Nieuw

Terwijl de omvolkingsbrigades van Lodewijk Asscher hoofddoek-incidenten uit hun duim zuigen, worden PVV-ers écht aangevallen door zijn achterban en verzwijgt de NOS de waarheid

PVV-vrijwilliger in Eindhoven aangevallen tijdens flyeren

EINDHOVEN – Een vrijwilliger die PVV-folders aan het rondbrengen was, is maandag aan het einde van de middag in de Eindhovense wijk Vaartbroek aangevallen. Hij werd geschopt en geslagen. De man doet aangifte bij de politie.

De PVV-vrijwilliger werd aangevallen door een man bij wie hij net een folder in de bus gestopt had. De bewoner kwam naar buiten stormen en viel hem aan. De vrijwilliger meldde op Twitter wat hem was overkomen.

PVV’ers zijn de laatste weken vaker doelwit. Zo werd elders in Nederland een auto van een PVV’er beklad en werden de ruiten van een woning van een PVV’er ingegooid.

BD >>

De gewapende arm van de islamitische junta had geen zin om de aangifte van de vrijwilliger op te nemen, terwijl ze voorgedrukte aangifteformulieren klaar hebben liggen als Geert Wilders criminelen het land uit wil wijzen.

En ze kosten noch moeite sparen als ze de kans schoon zien om een slachtoffer-PvdA-lieglima op het schild te kunnen hijsen.

Waarom opent de NOS elke dag met Fakenews en niet met echt nieuws ? Wanneer grijpt Kaysa -nepnieuws- Ollongren in ? De vraag stellen is hem beantwoorden vrees ik.

Intimidatie, indoctrinatie via de StaatsMedia, hersenspoeling in het onderwijs vanaf het vierde jaar, kartelpartijen die altijd meer dan 80% scoren (Poetin had maar net 70%, maar Oh schande). En dan het gore lef hebben dit een democratie te noemen.

Ik blijf het zeggen: Dictaturen worden niet verwijderd in stemhokjes en ook niet tijdens referenda over kantklossen.

Iedereen weet – en de geschiedenis is mijn getuige – hoe dictaturen wél verwijderd worden:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

16 Comments on Terwijl de omvolkingsbrigades van Lodewijk Asscher hoofddoek-incidenten uit hun duim zuigen, worden PVV-ers écht aangevallen door zijn achterban en verzwijgt de NOS de waarheid

 1. Republikein // maart 20, 2018 om 05:10 //

  En daarom overweeg ik nog steeds om niet te stemmen, komt op verkeerde stapel terecht, heb geen 100% garantie.
  Dat mijn lotgenoten daar geen werk van gemaakt hebben is me een raadsel.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // maart 20, 2018 om 08:15 //

  In Engeland is het opsporingsapparaat al zo ongelooflijk verrot, dat de politie nu zelf obstructie pleegt van de rechtsvinding.

  De met de Yezidi vrouwen te vergelijken massa’s slachtoffers werd in Engeland tegengewerkt om een juist signalement te geven van het dadertuig:
  “Police told the 13 year old Rotherham grooming gang victim not to mention the ethnicity of her rapists.”
  http://www.breitbart.com/london/2018/03/09/grooming-gang-drugs-alcohol-raped-care-home-runaway-girls/

  Like

 3. Dit is de realiteit in west Europa.
  Moslims verkrachten massaal inheemse vrouwen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1809204/ze-zeiden-wel-stop-maar-fel-tegenpruttelen-deden-ze-niet
  Linkse lieden liegen het volk voor.
  Slijp de messen en bijlen voor deze kakkerlakken.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // maart 20, 2018 om 11:13 //

  Als er plots een zwart gat opduikt dan mag je er donder op zeggen dat er iets in hun drank is gedaan.
  Ze zijn meegegaan naar het hotel ,om ze te helpen binnendragen waarschijnlijk, en onderweg nog twee vrienden uitnodigen voor een “privé feestje” lees gang bang.
  Het is altijd hetzelfde liedje ,het zijn altijd dezelfde smerigheden en dan heb je die advocaat die gaat zeggen “mijn kliënt neemt zijn verantwoordelijkheid” wat complete bullshit is natuurlijk.
  Voor de mislims zijn vrouwen prooien niets meer ,het wordt tijd dat de mislims de prooi worden ……..wie wil jager zijn?

  Liked by 1 persoon

 5. Merely observing this farce as it unfolds, without recommending or exhortation: this is going to explode sooner or later. CNC technology enables the manufacture of fire arms at home. Google “Ghostgunner” as an example of computer-mill gun manufacturing. Or see the many videos on Youtube. Angry patriots will re-arm eventually, pushing ineffective or corrupt Government and Police off to the side lines.

