Nieuw

OM: “Het aanzicht van kruizen kan als schokkend ervaren worden in Nederland”

Iemand nog vragen of de sharia al ingevoerd is ?

Anti-islamgroepering Pegida Nederland krijgt geen straf voor het plaatsen van een reeks witte kruizen op de bouwgrond voor een moskee in Enschede. Hoewel het aanzicht van de kruizen volgens het Openbaar Ministerie als schokkend kan worden ervaren, is er geen sprake van belediging of discriminatie. De kruizen en het bijbehorende, op sociale media geplaatste filmpje waren namelijk gericht tegen de islam zelf en niet tegen aanhangers van dat geloof. ANP >>, en TPO >>

Die fout wordt er steeds gemaakt. De islam doet ons niks hoor. De islam is slechts een begrip, een idee. Begrippen en ideeën prikken me niet, muggen wel.  islam onthoofdt niet, islamieten wel. We moeten af van die discussie vervuilende lafheid dat we niks tegen personen hebben maar slechts iets tegen de ideologie. Het zijn toch echt de aanhangers die islam in de praktijk brengen.

Zonder mohammedanen geen mohammedanisme. Als we hier geen mohammedanen over de vloer zouden hebben zouden we geen met het mohammedanisme gerelateerde problemen hebben. islam bouwt geen moskeeën, mohammedanen doen dat. islam pleegt geen aanslagen, mohammedanen doen dat. islam bouwt geen islamitische scholen, mohammedanen doen dat. islam start geen kalifaat, mohammedanen doen dat.

islam verkracht geen miljoenen meisjes in Europa, islam geeft mohammedanen slechts het bevel om dat te doen. islam kun je niet voor een rechtbank brengen, islam kun je niet uitwijzen. De uitvoerders van islam wel !

Een begrip, idee, islam, terreur, kun je niet bestrijden. Je kunt wel de verspreiders daarvan bestrijden. En als je dat wat lastig vindt, kun je ze buiten de deur zetten en houden.

Het is heel simpel.

REMIGRATIE !

Dat doet niemand kwaad, en we kunnen daar een heel redelijke regeling voor afspreken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on OM: “Het aanzicht van kruizen kan als schokkend ervaren worden in Nederland”

 1. Je bek valt open ,maar zulk OM tuig,wat schokkend is,dat zijn al die wijven gehuld in lorren.te belazerd om een zoom in die lorren te maken,je kan die letters beter omdraaien,de afgezandten van Mohammed oftewel MO met stemmen in hun hoofd van een zekere Allah, normaal horen die in een APZ thuis,maar niet in dit gekkenland,daar lopen ze buiten en diegene die mishandeld zijn,zoeken daar een veilige plek.

  Liked by 1 persoon

 2. Johan P // maart 21, 2018 om 13:42 //

  Oneens in dat een idee of ideologie niet bestreden kan worden. Christelijke waarden waren normaal in Nederland, maar worden belachelijk gemaakt. Homofilie werd eerst gezien als een zonde, later als een afwijking waar je niets aan kunt doen (wat ook zo is), nu wordt het zo ongeveer als normaal gebracht.
  Islam doet altijd de poging de wortels van een samenleving door te zagen. En geschiedenismoord te plegen door alles te herschrijven. Ideeen kunnen worden bestreden, maar alleen als er werkelijke VVMU bestaat en er gedebatteerd kan worden zonder dreiging met geweld (of sociale uitsluiting etc).

  Eens dat het de aanhangers zijn die de gruweldaden plegen. Wat mij betreft gewoon alle moslims het land uit, zonder uitzondering.
  Maar evengoed islam het land uit.

  Liked by 1 persoon

 3. Esperanza // maart 21, 2018 om 14:14 //

  Hoe zou het toch met Kapotte Rits zijn?

  Een van de eersten die in de blogwereld om remigratie riep.

  http://vanfrikschoten.nl/adam-post-archief/adam_posts/766-De-islam-wil-Europa.html

  Liked by 1 persoon

 4. Moest die daar niet ooit voor voor een rechtbank komen ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s