Nieuw

Stefan Löfvén is in heaven.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Zweedse premier Stefan Löfven waren afgelopen vrijdag, tijdens hun bijeenkomst in Berlijn, niet geheel onverwacht, het over de meeste kwesties roerend met elkaar eens .

Veel liefdevolle en warme glimlachen werden uitgewisseld tussen Stefan Löfven en Angela Merkel tijdens de persconferentie na de bijeenkomst. Merkel noemde de relaties “harmonieus” en Löfven roemde de kanselier en prees haar leiderschap. Hij benadrukte met trots dat het een grote eer voor hem was dat hij de eerste internationale gast was die Merkel in Berlijn ontving sinds zij tot leider van de Duitse regering werd benoemd.

Wat de geïnfecteerde kwestie van een gemeenschappelijk asielbeleid in de EU betreft, zijn Duitsland en Zweden het erover eens dat alle landen in de EU “verantwoordelijkheid moeten nemen” voor de verdeling van asielzoekers. Löfven zei dat hij nu “voor zeker een wil tot compromis” ziet.

De man heeft totaal geen realiteitsbesef, het is gewoon tragisch om aan te zien, de onbenul weet simpelweg niet beter. Hij realiseert zich niet dat Merkel de nieuwe dragonder is, het gezicht van een catastrofe waar niemand wat mee te maken wil hebben. Alleen hij.

De hele wereld kijkt met afschuw naar Duitsland en Zweden, als de nieuwe stakkers van Europa, de landen die hun eigen welzijn, vrijheid, veiligheid, en zekerheid voor vrouwen opgeofferd hebben op het altaar van de goedmens, voor een massale invasie van onintegreerbare overzeese analfabeten. En hij gelooft echt dat deze andere landen een compromis willen sluiten?!? Met wat, meneer de premier? Welke van de Zweeds/Duitse derde wereld problemen willen de andere EU-landen hebben?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Stefan Löfvén is in heaven.

 1. De nieuwe Quisling.
  100 jaar later zullen de Zweden, net bevrijdt door de geallieerde oost Europese legers o.l.v. maarschalk Donald Putin, inderdaad, de kleinzoon van Vladimir, op de pleinen van de Zweedse steden de standbeelden van deze landverrader neerhalen en zullen de bezittingen van de collabo’s worden aangewend om de weder opbouw van Zweden in gang te zetten.

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // maart 19, 2018 om 00:46 //

  Ha ha wat een grap dat plaatje er bij is echt wel lachen en wat een mongolen die Zweedse poot met die Duitse hoer.

  Liked by 1 persoon

 3. Ze hebben gemeen dat ze beide hun land naar de klote hebben geholpen. Ik hoop dat ze eens voor het volksgerecht worden gesleept en geëxecuteerd. Daarom snap ik ook nog steeds niet dat de PvdA Timmermans niet de partij uit gegooid heeft. Die man draagt echt de partij ideologie niet uit. Of juist wel, in ieder geval zolang zulke figuren tot hun partij behoren zal de PvdA alleen maar meer zetels verliezen. Niet dat ik daar treurig om ben.

  Like

 4. Iedereen krijgt zijn trekken nog wel een keer thuis.

  Like

 5. skeeter // maart 19, 2018 om 01:12 //

  Elkaar veren in de reet steken zijn kenmerken van incompetente leijers die eigen vlees keuren.

  Like

 6. templars2017 // maart 19, 2018 om 01:12 //

  Soort zoekt soort ,niet ? ook op dat niveau……..
  Wat moet je er van denken ,hetgeen ze zeggen naar de buitenwereld toe hoeft niet per sé het echte verhaal vertellen ,het kan gemakkelijk een facade zijn om de mensen niet “ongerust” te maken over wat er echt staat te gebeuren.
  Wat ik wel erg vind is dat ze de gewone mensen behandelen als een bende kleuters die niets weten ,alsof zij de enige zijn met hersens in hun kop.
  Die verwaande kwasten die de voeling met de realiteit volledig verloren zijn gaan het een beetje zeggen hoe de mensen die het dagdagelijks moeten beleven het moeten interpreteren……..
  niets is zeker ,wat fundamenteel zekerheid zou moeten verschaffen verschaft enkel het grootste wantrouwen.
  één plus één is twee ….wel niet altijd één politieker plus één politieker zijn niet altijd twee eerlijke mensen…………….

  Like

 7. Ik gooi het maar ff hier. Je had er van de week een stukje over, rommel (normaal zoek ik echt elke link en achtergrond-dinges op zoals u, meervoud, weet, maar ik moet verplicht 4 uur slapen van de dokter):

  Like

 8. Ah mooi. Met Engelse ondertiteling. Ik zet het even bij het betreffende artikel neer.

  Like

 9. boorzalf // maart 20, 2018 om 00:05 //

  Like

 10. boorzalf // maart 20, 2018 om 00:06 //

  Het plaatje helemaal.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s