Nieuw

Afrikaan van voetbalclub Malmö FF verdacht van het verkrachten van twee meisjes

Een Afrikaanse voetbalspeler in Malmö FF wordt nu verdacht van het verkrachten van twee meisjes. Mainstream media tonen een silhouet van een Zweedse man wanneer ze over deze kwestie schrijven.

Door: Tobias Lindberg – Vertaling: ‘Rommel’

Begin deze maand werden de criminele verdenkingen sterker tegen de Afrikaanse voetballer Kingsley Sarfo, die voor Malmo FF speelt, van vier gevallen van kinderverkrachting van twee meisjes. Reeds eerder afgelopen najaar werd hij aangehouden en in verzekerde bewaring gesteld op verdenking van seksuele misdrijven tegen een minderjarig meisje, maar toen de verdenkingscriteria in eerste instantie werden verlaagd, werd hij vrijgelaten uit de gevangenis, terwijl het onderzoek werd voortgezet. Begin februari werd hij opnieuw gearresteerd.

De krant Expressen publiceerde in zijn avondeditie, zoals men hierboven kan zien,  een afbeelding van een typisch Zweeds silhouet dat totaal niet lijkt op Sarfo toen ze over deze kwestie schreven.

Malmö FF heeft afgelopen zomer Sarfo voor 1,3 miljoen euro overgenomen van Sirius. Toen hij werd aangeworven zei hij dat hij niet naar een buitenlandse club wilde omdat hij een Zweedse staatsburger wilde worden, iets wat hij hopelijk nooit zal worden als hij schuldig wordt bevonden voor deze kinderverkrachtingen.

Bron:

http://www.informationskriget.se/2018/03/06/afrikan-i-malmo-ff-misstankt-for-att-ha-valdtagit-tva-flickor/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Afrikaan van voetbalclub Malmö FF verdacht van het verkrachten van twee meisjes

  1. antiislamnu // maart 21, 2018 om 23:08 //

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s