maart 22, 2018 om 19:19 //

  Na vijf keer blazen zijn de kaarsjes op iedere taart uit….

  Liked by 1 persoon

 8. Duchesne // maart 22, 2018 om 20:00 //

  Den Haag steunt op de achterban, welke in ieders achtertuin zitten. Zonder hen geen Den Haag. Beginnen, waaraan? Als afschieten de oplossing was had ik blaren op iedere vinger die een trekker kon overhalen….
  Verandering komt door ellende of door een oplossing voor ellende. Het is wachten tot er ellende komt, en die komt. Of zelf de wijste zijn en vertrekken naar waar wel een toekomst is.

  De klap van de realiteit als deze eenmaal bij de bevolking binnenkomt zal ver te horen zijn, het wil niet zeggen dat we moeten wachten om bewust doof te worden…

  Wil je politici in hun waanzin wakker maken, licht dan hun thuisfront in over wat er in Europa plaatsvind, zet die mensen met lees en kijkvoer aan het nadenken, die bereiken meer dan een kudde psychologen of twintigduizend artikelen op een blog.

  Liked by 1 persoon

 9. Dankjewel voor je woorden Duchesne.

  “De wereld is anders”.
  De wereld is ZO anders, dat ik het zelf ( zo naïief als ik ooit was) never nooit had kunnen bedenken.

  Wat ik verder wil zeggen is,
  Ik wens jou en de jouwen al wat goed is.

  @scrutinizer,
  Er zijn gisteren heel veel mensen die uit de beste bedoelingen op een partij hebben gestemd die niet direct het beste met Nederland voor heeft ( ik vermoedt dat een van mijj kinderen daar ook bij hoort).
  En nee, ik zal die niet veroordelen, maar WEL verantwoordelijk houden voor diens keuze.
  Een man een man..dat geldt voor iedereen, vader, kind, ouder, wie dan ook zal de verantwoordelijkheid moeten dragen.

  Like

 10. De kracht van het “denken” vervloeken doe ik ook wel eens……..nu regelmatiger als ik telkens moslim verkrachtingen lees. Daarnaast ook nog kunnen denken dat gevolgen terug keren op he t bordje van de dader(ers) veroorzaker(ers).
  Duchesne raakt met zijn woorden het hele land die meewerkt aan verval.
  Scrutinizer wil zo ver niet gaan maar zich beperken tot de hoofdpersonen.
  Neurenberg heeft zoveel mogelijk de groten gestraft, vele bleven buiten schot omdat ze zich vermomden, andere id aangemeten hadden of snel op de vlucht zijn geslagen en ontkomen, waar pas op 96 jarige leeftijd de boekhouder van Auschwitz alsnog veroordeeld werd maar een paar dagen toch dood ging aan hartfalen.
  Ik wil er mee zeggen, verraden, collaboreren, misdaden tegen de mensheid en burgers plegen mogen nooit verjaren en dienen altijd veroordeeld te worden, snelrecht, doodstraf, direct de kogel.
  Maar oppassen dat daders kunnen ontkomen en elders weer iets opbouwen?
  We moeten leren van het verleden, de meeste doen dit niet.
  Duchesne zou eelt op zijn vinger krijgen van de trekker overhalen, wie niet?

  Like

 11. Esperanza // maart 23, 2018 om 02:13 //

  Like

 12. de ummah stemt als één.

  de shit die ik over me heen kreeg toen ik zei dat FvD een islamitische burgemeester wilde… (want gekozen burgemeester)

  niet dat ze dat willen, maar ze begrijpen islam totaal niet

  naïef gevaarlijke amateuristische provocateurs omdat ze denken dat het hele gebeuren een spelletje is

  de domheid zit niet alleen bij groenlinks maar net zo goed bij grachtengordel FvD

  FvD is geen partij van intellectuelen, laat staan van islamkenners, Nanninga werd frietbakster nadat ze van het Barleus ging

  maar die vijf jaar Amsterdamse policor-indoctrinatie hebben haar wel gevormd

  Baudet woont zelf in de grachtengordel

  het is een hopeloze kliek

  ipv. Yernaz, is er nu een ultra rechts VVD-er in de raad gesmokkeld door FvD

  FvD is VVD om PVV een hak te zetten, al krijg ik bij PVV ook met de dag meer twijfels

  Als een partij minder dan niks presteert is het tijd voor een andere, een heel veel hardere

  Islamitische Staat zit in onze gemeenteraden

  Het is tijd om alle schroom van ons te werpen en vol voor de oorlog te gaan

  Liked by 2 people

 13. skeeter // maart 23, 2018 om 04:06 //

  De politieke bus heeft meer achteruit versnellingen dan vooruit, telkens dat je denkt niet harder achteruit te kunnen blijkt er toch nog een extra versnelling te zijn.

