Nieuw

Wenen: 2 Oostenrijkse broers die hun hond uitlieten, ernstig mishandeld door 30 Afghaanse immigranten

Archieffoto.

De krant Österreich was de enige die het verhaal publiceerde van Bernhard (25) en zijn oudere broer Erich T., die een week geleden op zondagavond weigerden harddrugs te kopen van een groep Afghanen in het Pratersterngebied. Het was rond 23.30 uur, toen de twee Wenen door de dealers letterlijk werden nagejaagd.

– De scènes speelden zich af voor de Fluc, waar mijn cliënten herhaaldelijk verklaarden geen interesse te hebben in drugs. Toen de AmStaff-hond van de broers er zich mee begon te ‘bemoeien’ en blafte, schopten de Afghanen het dier, waarna de situatie volledig uit de hand liep. Het gekibbel sloeg om in een vechtpartij en van de aanvankelijk vijf Afghanen werden het al snel rond de 30, die zich met hun smartphones bijeen getrommeld hadden. Twee beveiligers van Fluc wilden het geschil beslechten, maar moesten peperspray (tegen de Afghanen) gebruiken en zichzelf in het restaurant versperren om niet het onderspit te delven, verklaart hun advocaat Roland Friis.

De twee broers kregen de woede van de Afghanen-meute genadeloos te voelen. Erich (30) lijdt onder bloeduitstortingen over zijn hele lichaam, zodanig dat hij nog steeds pijnstillers moet nemen, zijn broer Bernhard werd met een riem zwaar aan zijn hals verwond, en ook hij heeft over zijn hele lichaam en in het gezicht blauwe plekken. Op een foto die hij later naar zijn familie stuurde, kun je zien hoe erg hij mishandeld was.

Toen de eerste politieagenten arriveerden, waren de Afghanen reeds één voor één als van de aardbodem verdwenen, en Bernhard T., die in pijn en woede geen onderscheid meer kon maken tussen vriend en vijand, verwondde twee politieagenten – de ene gaf hij een stomp in het gezicht. De 25-jarige zou tijdens rit de naar het ziekenhuis ook op de hulpverleners zijn losgegaan – “het spijt hem vreselijk voor dit alles, maar hij bevond zich in een uitzonderlijke situatie, hij wilde niemand echt pijn doen”, zegt zijn advocaat Friis.

Desondanks is de tot nu toe ongestrafte en zelf zwaar gewonde Oostenrijker gearresteerd, hij zit in de Josefstadtgevangenis en hoopt bij de volgende detentie toetsing weer vrijgelaten te worden.

Van de Afghanen zijn tot nu toe vier verdachten geïdentificeerd. Of zij (net als hun slachtoffer) ook zijn gearresteerd of dat de rechterlijke macht hen onderzoekt, wordt geen informatie gegeven.

Bron:

http://www.oe24.at/oesterreich/chronik/wien/ER-kaempfte-mit-30-Afghanen-und-sitzt-jetzt-in-U-Haft/326184427

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6926 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Wenen: 2 Oostenrijkse broers die hun hond uitlieten, ernstig mishandeld door 30 Afghaanse immigranten

 1. Denk berijd aanslag voor .

  Goed voorbeeld dat je met een busje (vrachtwagen ) gewoon het Jaarbeursplein op kan rijden daar waar tientallen mensen lopen En nog op een blind geleidestrook ook ASO http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/kijken-denk-asos-worden-gesommeerd-om-verkeerd-geparkeerde-campagnebus-weg-te-halen/

  Like

 2. trebor2110 // maart 19, 2018 om 21:06 //

  En hoe is het met de hond ???

  Like

 3. De hond heeft zich tot de islam bekeerd en krijgt nu een uitkering.

  Liked by 1 persoon

 4. Dat heb je met poedeltjes.
  Dat had een witte herder niet gedaan.

  Like

 5. boorzalf // maart 19, 2018 om 23:54 //

  Een amerikaans Staffordje is dan ook geen partij, deze jongens pakken met gemaakt een paar van die afghanen. Ruim 80 kilo aan hond win je nooit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s