Nieuw

University offers guide on ‘talking to kids about whiteness’

Foto: Ter illustratie. CC0 Creative Commons

The University of Maryland, Baltimore County (UMBC) has a new “resource for parents” to help them with “talking to kids about whiteness.”

“Given all the race, national origin, class-based violence, anti-blackness, and anti-immigrant rhetoric in the media and the subsequent backlash from white-identified people and groups, there is a growing need for mindful, supportive education for white children,” asserts the post sponsored by the UMBC Student Life Mosaic and Interfaith Centers.

The page then lists three articles as suggested readings for parents and families: “What White Children Need to Know about Race,” “We need to deal with our discomfort and talk to our kids about racism,” and “Curriculum for White Americans To Educate Themselves on Race and Racism-from Ferguson to Charleston.”

Campusreform >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s