Nieuw

Schreeuwende man opgepakt bij joods restaurant Hacarmel

Joods restaurant Hacarmel, streetview

AMSTERDAM – De politie heeft een man aangehouden die zich maandagochtend verdacht gedroeg bij het Joodse restaurant HaCarmel in Amsterdam. Volgens een woordvoerder was op camerabeelden te zien dat hij voor het pand stond te schreeuwen.

Agenten hebben hem daarop in de buurt van de horecazaak aan de Amstelveenseweg aangehouden.

Eigenaar: doel onduidelijk
Volgens de eigenaar van het Israëlische restaurant Hacarmel is het nog te vroeg om te weten of de man die voor zijn zaak is opgepakt een antisemitisch doel had. Daniël Bar-on is echter wel blij dat de politie het zekere voor het onzekere nam.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1804844/man-aangehouden-bij-joods-restaurant-ha-carmel

(h/t BertG.)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6925 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Schreeuwende man opgepakt bij joods restaurant Hacarmel

 1. templars2017 // maart 19, 2018 om 21:33 //

  Dat restaurant werkt als een magneet me dunkt ,hoeveel keer is het nu al in het nieuws geweest hier? het is het een na het ander .
  Er is blijkbaar weinig kruid tegen gewassen , wat hadden we verwacht onkruid moet je vernietigen met wortel en tak ,hier krijgt het water………

  Like

 2. De advocaten van het Joodse restaurant HaCarmel in Amsterdam-Zuid hebben via het gerechtshof geprobeerd het openbaar ministerie te bewegen de vernieler van de ruiten en het interieur alsnog voor zwaardere vergrijpen te vervolgen. Volgens advocaat Loonstein zit er wel degelijk een terroristisch motief in zijn handelen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1815479/joods-restaurant-ha-carmel-naar-de-rechter

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s