Nieuw

Geen Nederlandse sancties tegen Turkije – Mark Rutte is Erdogan nog steeds dankbaar voor de verkiezingsoverwinning

Nederland gaat niet op eigen houtje sancties tegen Turkije afkondigen als straf voor de Turkse inval in de Syrische regio Afrin. Zo’n eenmansactie zou averechts werken, vindt minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken.

De minister reageerde op een oproep van SP-Kamerlid Sadet Karabulut. Zij wijst erop dat de Turken de Koerden in Afrin hebben verdreven. De Koerden zijn nota bene een bondgenoot van het westen in de strijd tegen de radicaalislamitische IS. Volgens haar zijn de Koerden verraden en opgeofferd.

Telegraaf >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9287 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Geen Nederlandse sancties tegen Turkije – Mark Rutte is Erdogan nog steeds dankbaar voor de verkiezingsoverwinning

  1. Ik schenk mijzelf een Port in, dan kan ik hier over nog eens rustig mijn gedachten laten gaan.

    Like

  2. scherpschutter1943 // maart 21, 2018 om 10:45 //

    Nederland, een land geregeerd door onderkruipers en lafaards, Maar ook deze regering zegt alles over de autochtone Nederlanders, christelijk tot op het bot, laf tot op het bot, een volk van schijtlaarzen maar een volk tuk op geld vandaar dat de VVD nog steeds de grootste partij is in nederland. Maar dat gaat veranderen want de allochtone partijen zijn in opmars en die schuwen geen god of gebod. Alleen de overwinning telt. Zei Erdogan ook: “democratie is als een rijdende trein, als je bestemming bereikt hebt stap je uit”. Dus Nederlanders, de duitsers hadden de Gestapo, wij hebben DENK.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s