Nieuw

Niet je pistool op je beeldscherm leegschieten, dat helpt niet: Geert Wilders vs Alexander Penthouse

Je moet er maar zin in hebben:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Niet je pistool op je beeldscherm leegschieten, dat helpt niet: Geert Wilders vs Alexander Penthouse

 1. Die pechtold lijkt me een heel arrogant ventje , hij geeft openlijk toe om meer te geven om een kopvoddraagster die aan de universiteit wil geraken dan om de slachtoffers van een gang bang.
  Het is een typisch voorbeeld van een elitair EU crimineel ,die in een ivoren toren leeft ,moet jullie het daar mee doen ,het is al even erg als bij ons……….

  Like

 2. Duchesne // maart 22, 2018 om 15:33 //

  Pechtold is ook peop, met een beetje moeite kun je zijn huisadres vinden, zijn ex en de naam van zijn huidige zaadloosbak, wie dat deze week dan ook mag zijn.

  Google Pechtold, Wageningen, Vriendin, Meppel , verkrachter van de democratie, en doe een klein beetje moeite op google earth en je pikt het slijmsoor zo op. Let wel, hij is gescheiden en zeer waarschijnlijk zijn zijn vrouw en kinderen ook slachtoffer van deze rodent..

  Hij schijnt te wonen in een very low budget koop appartement (krijg je in een stad geen garagebox voor) bij een grote rotonde in Wageningen maar de kans is groot dat hij elders verblijft, regio Wippel…euh, Mippel? Het appartement zal dan ook een adres zijn voor de Gemeentelijke registratie en de dagen dat de rode vlag uithangt en om eventuele verdwaalde peuters kortstondig in op te vangen, dat registreren schijnt bij een chip in het oor te horen tegenwoordig. Het appartement in Scheveningen heb ik nog niet gezocht en dus niet gevonden, maar echte adressen van politici om echte lange papieren klaagbrieven heen te sturen over het wel en wee van mijn grieven, altijd welkom !….

  Willen ze feeling met de burger hebben, verstoppen ze zich, en ik zit te springen om input te geven over hoe de democratie en de geluksfactor er echt bij staat….

  Nog iemand suggesties voor een volgende speurtocht naar mistige politici?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s