Nieuw

Stem ze weg, dat politieke kartel. Stem lokaal

Het is diep triest dat als je een weekendje met je vriendin naar Antwerpen gaat je het slachtoffer wordt van immigranten en verkracht wordt. Mijn medeleven gaat uit naar deze Hollandse meiden uit Leiden…

Door Elise Nijmegen
Dat is de consequentie van het beleid van Brussel, en hier in Nederland van de eurofiele islam promotende politici in Den Haag. Die zijn verantwoordelijk voor het binnenbrengen van islamitische mensen met middeleeuwse normen en waarden die denken dat vrouwen gebruiksvoorwerpen zijn. De islam beschrijft namelijk in hun haatboek dat vrouwen minder zijn dan mannen, vrouwen hebben bij de islam geen gelijke rechten, geen vrijheid in denken, doen of in kledingkeuze. Ik moet het toch even vermelden dat het mijns inziens, altijd of bijna altijd groepsverkrachters zijn met een islamitische achtergrond, of hoort u het ook wel bij niet-moslim bevolkingsgroepen… Of mag de stilte niet verstoord worden, mag het probleem nog steeds niet bij de naam genoemd worden omdat dat misschien iemand beledigd omdat het de waarheid is.

Deze ondemocratische, eurofiele, ego-trippende, islam promotende politici die meewerken aan het EU-islamiseringsplan (kalergiplan) zien wat er in Zweden en andere landen gebeurd met vrouwen. Maar blijkbaar vinden ook deze politici dat een vrouwenleven met de meegebrachte middeleeuwse normen, waarden en gebruiken minder waard is geworden en gaan weer over tot de orde van de dag zonder ooit toe te komen aan wat er echt aan de orde van de dag is.

De veiligheid van de Nederlanders, de islamisering van Nederland, de aanvallen op onze Nederlandse cultuur en tradities, de armoede, enz. enz.

Dit is ons land beste Nederlanders, stem bij de gemeenteraadsverkiezingen op een al dan niet lokale partij die vecht voor het behoud van ons land en onze Nederlandse cultuur, tradities en normen en waarden. Stem ze weg dat politieke kartel en geef onze (klein)kinderen een veilige toekomst in vrijheid zonder islam waanzin.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

13 Comments on Stem ze weg, dat politieke kartel. Stem lokaal

 1. polderboy // maart 19, 2018 om 23:11 //

  Eichelsheim van de Militaire Inlichtingendienst en Veiligheidsdienst waarschuwt de landverraders van populistische partijen ondertussen dat ze op hun tellen moeten passen:
  https://geenpeil.nl/mivd-chef-populisten-spelen-rusland-kaart/

  Dat Wilders nog niet dood is en Baudet in de peilingen groeit zit de junta in Den Haag en de EU wel erg hoog zeg.

  Like

 2. antiislamnu // maart 19, 2018 om 23:34 //

  Hoofdschuldige van al deze misdaden zijn onze regering e.u zij zijn landverraders die allemaal afgezet moeten worden en meteen voor het vuurpeloton gebracht worden.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // maart 20, 2018 om 00:10 //

  In principe ben ik het er wel mee eens om de gevestigde partijen weg te stemmen.
  Vanavond keek ik een stukje naar een special van Nieuwzuur en daar waren dan een paar van deze lokale ‘politici’ te bewonderen en ik moet zeggen dat stemt niet hoopvol. Als dat het niveau een beetje aangeeft van de nieuwe lichting dan is dat bedroevend. Debatteren is praten met elkaar en niet door mekaar heen schreeuwen, je luistert naar de argumenten van je tegenstander(s) en daar stel je de eigen standpunten tegenover.
  Maar men is Oost-Indisch doof voor de argumenten van anderen. Zo kom je geen stap verder.

  Like

 4. Het beste argument komt uit een shotgun, Tijl !

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // maart 20, 2018 om 01:47 //

  Kom kom Fub, je kan beter dan dat !

  Liked by 1 persoon

 6. Ben mee bezig 😉

  Like

 7. ff anecdote tussendoor. Ik was van de week in een winkel met 50 geweren achter de toonbank en ik vroeg heel bescheiden of ik een katapult kon kopen (voor die halsbandparkieten, maar dat zei ik er niet bij) en toen bleek dat katapulten verboten zijn.

  Vond het een beetje vreemd, dus toen heb ik wat lopen zoeken en viel mijn oog op een leuke legale shotgun. Ik wilde die vogeltjes alleen maar verjagen, maar nu gaan het toch pasteitjes worden denk ik.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // maart 20, 2018 om 02:38 //

  Op luchtdruk neem ik aan ?
  Oh voor ik het vergeet, eens in de paar maanden kijk ik even om het hoekje bij Frontaal Naakt van Kameraad Pedor Blootfeld, nu blijkt dat hij vanaf 22-1-’18 geen reacties meer toestaat !
  Kreeg zeker teveel tegengas, of hij werd te moe van al zijn sokpoppen schrijven…!
  “Goed stuk Peter”…

  Liked by 1 persoon

 9. Geen tijd voor die gek. Heb meer dan genoeg te lezen:
  https://fubar.mobi/

  Like

 10. Ik laat ook geen reacties meer toe, maar dat is omdat ik er niks nieuws post, en er niet vaak genoeg kijk om er zicht op te hebben. Kan meerdere redenen hebben dus.

  Like

 11. Karel Dokter // maart 20, 2018 om 10:20 //

  STEM MORGEN NEE..!!!!!!
  https://www.bnr.nl/podcast/marianne-zwagerman/10341480/stem-nee
  Ga niet roepen dat je niks te verbergen hebt, niet alleen alle wouten van dit land
  geilen daar op.

  Like

 12. De moslimnegerts volkomen in overeenstemming met dat leugenachtige fascistische boek geven de 2 Nederlandse vrouwen de schuld.
  https://www.geenstijl.nl/5141231/hey-moet-dat-nou/#comments

  Like

 13. Uiteraard is het verschrikkelijk wat deze meiden is overkomen, maarrr, als je als jonge aantrekkelijke meiden naar een disco gaat, ga dan wel alleen terug naar je hotel en neem niet een aantal van die bavianen mee naar je kamer. Dit soort gasten is niet te vertrouwen, lezen die meiden geen kranten (oh nee, deze soort wordt niet vermeld) kijken ze geen TV (oh nee, wordt ook op TV niet meer vermeld) . Komen uit het Gutmenschen Leiden. Daar waar die links D66 indoctrinerende Universiteit is. M.a.w. als je dit soort onontwikkelde debielen naar je hotelkamer haalt vraag je erom, Sorry maar zo denk ik erover Elise.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Stem ze weg… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s