  Like

 14. Scrutinizer // maart 23, 2018 om 04:47 //

  Geachte Duchesne,

  Dank voor uw uitgebreide reactie.
  Voor een groot deel ga ik er in mee.
  Maar niet in een element wat cruciaal is voor de vraag over (mede)verantwoordelijkheid en wel het volgende:

  “Als mensen alles blind accepteren en niet zelf op onderzoek uitgaan, als een nieuwszender hun behoeft in het weten vervult, dan is fijn voor die mensen. Ik wil het ze niet eens afnemen, maar hun gelatenheid is voor mijn voortbestaan een gevaar. Ik vind dat in combinatie met wel mee beslissen over de toekomst ernstig en onacceptabel.
  Het is feitelijk alsof iemand die niets doet anderen wel zegt wat hun moeten doen, wel bepaald wat er op tafel moet staan maar niet meegaat op jacht of de moestuin in. ”

  Ten eerste is er het element eerlijkheid. Mijn vader is een zeer goed mens en kan zich hoogstens voorstellen dat politici zakkenvullers zijn (denk bv. aan de Agusta affaire) of domkoppen (denk bv. aan geloof in socialisme, wat niet verschilt van een geloof in sinterklaas). Maar hij kán zich gewoon niet voorstellen dat politici moedwillig stiekem, met geheime overeenkomsten het land van hun eigen kinderen om zeep helpen. Ook kan ie zich niet inbeelden dat een land een false flag operatie zou doen en bv. zelf een aanslag zou organiseren waarbij duizenden eigen burgers omkwamen alleen om een excuus te hebben om een oorlog te starten. Dat maakt hem misschien tot een naive peuter maar zo zijn de meeste mensen.
  Eerlijk gezegd was ik zelf ook zo maar had ik het “geluk” van meer dan eens het slachtoffer geweest te zijn van de meest gemene soort office politics waarbij leugens en valse beschuldigingen niet geschuwd werden. Dat kostte me mijn baan, maar opende me wel de ogen over de menselijke natuur, althans van sommige mensen. Uiteindelijk zou dát er indirect toe leiden dat ik gevaren begon te zien en erop anticipeerde waardoor we nu met zijn allen in Uruguay wonen.
  Maar de meeste mensen, zeker als ze zelf een goede inborst hebben, kunnen zich niet voorstellen hoe psychopaten zijn (en juist in de politiek en bij het leger en de politie tref je ze aan). Kan je een goed mens verwijten dat ie naief is? Daar heb ik het moeilijk mee.

  Ten tweede is er ook het tijdsgebrek en dat is juist mede veroorzaakt door de politici in dit verrote systeem.
  T.g.v. hoge belastingen (waardoor je enerzijds maar een fractie van je bruttoloonkost aan nettoloon overhoudt, en waardoor anderzijds ook alle producten duurder zijn t.g.v. accijns en btw) die de staat oplegt om stemmen te kunnen kopen, alsook t.g.v. kostenopdrijvende marktverstoringen allerhande (zoals concurrentie vervalsende importbeperkingen, minimumprijskartels etc.) moet een mens veel harder werken om zijn kop boven water te houden en liefst ook vooruitgang te boeken, dan wanneer de staat haar handen zou afhouden van de economie.
  Om na belastingen van je nettoloon te leven met nodeloos dure producten en dan toch nog iets opzij te kunnen zetten voor later (want dat het pensioenstelsel onhoudbaar is snapten we ruim 20 jaar geleden ook al wel), moet je gewoon keihard werken.
  Ja, het is mijn vader gelukt om beginnend met 0 (komend uit een gezin dat een studiebeurs nodig had om hem te laten studeren) zich op te werken tot … enfin, laat ik discreet zijn. Maar daar heeft ie echt keihard voor moeten zwoegen en dat betekent ’s avonds pas om 20u thuis, eten en journaal kijken, een uurtje de krant lezen en daarna naar zijn bureau nog tot 23 u werken en dan slapen tot ie om 6u weer op staat om om 7u weer naar kantoor te rijden en in het weekeinde werkte ie thuis ook meestal nog voor het bedrijf en in zijn “vrije” moest ie met mama mee naar de supermarkt boodschappen doen en verder zich bezig houden met de gezinsfinancien wat o.a. impliceert test aan koop lezen, budget week (een beleggersblad) etc. naast natuurlijk de krant.
  Denk je echt dat ie tijd had om zich nog verder de verdiepen in zaken? Hij is iemand die sowieso ook achtergrond artikels leest in een krant, nou da’s al heel wat. Hij ging er gewoon vanuit dat ie resp. De Standaard en het NRC Handelsblad als kwaliteitskrant kon vertrouwen. En weet je wat? Ik denk dat dat tot eind jaren ’80 eigenlijk ook best wel kon.
  In die tijd was er natuurlijk helemaal geen internet.
  Vandaag wel maar enerzijds heeft ie als gepensionneerde weliswaar meer tijd maar anderzijds gaat alles veel trager op zijn leeftijd.
  En bovendien heeft ie nu het idee dat ie -eindelijk- na een lange productieve carriere (gedurende dewelke ie een paar miljoen aan belasting betaald heeft!) nou eens mag genieten van zijn welverdiende rust. Wat heft het nog zin om als 70+er je te gaan verdiepen in De Lusitania, het gulf of Tonkin incident, de Twin towers, Bataclan en 3/22 etc.?
  De zaadjes van al onze huidige ellende liggen ver in het verleden in 1975 (olie voor Islamdeal) of zelfs eerder als je gelooft in het Coudenhove Kalergi-plan.