  Like

 6. Beste meneer Asscher,

  U en ik weten dat een Somalische moslima, gekleed in zulk traditioneel gewaad, niet staat voor de waarden van de PvdA, zoals gelijke rechten voor vrouwen en homo’s. Er is dus iets anders aan de hand. Uw PvdA in Emmen wil de stemmen van moslims winnen en stapt dus af van haar principes. (Dit kenen we overigens al jaren van de PvdA). Dat is laag te noemen. Een vrouw op een onverkiesbare plek neerzetten, alleen voor het eigen pluche. Uw partij is de weg kwijt. Al heel lang…

  Liked by 1 persoon

 7. Deborah Menorah // maart 20, 2018 om 12:59 //

  Ik overwoog ook niet te gaan stemmen, maar -zo heb ik wel eens begrepen- gaat een niet-uitgebrachte stem naar de grootste partij(en). Dan heb je dus indirect toch gestemd!
  Ik ga dus wel stemmen, maar vink ALLE kandidaten aan! Dan is je stem ongeldig verklaard en wordt dus niet verdeeld over de grootste partij(en).
  Ik hoop daarmee een statement te maken, dat verkiezingen een illusie is wat de schijn van democratie probeert te wekken.
  Hoe meer mensen dit doen, hoe groter het statement.
  Doe je mee?

  Liked by 2 people

 8. Republikein // maart 20, 2018 om 14:04 //

  Goed idee’k heb nog 1 dag om te overwegen.

  Liked by 1 persoon

 9. Vaartbroek in Eindhoven is al reeds lang een verloren wijk. Ik ben natuurlijk niet voor niets verhuisd

  Like

 10. @Deborah Menorah // maart 20, 2018 om 12:59

  Dan wordt je stem ook verdeeld. Er blijven geen zetels leeg !

  Like

 11. Scrutinizer // maart 20, 2018 om 15:45 //

  @Sudare,
  Verhuisd waarheen? Naar elders in de NL-mand(*) alwaar enkele rotte appels weldra de rest aansteken?
  Groeten uit Uruguay

  (*)elders in de EU is het niet beter. Portugal zou je kunnen overwegen of Oost-Europa. Maar dat laatste is onveilig omwille van spanningen met Rusland. Als je niet verder dan 3u vliegen verwijderd wil zijn van 0031, dan raad ik Portugal aan (of the Isle of Man maar da’s piepklein en je voelt er je levend begraven. Voor vele zaken moet je dan aan wal op Engelse bodem…)

  Like

 12. HEEEEL GOED dat de executie-video van Ceausescu als voorbeeld wordt gebruikt. Daar zijn ze ook heel bang voor. `s morgens zwaaien en denken dat het volk nog achter je staat en
  `s avonds tegen de MUUR! Beste elite dus 60 jaar lang iedereen inpakken, treiteren, leegzuigen, moedwillig vijandige entiteiten binnenhalen en opeens in 1 dag is het afgelopen!
  We moeten er voor waken dat er geen 1 kan vluchten, noch met geld, goederen of andere middelen!

  Liked by 1 persoon

 13. https://www.dailymotion.com/video/xgak5d daar komen wat mij betreft hier in politiek den haag ook een hoop voor in aanmerking en niet alleen in den Haag .

  Like

 14. Ten eerste moet dat PVDA nog verder gedegradeerd worden, want dankzij hun zitten we nu ook al met die denk idioten!
  En ten tweede het is van de gekke dat in ons land al dit soort rand figuren de politiek hier in kunnen.
  We hebben `dankzij` onze `democratie` al teveel paarden van Troje naar binnen gehaald en de pvda was daar de grootste drijfveer van, maar vlak ook d66 en gl niet uit dat zijn allemaal net zulke landverraders.
  En die kopvod mag dan wel janken maar als ze nu eens voor de spiegel gaat staan dan ziet ze toch ook wel dat ze er niet uitziet met die dikke bolle plofkop en dat strakke kopvodje erom heen.
  Er zullen veel Nederlanders zijn die dit soort gasten liever zien gaan dan komen, en liegen kunnen ze allemaal als de beste, mag van dat sprookjesboek van, zeker tegen over die ongelovige honden!!

  Liked by 1 persoon

 15. bp633livenl // maart 21, 2018 om 18:26 //

  Zijn de teringtubbies weer terug?
  Ik heb er al een gezien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s