Nieuw

Doei: Hoogste rechter bepaalt Afghanistan veilig genoeg, asielzoekers kunnen terug

Nederland hoeft geen asiel te verlenen aan mensen uit Afghanistan. Het land is veilig genoeg om naar terug te keren. Dat heeft de Raad van State bepaald in een hoger beroep van een Afghaan uit de provincie Ghanzi, wiens asielaanvraag is afgewezen.

De hoogste bestuursrechter volgt daarmee een eerder vonnis van de rechtbank Den Haag. “De algemene veiligheidssituatie in Afghanistan is zorgelijk en in sommige provincies verder verslechterd”, schrijft de Raad van State over het vonnis. Toch is het volgens de Raad veilig, zolang iemand “geen band heeft met de strijdende partijen in Afghanistan”.

NOS >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Doei: Hoogste rechter bepaalt Afghanistan veilig genoeg, asielzoekers kunnen terug

 1. paulzwueste // maart 21, 2018 om 17:30 //

  Zo!
  Dat scheelt weer ’n aantal honderden miljoenen aan volkomen weggesmeten geld, ontelbare verkrachtingen, berovingen, gevallen van fysiek geweld tegen vrouwen en ouden van dagen, intimidatie in de meest brutale vorm en verstoring van de openbare orde in Nederland.

  Liked by 1 persoon

 2. bp633livenl // maart 21, 2018 om 18:53 //

  Zou het echt?

  Like

 3. Ik geloof er geen snars van dat ze uitgezet gaan worden. Dankzij het softe beleid hier in NL.

  Like

 4. Een grote bende een grote leugen een groot moeras.

  Like

 5. En nu maar wachten op al die woningen die vrij gaan komen…

  Like

 6. Kabulzada // april 3, 2018 om 07:43 //

  Ik geloof er niets van. Ze worden NOOIT uitgezet.De kerken, de burgemeesters, en de anderen geven ze bed, brood en bad. Na een langere periode krijgen ze toch een vergunning tot verblijf. In deze periode gaan ze nieuwe verhalen bedenken voor een herhaald asielaanvraag. Ze worden in eens of Homo of bekeren tot de
  Ons geloof. Deze neppen Homo’s gaan ook de meiden verkrachten. Dankzij het zachte optreden van de IND en het beleid hier in NL

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s