Nieuw

’Nederlandse vrouwen (21 en 22) slachtoffer groepsverkrachting door Afrikanen in Antwerpen’

De uitgaansgelegenheid waar de Nederlandse jonge toeristes hun vijf belagers ontmoetten. Ⓒ GOOGLE STREETVIEW

ANTWERPEN – Twee jonge Nederlandse vrouwen die dit weekend Antwerpen bezochten, zouden in de nacht van vrijdag op zaterdag in een discotheek zijn gedrogeerd en vervolgens verkracht door vijf mannen in een hotelkamer. De Belgische politie heeft vier verdachten kunnen oppakken, dankzij een alerte hotelbaas.

Het Belgische OM bevestigt vier arrestaties. De twee vrouwen van 21 en 22 jaar oud, volgens de Gazet van Antwerpen afkomstig uit Leiden, waren vrijdag vertrokken voor een weekendje Antwerpen, waar ze ’s avonds discotheek Roxy bezochten. In de uitgaansgelegenheid traden Ronnie Flex en enkele andere Nederlandse dj’s op.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1804282/nederlandse-vrouwen-21-en-22-slachtoffer-groepverkrachting-in-antwerpen

(h/t Bert)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6960 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on ’Nederlandse vrouwen (21 en 22) slachtoffer groepsverkrachting door Afrikanen in Antwerpen’

 1. Let op je drankje zodat niemand er iets in kan gooien en vooral…blijf uit de buurt van Marokkanen of ander moslimtuig.
  Ze deugen voor de duivel niet.
  Maar ja de vrouwtjes zijn nog altijd zo naïef en onwetend.
  Het zijn net lammetjes voor de wolven.
  wanneer wordt men nou eens wakker.

  Liked by 2 people

 2. Easy meat. Ik blijf uit de buurt van moslims. Ik vertrouw ze voor geen cent. De stank van geiten herkent man op afstand.

  Liked by 2 people

 3. skeeter // maart 19, 2018 om 17:29 //

  Domme doosjes op aids kollekte

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // maart 19, 2018 om 18:29 //

  Dit soort praktijken is al jaren aan de gang in Antwerpen, met het gros van de daders zijn onze cultuur verrijkers, onze noodzakelijke redding voor de toekomst, het goud dat ons is toebedeeld.

  Wie naar Ronnie Flex gaat of soortgelijke cultureel verrijkende “artiesten” komt dit soort lui tegen, er zijn boeken over geschreven, dus eigen schuld. Als vrouwen het leuk vinden om Ketch of Bitch te worden genoemd dan zijn ze ook precies dat, iemand met zelfrespect wil nog net in zichtafstand aanwezig zijn.
  De kans dat deze sukkels nu HIV positief zijn is vrijwel 100% , ook iets dat al lang bekend is maar om bepaalde vooral politieke redenen niet gezegd mag worden. Een opzettelijk gebrek aan voorlichting is dan ook te wijten aan de pers en overheid die liever doen alsof alle eendjes lief en schattig zijn en daarmee mensne opzettelijk niet waarschuwen voor zaken die men anders niet zou doen. Je zou een schuldvraag kunnen leggen bij pers en overheid, zoals het niet helpen van iemand in acuten nood ook is opgenomen in het strafrecht.
  De voorbeelden van verzwijgen om economische of politieke redenen zijn legio, van foute medicatie, kankerverwekkende stoffen in verf van kinderspeel toestellen en defectieve landmijnen, om ernkele te noemen. Wacht maar tot ooit het effect van mobiel telefoneren bekend word….
  Dit land heeft echt een grote schoonmaak nodig op politiek en overheids verantwoordelijk niveau, met een varkens brander. Al is het maar om te overleven…

  Het verzwijgen is een beetje zoals de privacy wetgeving, zogenaamd bedoeld om ieders privacy te beschermen maar ondertussen is het de magische verdwijn mantel waar onder andere de pedofielen graag gebruik van maken. En zo krijg je kinderopvang gerund door pedofielen, door dat niemand iets weet…ook iets te maken met behoud van macht van de staat, en daarvoor moet nu eenmaal iets geofferd worden, kinderen bijvoorbeeld.
  Ach, als de EU er nog meer binnen haald zal AIDS geen ziekte meer zijn maar een milieuprobleem…

  Liked by 3 people

 5. De ondergrondse oorlog tegen de blanken en met name blanke vrouwen zit in een stroomversnelling.
  https://www.parool.nl/amsterdam/vrouw-70-zwaargewond-achtergelaten-in-west~a4582379/
  Enig idee van de daders?.

  Liked by 1 persoon

 6. andre lauvrijs // maart 19, 2018 om 20:45 //

  De tussenkomst van Barbara pas in het parlement met de vraag over het aantal groepsverkrachtingen in Belgie in de 270 dacht ik. Maar op haar vraag van welke etnische afkomst zij waren werd zij uitgescholden voor racist en de discussie was voorbij.maar nergens kan je op internet nog iets vinden van die vraag,is verdwenen!!!!.Misschien kan Barbara Pas de vraag nog eens stellen.

  Like

 7. @Andre lauvrijs
  Als men te dicht in de buurt van de waarheid komt, zoals d.m.v. etnisch profileren, wordt gelijk de racisme kaart getrokken, wat dat betreft is het bij jullie net zo’n gekkenhuis als bij ons. Zie onze laatste verkiezingen waar de extremistische communistische partij GroenLinks als overwinnaar uit de bus kwam. Waarom? Omdat die partij een halfbloed Marokkaantje als partijleider heeft die goed oogt. Het gaat in deze leugenmaatschappij niet meer over de inhoud van politici maar over goed ogende poppetjes, het is één grote dagelijkse hersenspoelende realityshow geworden. En mijn god, wat haat ik die compleet inhoudsloze rotzooi.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s