Nieuw

Nederland beloont islamitische moordenaars

Via onze regering draagt de Nederlandse belastingbetaler bij aan het belonen van moslims die joden vermoorden. Een teleurgestelde Israëliër roept de VN-Mensenrechtenraad op om het beleid van de Palestijnse Autoriteit te veroordelen om terroristen en hun families te betalen voor het vermoorden van Joden.

“Ik dring er bij deze Raad en alle VN-leden op aan om de financiering van de Palestijnse Autoriteit stop te zetten totdat de Palestijnen een einde maken aan de moorddadige praktijk van het belonen van terroristen om Joden te vermoorden.”

Lees meer:

http://www.jpost.com/International/What-if-I-paid-to-butcher-your-fathers-terrorism-victim-asks-UNHRC-546539

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s