Nieuw

42 van de 43 veroordeelde groepsverkrachters hebben een buitenlandse afkomst

Bron/Auteur: Samhällsnytt.

Het Zweedse dagblad Expressen heeft vandaag een zogeheten “uniek overzicht” gepubliceerd van mannen die tussen 2016 en 2017 door een rechtbank zijn veroordeeld voor groepsverkrachting. Bijna allemaal hebben ze een buitenlandse achtergrond.

Het dagblad Expressen heeft nu in kaart gebracht welke mannen het zijn die groepsverkrachtingen begaan in Zweden.

Het onderzoek bevat 32 gevallen die in de periode 2016-2017 door een rechtbank veroordeeld zijn. Het gaat in totaal om 43 overtreders.

De daders waren gemiddeld 21 jaar oud op het moment van de overtreding en 13 van hen waren jonger dan 18 jaar. 32 procent waren al eerder veroordeeld voor een misdaad in Zweden.

Bijna alle mannen zijn van buitenlandse afkomst.

32 van de mannen zijn geboren in een ander land. Tien zijn geboren in Zweden met één of beide ouders in het buitenland geboren, en slechts één in Zweden geboren met twee ouders die ook zijn geboren in Zweden. 42 van de 43 veroordeelden hebben zodanig een buitenlandse afkomst.

Expressen accentueert de “inferieure sociale status” ten opzichte van etnische Zweden, “structurele negatieve discriminatie” en zowel “vooroordelen” van de Zweedse samenleving als de “moeilijkheden om van het oorsprongsland los te komen” als oorzaken van de oververtegenwoordiging van immigranten in de criminaliteit.

Expressen heeft er ook voor gekozen om de naam en foto van meerdere van de veroordeelde mannen te publiceren.

Een van hen is de Gotenburgse  restauranthouder Navid Atlassi, die in maart 2012 samen met de “party planner” Bardiya Pajouhi, twee 16-jarige meisjes gedrogeerd en verkracht heeft. Voor die misdaad werd hij veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf.

Pajouhi werd door dezelfde rechtbank veroordeeld tot negen jaar cel. De verkrachting van de twee 16-jarige meisjes was slechts één in een reeks van seksuele misdaden die hij heeft begaan. Volgens het vonnis heeft Pajouhi systematische meerdere jonge meisjes verkracht. In aanvulling op de ruwe verkrachting van de twee 16-jarige meisjes werd hij ook veroordeeld voor twee andere verkrachtingen, seksuele dwang en krenkende fotografie.

In het artikel is een interview met Stina Holmberg, onderzoekster van de Misdaad Preventie Raad (Brå). Ze is niet verrast door wat Expressen in zijn artikel publiceert.

– Wij verrichten geen onderzoek in deze richting, maar de cijfers verbazen me niet.

De krant heeft ook gesproken met een “expert” die zegt dat de allochtone achtergrond niet de verklaring is:

– Meer mensen, echter nog steeds een minderheid van de totale allochtonengroep, hebben een risicofactor die de kans op buitensporig gedrag doet toenemen, ongeacht of men immigrant is of niet. Het handelt zich bijvoorbeeld om anti-sociaal gedrag, gebrek aan emotionele controle, en criminele vrienden, zegt Niklas Långström, professor en analist bij de Forensische Geneeskunde, tegen Expressen.

Bron:

https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/qs/de-ar-mannen-som-valdtar-tillsammans/

https://samnytt.se/expressen-hanger-ut-invandrade-valdtaktsman-i-uppmarksammad-artikel/

http://www.friatider.se/expressen-42-av-43-gruppv-ldt-ktsm-n-har-utl-ndsk-bakgrund

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on 42 van de 43 veroordeelde groepsverkrachters hebben een buitenlandse afkomst

 1. 98% van veroordeelde groepsverkrachters allochtoon.

  En hoeveel % bij alle steek-incidenten?

  Liked by 1 persoon

 2. Enig empathie kunnen opbrengen voor iemand, is er geheel uitgewist bij een bepaald IQ getal.
  Dit gaat nooit meer opgelost worden.
  Als je hier zo geboren wordt (met iets van een IQ van 65), dan sluiten ze wel op ergens.
  Vrouwen zijn gelijk aan vee/bezit. Hebben dan ook nauwelijks enige waarde.
  Een geit hebben ze nog nooit ergens over klagen.

