Nieuw

PvdA kandidaat-raadslid Ede in opspraak om aanhangen dictator en liegen op cv

Door: Niek Opten

Een kandidaat-raadslid van de PvdA uit Ede zou op de hand zijn van de Egyptische dictator Sisi en liegen over haar positie bij Justitie. Het landelijke bestuur van de PvdA blijft vierkant achter dit kandidaat-raadslid staan.

Het gaat om Nourhan Badr (26) die op drie staat van de kandidatenlijst van de PvdA in Ede. Ze kwam op haar dertiende uit Egypte naar Nederland. Een aantal PvdA’ers heeft eerder een ‘warrige’ en anonieme mail gekregen met de strekking dat Badr positief is over de Egyptisch dictator Sisi en dat ze liegt over haar werk in Nederland als adviseur van het ministerie van Justitie.

Het landelijk partijbestuur heeft daarop contact gezocht met de PvdA-afdeling in Ede. ,,Unaniem kwam het beeld naar voren van een jonge, zeer progressieve vrouw die zich hard maakt voor een beter Ede. Wij hebben geen enkele aanleiding te twijfelen aan het oordeel van onze lokale partijgenoten’’, zegt een woordvoerder van het partijbestuur.

Lees verder:

https://www.ad.nl/dossier-gemeenteraadsverkiezingen/kandidaat-raadslid-ede-in-opspraak-om-aanhangen-dictator-en-liegen-op-cv~a788144b/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on PvdA kandidaat-raadslid Ede in opspraak om aanhangen dictator en liegen op cv

 1. Dan krijgt met dit radicale type ook de Moslimbroederschap hier een kans als je niet uitkijk.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 21, 2018 om 01:30 //

  Best bijzonder dat iemand die in Zweden woont met dit nieuws komt. Of zoals het eerste het beste Marokkaantje zou zeggen; Iek vin helemaal goed. Iek hele grote blij….

  Like

 3. Aan de andere kant heeft Sisi de rust teruggebracht in Egypte en houdt hij de islamisten stevig onder de duim. Zo mag ik dat graag zien, want anders ontstaat er chaos (zie de hier zo bejubelde Arabisch ‘lente’)

  Like

 4. antiislamnu // maart 21, 2018 om 12:30 //

  De enige eerlijke partij

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s