Nieuw

Speciale moslim gevangenis in Berlijn want islam betekent “Vrede”

Alvorens deportatie eerst in Berlijnse gevangenis

Berlijn – In de Berlijnse wijk Lichtenrade worden in aanvulling op een slaapzaal voor senioren en een kleuterschool, binnenkort islamitische daders gehuisvest. Dit meldt Berliner Morgenpost, er wordt de komende maanden een nieuw detentiecentrum gebouwd, uitsluitend bestemd voor islamieten.
De geplande gevangenis moet eerst worden herbouwd voor de nieuwe gevangenen.

Deze mogen daar alleen worden ondergebracht tot hun deportatie. Er hoeft niet volledig herbouwd te worden tot een gevangenis omdat het gebouw tot nu toe als jeugddetentiecentrum werd gebruikt.

Na enige bouwwerkzaamheden moeten islamitische daders nog dit jaar naar het detentiecentrum in Kirchhainer Damm gaan. Een aantal van tachtig a negentig kan hier verblijven.

Ongeveer de helft van hen heeft een Duits paspoort, dus ze kunnen niet worden uitgezet. Mogelijke buitenlandse islamieten moeten Duitsland weer verlaten, dit zal van tevoren door de autoriteiten worden gecontroleerd.

Een andere overweging is om islamitische daders uit andere deelstaten ook in het hoog beveiligde Berlijnse detentiecentrum onder te brengen.

De plannen voor het bouwproject zullen maandag worden gepresenteerd door het districtsbureau Schöneberg.

Bron: Tag24

Met een politiek correct filmpje van Bild waarin duidelijk gesteld wordt dat de koran leert elkaar lief te hebben… en dat niet alle moslims de schuld hebben… blablabla (3:33)

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

Please share on Facistbook because Zeepertje is suspended again for 30 days until March 28, ThankYou!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

8 Comments on Speciale moslim gevangenis in Berlijn want islam betekent “Vrede”

 1. trebor2110 // maart 19, 2018 om 16:14 //

  Waarom bouwen ze van het mestoverschot geen huisjes in Afrika

  Like

 2. polderboy // maart 19, 2018 om 17:32 //

  Als je dit leest gaat het in Duitsland inmiddels om honderden, die in gewone gevangenissen niet te handhaven zijn. Alleen de Koran telt, en als je Mo beledigt, dan ben je dood. Dat is hun motto.
  Ze moeten daarvoor wel speciale super beveiligde gevangenissen bouwen, valt te lezen.
  Ze hebben het over 150 super islamisten die nu vastzitten, maar er zijn daarnaast honderden sympathisanten en ondersteuners die er ook al zitten.
  En in Karlsruhe alleen al hebben ze 1000 terreurzaken lopen, dus het is een knallende groeimarkt.
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article173794804/Islamisten-in-Haft-Wachsende-Zahl-von-Gefaehrdern-alarmiert-Gefaengnispersonal.html

  Ze noemen de Turk Murat, die 2 agenten bijna heeft doodgestoken. Die heeft 6 jaar gekregen.

  Maar hier lees ik dit.
  Het afschuwelijke verhaal van een volledig uitgewoonde jonge vrouw, een van de vele honderden in Engeland, gedurende een jaar gegijzeld.
  Ze is zeker wel 100 maal meervoudig verkracht is, naast dat ze gemarteld is en geslagen, terwijl de daders ondertussen uit de Koran lazen. Ze onderging het, omdat ze haar dreigden te vermoorden, of haar ouders dreigden te vermoorden.
  Ze zegt dat niks zal helpen, de daders straffen ook niet, want ze worden alleen maar in hun extreme geloof versterkt, en zullen alleen maar meer aanhangers krijgen.
  https://www.independent.co.uk/voices/rotherham-grooming-gang-sexual-abuse-muslim-islamist-racism-white-girls-religious-extremism-a8261831.html

  Nou ja, die Turk Murat, en vele honderden, binnenkort duizenden, zitten dus een paar jaartjes in de gevangenis, en dan komen ze er nog extremer, nog agressiever, nog dodelijker uit.

  Liked by 2 people

 3. Een aantal van tachtig a negentig kan hier verblijven.
  Ik hoop dat ze de K vergeten zijn.
  80k tot 90k, 80.000 tot 90.000.
  De vloedgolf afgewezenen/economische personen komen nog.
  Plus alles wat er nog dagelijks binnenkomt en blijft komen.

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlànder // maart 19, 2018 om 18:12 //

  Inderdaad Hein zoals je stelt met die K.
  Maar je moet even de juiste truc door hebben.
  Ze openen een gevangenis om illegalen uit te kunnen zetten en de burger denkt dan dat er inderdaad iets gebeurd maar alles gaat gewoon verder zoals die Merkelkoe het bevolen heeft.
  Soms worden er enkelen uitgezet maar wat de bevolking niet mag weten is dat er maandelijks 10.000 ingevlogen worden.

  Liked by 2 people

 5. trebor2110 // maart 19, 2018 om 19:10 //

  ja met z,n alle in een gevang en de sleutel weggooien .

  Liked by 1 persoon

 6. templars2017 // maart 19, 2018 om 20:37 //

  Alles in het werk stellen om het gebeuren te minimaliseren en de mensen dom en onwetend te houden.
  Het Europese pamperregime voor mo’s aanhangers is zo geraffineerd dat iedereen denkt dat er iets aan gedaan wordt ,doch niets is minder waar, er wordt niets tegen gedaan enkel voor ……..

  Liked by 2 people

 7. simon borgers // maart 20, 2018 om 14:02 //

  Adolf wist er wel raad mee.

  Liked by 1 persoon

 8. Tja, de invoering van een alternatieve straf zou ons wel eens opgedrongen kunnen worden door de komende ontwikkelingen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s