  Als ik kijk naar zijn studiegenoten (en naar dier kinderen) dan zie je veelal hetzelfde: mensen die tijd tekort komen in onze ratrace omdat ze bijna bezwijken onder de belastingdruk. Een goed salaris krijg je niet voor een 9-5 job. Wil je aardig verdienen om wat te kunnen sparen voor later (voor als de overheid haar pensioenbelofte gaat breken), nou dan werk je minstens 60u per week. Dan heb je hoogstens tijd om nog de krant te lezen en dan moet je er maar van op aan kunnen dat die betrouwbaar is. Als zelfs zg.kwaliteitskranten niet meer kan vertrouwen en je moet echt alles zelf gaan uitzoeken dan ben je 3x zoveel tijd kwijt. Dat hebben de mensen niet.

  Weet je wie ik eigenlijk veel meer kwalijk neem? De niet-meewerkende echtgenotes die theekransjes houden, dagelijks GTST of “Thuis” kijken en talkshows genre Opera Winfry i.p.v. op internet naar Fenixx, Voice of Europe, Vrijspreker, Xandernieuws en ja zelfs Niburu te surfen.

  Mijn vader had gewoon de tijd niet. Misschien valt mijn moeder eigenlijk veel meer te verwijten.
  Toch blijf ik van mening dat zij weliswaar onverantwoord lui was cq. de verkeerde prioriteiten had (allicht ook uit naiviteit waardoor ze de MSM nooit in vraag stelde) maar zelf niemand bewust kwaad heeft gedaan en dat alleen de politici die het land moedwillig om zeep hielpen verantwoordelijk gehouden moeten worden en niet de soap- en talkshow kijkende huismoeders. Nou goed, daarover kan je van mening verschillen uiteraard. Maar figuren als mijn vader en diens studigenoten die door het systeem van ruim 2/3 van hun productiviteit beroofd werden en daardoor heel hard moesten werken waardoor ze amper vrije tijd overhielden, kan je m.i echt niet de schuld geven dat ze zich onvoldoende verdiept hebben in de leugens die hen werden voorgeschoteld, al helemaal niet als zij (zie punt 1) zelf zo integer zijn dat ze zich niet eens kunnen inbeelden dat ze constant voorgelogen worden.

  Vervloek dus gerust de politici maar niet de burger. En wat mij betreft alleen de politici zelf doch niet hun achterkleinkinderen. Geen erfzonde a.u.b.

  Like

 15. Vervloek alle ignoranten die er voor zorgen dat Nederland een shithole blijft.

  Like

 16. Duchesne // maart 23, 2018 om 08:44 //

  @Scutinizer…. Eerlijkheid is mooi maar als het mijn ondergang betreft dan mag eerlijkheid mijn deur voorbij gaan.
  Eerlijkheid is relatief, de context waarin het word gebruikt en hoe het word gebruikt geven het wel of niet een waarde…. eerlijkheid moet geen nadeel opleveren, want dan is het stommiteit.

