Nieuw

Replacement: In Britain, 28 Per Cent of School Children Are from Immigrant Families

Statistics collected by the Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD) show that nearly one-third of children in British schools are immigrants, higher even than the EU average.

The new figures show that only two EU member states have higher levels of migrant children in their schools — Sweden and Ireland — in a revelation that illustrates the remarkable speed with which demographic changes are sweeping the country.

According to the analysis of the OECD’s 2015 Programme for International Student Assessment (PISA) data, an assessment of student attainment in OECD member states around the world, some 29 per cent of UK school pupils aged 15 were from migrant families. The figure puts the UK well above both the European Union and global OECD average, both of which are below 25 per cent.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s