Nieuw

Acht aangiften om campagnefilmpje PVV

Bij het Openbaar Ministerie zijn tot nu toe acht aangiften binnengekomen vanwege het vorige week uitgezonden campagnefilmpje van de PVV. Het filmpje was donderdag te zien in de zendtijd voor politieke partijen en leidde tot veel ophef en kritiek.

In de 2,5 minuten durende video verschenen na de tekst “Islam is” woorden als geweld, terreur, Jodenhaat, homohaat en slavernij. Ook werd het woord “dodelijk” getoond, waarbij bloed van de letters droop.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2223662-acht-aangiften-om-campagnefilmpje-pvv.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Acht aangiften om campagnefilmpje PVV

 1. Op Opiniez staat een factcheck van de PVV islamvideo met als onderbouwde eindconclusie dat alle uitspraken die er in het filmpje worden gedaan in overeenstemming zijn met de islamitische geschriften.
  Het PVV filmpje beweert dus niets dat niet waar is.

  Liked by 1 persoon

 2. Het is een prima filmpje, kort en duidelijk, eerlijk en waar. Maar velen hebben moeite met de waarheid, die mag niet gezegd worden. Nou wel dus en zo vaak mogelijk. En wat die jihadisten lopen te schreeuwen met hun spandoeken mag wel, daar wordt door de regering niets van gezegd. Wat goed is, is slecht. Wat haat is, is liefde. Wie had daarover ook alweer een boek geschreven?

  Liked by 1 persoon

 3. bp633livenl // maart 22, 2018 om 18:07 //

  Was dat niet George Orwell in z’n boek 1984 ?
  Dit is een uitstekend filmpje en wat daar gezegd wordt is niks tegen in te brengen.

  Like

 4. jackvanderveen // maart 22, 2018 om 18:58 //

  Geertje het eigenlijk de bijwoordelijke bepaling “OOK” dienen toe te voegen. Want Islam is ook liefde, vrede ……..!
  Vergelijkheid met de verfoeilijke Bijbel en hoe gestoorden er een eigen wetboek van creëerden.

  Like

 5. polderboy // maart 22, 2018 om 20:30 //

  Dat filmpje tijdens de hadj op een groot scherm in Mekka vertonen, lijkt me een uitstekend idee.
  Zo selecteer je immers goedkoop en doeltreffend de meest radicale knalkabouters.

  Dat zijn de degenen die ook zonder bomgordel van nijd uit elkaar spatten.

  Liked by 1 persoon

 6. Het OM wilde niet zeggen hoeveel aangiften er tegen Pechtold Penthouse waren gedaan, ondanks diverse verzoeken. Maar komt wel eigenstandig met de mededeling dat er 8 aangiften tegen Wilders/PVV zijn ingediend. Ziehier de hypocrisie van het OM.

  Geconfronteerd met deze inconsequentie werd het OM gedwongen duidelijkheid te geven:
  Het aantal aangiften tegen Penthold bedraagt ruim 200 !

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s