Nieuw

WHY WE MUST HAVE THE RIGHT TO CALL ALLAH GAY

Free speech must include the right to ridicule gods.

allah is gay, screenshot YT

In Britain in the 21st century you can be punished for mocking gods. You can be expelled from the kingdom, frozen out, if you dare to diss Allah. Perversely adopting medieval Islamic blasphemy laws, modern Britain has made it clear that it will tolerate no individual who says scurrilous or reviling things about the Islamic god or prophet.

Witness the authorities’ refusal to grant entrance to the nation to the alt-right Christian YouTuber Lauren Southern. Her crime? She once distributed a leaflet in Luton with the words ‘Allah is gay, Allah is trans, Allah is lesbian…’, and according to the letter she received from the Home Office informing her of her ban from Britain, such behaviour poses a ‘threat to the fundamental interests of [British] society’.

This is a very serious matter and the lack of outrage about it in the mainstream press, not least among those who call themselves liberal, is deeply disturbing.

Spiked >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on WHY WE MUST HAVE THE RIGHT TO CALL ALLAH GAY

 1. templars2017 // maart 20, 2018 om 11:16 //

  Komt ervan om de liegende onderkruipers van de islam hun zin te geven om politiek correct te blijven.
  Je kan zo tollerant zijn dat het je het leven kost en dat van anderen ,dus durf een koe een koe te noemen…………

  Like

 2. polderboy // maart 21, 2018 om 16:15 //

  Engeland is the City, het kroonjuweel van globalisten, dan staat er nog wat onroerend goed dat voor veel geld aan merendeels olie Arabieren verkocht is, naast dat ze wat bezienswaardigheden hebben, zoals de wassen beelden musea Buckingham Palace en the House of Lords in Westminster en dan lopen er nog wat productie middelen rond, die ze geloof ik citizens noemen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s