  Liked by 1 persoon

 3. Dit had ik nou nooit gedacht.
  Wat een verschrikkelijk nieuws voor die barbaren om dit te horen.
  Is dat geen discriminatie zullen ze zich afvragen.

  Like

 4. templars2017 // maart 20, 2018 om 16:38 //

  Dergelijk nieuws brengen in Zweden is heel riskant , als een gewoon iemand dergelijke feiten op Facebook zet dan gaat ie gegarandeerd voor de rechter verschijnen , benieuwd wat ze met dit dagblad gaan doen?

  Like

 5. polderboy // maart 20, 2018 om 16:56 //

  Långström komt wel weer met zaken waar we zelf nooit op waren gekomen, kuch:
  Anti sociaal gedrag, criminele vriendjes, gebrek aan emotionele controle.

  Maar goed, om dat soort dingen met 16 jarige meisjes te doen, moet je de empathie van een dode rat voor bezitten.
  En wat die je normaal met dode ratten?

  Like

 6. antiislamnu // maart 21, 2018 om 01:24 //

  Islam is kanker

  Like

 7. Wachteres // maart 21, 2018 om 22:50 //

  https://www.gatestoneinstitute.org/12066/germany-rape-crisis

  In Duitsland is het veel erger gesteld met het verkrachtingsgeweld dan de meesten van ons weten;

  Germany: Migrant Rape Crisis Still Sowing Terror and Destruction
  Women and children sacrificed on the altar of political correctness

  Duitsland: De crisis vanwege de verkrachtingen door migranten zaait nog steeds terreur en vernietiging
  Vrouwen en kinderen worden opgeofferd op het altaar van de politieke correctheid

  Door Soeren Kern

  The director of the Criminal Police Association, André Schulz, estimates that up to 90% of the sex crimes committed in Germany do not appear in the official statistics.

  De directeur van de Politie Organisatie voor Criminaliteit, André Schulz, schat dat tot 90% van de seksuele misdrijven die in Duitsland worden gepleegd niet in de officiële statistieken voorkomen.

  “There is a strict order by the authorities to not report on crimes committed by refugees,” a high-ranking police official in Frankfurt told Bild. “Only specific requests from media representatives about such acts are to be answered.”

  “Er is een strikte instructie van de autoriteiten om niet te rapporteren over misdaden gepleegd door vluchtelingen” vertelde een hoge politiefunctionaris in Frankfurt aan Bild. “Alleen specifieke verzoeken van vertegenwoordigers van de media over dergelijke daden moeten worden beantwoord”.

  Germany’s migrant sex-crime problem is being exacerbated by its lenient legal system, in which offenders receive relatively light sentences, even for serious crimes. In many instances, individuals who are arrested for sex crimes are released after questioning from police. This practice allows suspects to continue committing crimes with virtual impunity.

  Het probleem van de seksuele misdrijven door migrantenseksuele in bDuitsland wordt nog verergerd door het soepele rechtssysteem, waarin daders relatief lichte straffen krijgen, zelfs voor ernstige misdaden. In veel gevallen worden personen die gearresteerd zijn voor seksuele misdrijven vrijgelaten na ondervraging door de politie. Deze praktijk stelt verdachten in staat om misdaden met virtuele straffeloosheid te blijven plegen.

  Germany’s migrant rape crisis continues unabated. Preliminary statistics show that migrants committed more than a dozen rapes or sexual assaults every day in 2017, a four-fold increase since 2014, the year before Chancellor Angela Merkel allowed into Germany more than a million mostly Muslim male migrants from Africa, Asia and the Middle East.

  De Duitse migranten verkrachtingscrisis gaat onverminderd door. Voorlopige statistieken tonen aan dat migranten in 2017 elke dag meer dan een dozijn verkrachtingen of seksuele aanvallen pleegden,een verviervoudiging sinds 2014. Het jaar daarvoor liet bondskanselier Angela Merkel meer dan een miljoen voornamelijk islamitische mannelijke migranten uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten naar Duitsland komen.

  Kijk op de site naar het schokkende aantal verkrachtingen en geweldplegingen in tientallen steden door heel Duitsland.

  Like
  Beantwoorden

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweedse links-groene regering gaat eindelijk de verkrachtingsepidemie bestrijden – met nieuwe “toestemming” wetgeving

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s