Nieuw

Ruzie binnen VVD: jongerenpartij vindt lijsttrekker ‘walgelijk’

De Amsterdamse JOVD heeft zich daags voor de verkiezingen in duidelijke bewoordingen tegen haar moederpartij gekeerd. De kritiek richt zicht vooral op de Amsterdamse VVD-lijsttrekker Eric van der Burg. De politieke jongerenorganisatie vindt de huidige wethouder van Zorg en Welzijn te links en keurt die stellingname in harde woorden af. “Ronduit walgelijk”, schrijft de partij in een persbericht dat de titel “JOVD ontmaskert linkse VVD Amsterdam” draagt.

Van der Burg sprak zich in het verleden onder andere positief uit over de komst van vluchtelingen naar de hoofdstad (“Hoe meer asielzoekers, hoe beter”) wat tegen het zere been is van de jongerenpartij.

WNL >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Ruzie binnen VVD: jongerenpartij vindt lijsttrekker ‘walgelijk’

 1. Duchesne // maart 20, 2018 om 09:56 //

  Ik vind de hele VVD walgelijk, in mijn ogen zijn het verraders van het eigen volk.

  Like

 2. simon borgers // maart 20, 2018 om 13:51 //

  De hele V V D is walgelijk vooral die Rot Kop Rutte.

  Liked by 1 persoon

 3. De JOVD had al vele jaren eerder de kans om zich uit te spreken tegen de linkse koers van de VVD, dat heeft men verzuimd, terwijl die koers voor de volle 100% duidelijk was met de komst van Dijkstal en het politiek afbranden van Rita Verdonk, dus iets van hand en boezem.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s