Nieuw

Lang leve de open grenzen – Nederland roofparadijs

Oost-Europese criminelen maken met hun strooptochten in ’naïef’ Nederland elk jaar maar liefst een kwart miljard euro buit. De politie krijgt moeilijk vat op de verkopers van dit roofgoed. Maar nu liep een Afghaanse bende helers tegen de lamp, die voor miljoenen aan gestolen waar op markten in ons land verkocht.

Een onderzoeksteam van de Haagse politie deed zo’n anderhalf jaar lang onderzoek naar acht mannen, van wie de meesten een Afghaanse achtergrond hebben, die gestolen cosmetica, kleding en mobiele telefoons op legale markten verkochten.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Lang leve de open grenzen – Nederland roofparadijs

 1. Ze hebben amper de tijd om gewone burgers waar is ingebroken te helpen.
  Meer en betere controles op rommelmarkten en Beverwijk zou al heel wat opleveren.

  Like

 2. antiislamnu // maart 22, 2018 om 00:07 //

  Like

 3. Duchesne // maart 22, 2018 om 13:17 //

  De grootste roof vind plaats door privatisering en door de regering zelf.
  Wist u dat u 50% teveel betaald voor uw stroom, maar dat de energiemaatschappij u absoluut niet goedkoper wil laten afnemen…..en dat de staat alle voordeel heeft bij het niet ingrijpen….

  Dat uw gasrekening veel lager kan maar uw woningstichting express de kosten in veelvoud bij u legt terwijl? Voor 10 euro per maand minder winst kan men u rond de 50 euro en meer per maand besparen……

  Aluminium is het meest temperatuur geleidende material dat er is, plastic is ook heel temperatuur geleidend. Hout is de beste warmte isolatie die er is…..
  Om uw woning te isoleren gebruikt men bijna overal aluminium kozijnen of plastic. Beide zijn namelijk vrijwel onderhoudsvrij…..wat kosten besparend is voor de woningstichting en dus meer winst betekend en de daaruit voortkomende extra stook kosten bij u legt, de verbruiker…..

  Mijn schatting is dat we tussen 2015 en 2018 ongeveer 10% aan koopkracht inleveren, wat voor vele huishoudens het onder de armoede grens komen betekend. Dit heeft alles te maken met “beleid” en met privatisering, een vrijbrief voor afpersing met bescherming van de overheid. Vroeger noemde men dat een kaperbrief.

  Hetzelfde gaat op voor misdrijven gepleegd door allachtonen. Volgens verschillende bronnen maken deze voor tussen de 12 en 20% uit van de bevolking maar zijn verantwoordelijk voor driekwart van de misdrijven, en hoger, ook weer een “wie maakt de cijfers” verhaal.

  Al met al is deze “samenleving” als een struik met vruchten waar ongeveer iedereen aan zit te plukken door de takken af te knippen. Laat de laatste de stam en worels meenemen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s