Nieuw

Goede man met schietgeweer schiet slechte man met schietgeweer dood op Great Mills High School en voorkomt vele doden

Al die schietpartijen op Amerikaanse scholen zijn altijd in staten met gun-control. En dan beginnen alle media hier te janken dat er gun-control moet komen.

Nee, sukkels, dat is er al. En die shooters kiezen de staten er op uit. Die lopen niet een school binnen waar alle leraren een AR-15 om hebben hangen en een Smith & Wesson op hun bureau hebben liggen en de leerlingen losjes een Glock of een Mauser in hun schooltas hebben naast het broodtrommeltje met veggieburgers en de geodriehoek.

‘De NRA is fout, de NRA is fout’, roepen ze dan. De werkelijkheid is dat niet één van de shooters ooit lid van de NRA was, het merendeel van de shooters waren Democrats. Dat is allemaal niet moeilijk op te zoeken, maar het past niet in het narratief.

Vandaag was er een schietpartij op Great Mills High in Maryland. Helaas twee gewonden en de shooter werd gedood, maar daar bleef het gelukkig bij dankzij het kordate optreden van een gewapende guard.

Infowars:

Een gewapende hulpbeambte op een school in Maryland wordt verondersteld een schietpartij gestopt te hebben die dinsdag twee studenten heeft verwond.

De schutter, geïdentificeerd als 17-jarige Great Mills High School student Austin Wyatt Rollins, verwondde twee studenten met een pistool toen hij het vuur opende in een gang rond 07:55 uur.

De student-schutter stierf na een schotenwisseling met de bewaker die de achtervolging inzette nadat Austin Wyatt Rollins twee studenten verwond had.

Een van de studenten, een 16-jarige vrouw, verkeert in kritieke toestand, terwijl het andere 14-jarige mannelijke slachtoffer naar verluidt in goede staat verkeert.

De schietpartij zorgde ervoor dat de school werd gesloten en geëvacueerd.

De held bewaker is geïdentificeerd als de 34-jarige Blaine Gaskill, “een veteraan sheriff’s plaatsvervanger met SWAT-training,” volgens The New York Post:

Sheriff Tim Cameron zei dat er “geen twijfel over was” was dat de snelle reactie van de bewaker hielp om verdere sterfgevallen of verwondingen te voorkomen.

“Hij moest een behoorlijk eind afleggen” zei Cameron, maar “Het uitgangspunt is eenvoudig: je gaat naar waar het geluid van de geweerschoten vandaan komt.”

Gaskill heeft eerder te maken gehad met gewapende verdachten en wist dus hoe ze uit te schakelen, volgens de Washington Post.

In de Florida shooting bleven vier laffe sherrifs buiten staan wachten tot er 17 leerlingen dood waren en het gevaar geweken was. Minstens één van die sherrifs was lid van CAIR de civiele tak van de islamitische terreurorganisatie de moslimbroederschap waar ook de burgemeester van Arnhem toe behoort.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Goede man met schietgeweer schiet slechte man met schietgeweer dood op Great Mills High School en voorkomt vele doden

 1. paulzwueste // maart 21, 2018 om 14:37 //

  Het zal mij niet verbazen als het fenomeen, het executeren van schoolkinderen, binnenkort ook in Europese scholen zal worden ingezet.
  Alléén bij ons zullen de daders “verwarde mannen” zijn.

  Liked by 2 people

 2. Die verwarde mannen zijn ook al in Rusland geweest.
  Ging niet helemaal goed meen ik mij te herinneren.

  Liked by 1 persoon

 3. Met GL in vrijwel alle grote steden aan het bewind stijgt de kans op terroristische aanslagen aanmerkelijk.
  Onze soldaten hadden al te weinig munitie en moesten van Drs P. dan maar pang pang roepen, maar nu GL de lakens gaat uitdelen wordt binnenkort naast het vuurwerk ook pang pang roepen verboden.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Scholen en Bewapening | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s