Nieuw

STEM NEE

De ‘als-je-niks-te-verbergen-hebt’-dooddoener, ik hoorde hem laatst zelfs uit de mond van een journalist in een talkshow toen het over de sleepwet ging.

Nou heb ik best medelijden met mensen die zo saai leven dat ze niets te verbergen hebben, maar een journalist die zoiets doms uitkraamt moet direct ontslagen worden. Bronbescherming is een van de belangrijkste journalistieke gereedschappen. Een journalist, een echte althans, laat zich eerder in de gevangenis gooien dan dat hij zijn bron onthult.

Nu al, zonder sleepwet, staan er politieagenten in uniform aan de deur bij mensen die pagina’s liken op Facebook. Zoals bij Agnes, die de Facebookpagina ‘Laat Groningen niet zakken’ beheert.

BNN >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on STEM NEE

 1. Claudia M. // maart 20, 2018 om 17:47 //

  De stempassen zitten al in de tas voor morgen en ‘do not worry’! Ik heb ook nog de luxe om mijn werk te kunnen stemmen ook, dus morgenochtend 8.01 uur staat zij hier in het stemhokje.

  Like

 2. scherpschutter1943 // maart 21, 2018 om 10:38 //

  Ambtenaren maken te pas en te pas misbruik van hun bevoegdheid/macht hen door enige wet toegestaan. Vanwege dat misbruik stem ik tegen de sleepwet want als het erop aan komt ben ik machteloos tegenover de almachtige staat en zijn trawanten. Ook van de rechterlijke macht heb ik geen steun te verwachten want die procedures kosten zoveel geld dat ik mij die niet kan veroorloven. De staat is dus mijn ergste vijand.

  Like

 3. bp633livenl // maart 21, 2018 om 18:01 //

  Natuurlijk is de staat je ergste vijand, altijd al geweest trouwens.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s