  Ik geloof in eerlijkheid tegenover kinderen , partner(s) en jezelf, vooral jezelf !
  Een konijn is geen leeuw, dus in plaats van te brullen kun je beter perfecte gaten en tunnels graven. Niet spelen wat je niet bent, niet schamen voor wat je wel bent. Ben je niet gelukkig, richt je op hetgeen dat jou gelukkig maakt, met de nadruk op JOU !

  Je vader heeft keuzes gemaakt in zijn leven, hard gewerkt en zeer waarschijnlijk een goede auto gehad en een mooi huis, jaarlijks naar La Douce France op vakantie en aandelen KB en wat grond als pensioenplan…. keuzes, met oog op toekomst. Het uitzoeken wat de beste dingen zijn voor aankoop, belegging etc…..Hij heeft dus om welvaart te krijgen zijn energie ergens in gestoken. Dat is goed, prima en wijs. Het brengt stabiliteit en als velen dat doen is er welvaart en rust. De onrust in onze wereld word bijna volledig gemaakt door politici en hun “ideeen” over hoe dingen zouden moeten zijn.
  Vele problemen vinden hun oorsprong bij politici en de oplossing voor die problemen ligt ook bij die politici, namelijk door ze te verwijderen en hun “werken van verdienste” af te breken of ongeldig te verklaren….
  Moslim Migranten? Als je ervan af wilt bied je de eerste 100.000 die vrijwillig willen vertrekken een premie, de rest pak je op en zet je uit, indien geen land van herkomst bekend en de weigering mee te werken is verblijf op de “wandelende bol” de beste optie tot men zich weer herrinnert waar men vandaan kwam. Maar het zijn de politici en de gutmensch die de Moslim immigranten hier gijzelen met gratis geld , hoer en Miele, en huis en uitkering…

  Als ik achter het stuur in een auto stap neem ik de verantwoording voor het gebruik, ongeacht of ik dronken, stoned of op enige andere wijze niet bij zinnen ben, verantwoording voor de inzittenden en is mijn persoon de plaats van aanspreken als er iets misgaat… niet het bureau van afgifte van een eventueel rijbewijs.
  Als ik een pistool bezit, ongeacht of ik er een vergunning voor heb, ben ik verantwoordelijk voor dat pistool, zowel opslag als gebruik. Net als de autosleutels van je auto, net als de hond die je aanschaft, net als de kinderen die je op de wereld zet.

  In mijn optiek is iedereen die naar de stembus gaat verantwoordelijk voor de gevolgen van zijn of haar keuze, omdat die keuze levens beinvloed en soms zelfs kapot maakt.
  Het lijkt me dat je bij de aanschaf van een auto leert rijden, een verzekering neemt en zorgt dat het ding technisch goed is, voor jezelf zowel als voor anderen. Pistool idem dito, niet aanraken als je niet weet wat je aan het doen bent.
  Stemmen is misschien wel het dodelijkste wapen of middel dat er is. Je geeft anderen toestemming in jou naam te moorden en te vernietigen, soms blindelings mee te lopen met zaken die niet juist zijn. Waar is de eerlijkheid daarin als je niet eens goed weet op wie je stemt en wat die doen?

  Scrutinizer, ik begrijp je punt, ik vind je verhaal intrigerend en ik begrijp wat je feitelijk zegt.

  Wij zijn niet elkaars hoeders, we kunne wel elkaars gids zijn, voor zolang als de noodzaak er is. Het dingen voor anderen doen uit goede gedachten is ook een vorm van diefstal, je ontneemt de ander een stukje leren van door fouten te maken of tegenslag te hebben.
  En dus te ontwikkelen….. en te gaan denken.

  Ik ben erg benieuwd naar jou (levens) verhaal, en vooral hoe je zaken hebt omgedraaid naar een eigen denken, waar die sleutel voor jou uit bestond.

  Ik heb nog een drukke dag voor de boeg, bedankt voor de reactie, vaya con …. (whatever makes your world a better place.)

  Duchesne, zij die die komen van Minerva.

  Liked by 1 persoon

 17. Bijzondere discussie en inderdaad als je medeburgers jou toekomst vernietigen omdat ze te stom zijn om te realiseren dat je nooit macht uit handen macht geven aan politici die er niet voor jou zitten maar voor de BV Nederland dan zal je vroeg of laat slaaf worden. Daar zijn wij nu getuigen van tenzij de witte man die met tranen in zijn ogen zijn geboorte grond vernietigd ziet worden deze waanzin gaat stoppen. Vroeg of laat komt het zover en dan zal het er hard an toe gaan. Wie is er een groter beest als het op voortbestaan aankomt? Ik gok op de witte man.

  Like

 18. En ik wil daar nog aan toevoegen dat al die bouwers van de honderden moskeeen vele decennia bezig zijn geweest om Nederland zo te vervuilen maar als de witte man het wil zijn ze morgen met de grond gelijk. Allemaal!

  Like

 19. En dan nog een keer als laatste je kan nu op Geen Stijl lezen dat de pleuris in Rotterdam al uitbreekt. Man man man hoe kon dit toch gebeuren laten we bij zinnen komen. Als we de mouwen zouden opstropen in plaats van elkaar te bevechten zou de haven weer de grootste van de wereld zijn.

  En nu ga ik ook weer aan het werk voor de BV Nederland. Is dat erg nee want hou van dit land. Mijn opa heeft nog op de Greb gevochten en ook daar was verraad. En dat verraad moet stoppen. Wie weet is Pechthold wel de eerste en dan is er veel gewonnen als blijkt dat politici niet onaantastbaar zijn. Het zou het begin kunnen zijn!

  Like

 20. Echt het laatste punt en hou ik er mee op. Het gaat over verraad toch? In mijn plaats komt er ook een moskee, gewoon niet tegen te houden door corrupte wethouders vaak VVD die hun vriendjes de aannemers/bunkerbouwers goud geld laten verdienen door de eftilisering van Nederland. Ambtenaren werken graag mee en Nederland is de mond gesnoerd. Ondertussen worden de moslims die ik ken afgeperst door de moskee in oprichting.

  Weet je wat het ergste is wat iemand kan overkomen? In een gezagsverhouding ( elke werknemer dus) gaan staan bij de mensen die goud geld verdienen aan afgeperste moslims. Maar ze zijn zo fatsoenlijk

  Tot heel Nederland is volgebouwd en de bunkerbouwes in bonus in Zuid – Frankrijk leven. Wordt ZZP- en gebruik je capaciteiten in je eigen voordeel en niet voor die parasieten. Maar ja hypotheek he?

  Liked by 1 persoon

 21. Laatste reactie was van Bertus maar deze kwam van een ander computer en de naam stond er al in. Bertus is dus Teun en andersom. Veel succes verder met deze hele interessante site.

  Like

 22. ik heb de hele lange artikelen niet gelezen, maar waarom moeten wij die het niet eens zijn met de gang van zaken erin mee worden gesleurd ? Ik heb inmiddels ook de pest aan Nederland, mijn land is het niet meer, de sfeer, overal ruzies, hufterigheid ,iedereen snauwt naar elkaar, bah

  Liked by 1 persoon

 23. MGTOW91 // maart 23, 2018 om 18:03 //

  @Yvonne,
  Allemaal van die nare dingen die wij naar mijn inziens helemaal niet verdiend hebben, maar waar we toch ermee te maken hebben omdat de realiteit nu eenmaal zo is.

  We willen positiviteit!

  Like

 24. gijp_xxxxx@yahoo.com // maart 23, 2018 om 18:19 //

  wil je een kusje Yvonne zodat je weer lekker kan slapen? We worden bezocht en nee jij niet door je vader (hoop ik) maar ons volk wordt uitgewoond en klein gemaakt door buitenlandse inmenging en gekochte politici.

  We worden misbruikt, uitgelachen en weggehoond. We weten wie maar voor het volk zijn ze onaantastbaar “goden” . Maar dat zijn ze niet. Thans nog wel maar time is on our site.

  Er komt een nieuwe beeldenstrom aan. Nee niet door Fenixx maar hij komt eraan en ik zou willen dt het tij te keren was. Ik wil doodgewoon verder met mijn leven.

  Zie je de perversiteit niet?

  Like

 25. Duchesne // maart 23, 2018 om 20:00 //

  @Yvonne en anderen, positief nieuws, gaan er voor zorgen, met leuke verhalen en oplossingen, want de negatieve dingen zijn zwaar aan het overheersen en dat zet je humeur toch op achterstand en je verstand in de garage. Waarheid, positieve oplossingen en keiharde waarheid en geweldige oplossingen. Ofwel, hoe we shit shit moeten noemen maar er niet met onze schoenen in moeten staan.

  Mail komt eraan Fub en Co, dit weekeinde. Groet Duchesne

  Like

 26. Vond het enorm verfrissend. Hoop dat je er geen gezeik mee krijgt.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Verraad… | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: