Nieuw

Na de etnische zuivering en genocide in Afrin belooft Erdogan door te gaan met het herstel van het Ottomaanse Gruwelrijk

In oktober 2016 haalde Erdogan een Ottomaans manifest aan om aanspraak te maken op Mosul (Irak), Noord-Syrië, en een deel van Griekenland. Elf dagen later maakte hij ook aanspraak op Raqqa. Vorige week herhaalde Erdogan dat hij na Afrin, Noord-Syrië aan zijn fascistische NAVO-staat toe zal voegen.

Leugenachtig als de mohammedaan is, doen we er in dit geval goed aan de dreigementen van Erdogan letterlijk te nemen, want tot nu toe voert hij uit wat hij aankondigt. Vandaag herhaalde hij het, zodat we niet hoeven te twijfelen aan zijn intenties.

Turkije gaat door met militaire operaties in Syrië. Dat zei de Turkse president Erdogan, die stelde de „terroristen” te willen verdrijven uit de gebieden rond Manbij, Kamishli, Kobani en Ras al-Ayn. De Turkse leider sloot niet uit ook te zullen optreden tegen Koerdische strijders in Noord-Irak.

De Turkse regering heeft al eerder aangegeven de YPG-militie te willen verdrijven uit Manbij, waar de Koerden samenwerken met Amerikaanse speciale eenheden. De Amerikanen zien de Koerdische strijders als belangrijke partners in Syrië, onder meer vanwege de strijd tegen IS. Telegraaf >>

Dat Afrin onhoudbaar was voorspelde ik 16 januari :

Als u me om een voorspelling vraagt zeg ik dat Afrin onhoudbaar is, en dat Assad en de Russen Idlib zullen veroveren.

In datzelfde stukje gebruik ik een kaart van Debka waar de Amerikaanse bases in Noord-Syrië op aangegeven staan.

US forces in syria

Dat wordt dan gezellig als Turkije daar doorheen wil marcheren. Ik zeg doen ! Er kan ons namelijk niks beters overkomen dan dat er eindelijk een einde komt aan dat duivelse pact tussen de VS en Turkije. En reken er maar op dat als Erdogan klaar is in Syrië en Irak hij ook woord zal houden wat betreft Griekenland. Zal de EU dan nog steeds de genocides van Erdogan blijven financieren ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Na de etnische zuivering en genocide in Afrin belooft Erdogan door te gaan met het herstel van het Ottomaanse Gruwelrijk

 1. Zie ook:

  Turkije blijft strijden tegen Koerden en breidt offensief uit naar oosten van Afrin
  https://www.volkskrant.nl/buitenland/turkije-blijft-strijden-tegen-koerden-en-breidt-offensief-uit-naar-oosten-van-afrin~a4582426/

  Like

 2. polderboy // maart 19, 2018 om 21:45 //

  Volgens mij is er een soort van overkoepelende stilzwijgende afspraak die nu geldt.
  Moslims mogen het daar zelf uitzoeken, zolang ze niet te opvallend helemaal ISIS gaan.

  Verder doen ze maar met elkaar wat ze toch al 1400 jaar lang gewend waren, zolang de VN niet te hard begint te zeiken over massale uitroeien en genocides dan.

  Ze kunnen dus best nog wel gewoon gelukkig leven daar, die moslims, ik bedoel elkaar op kleine schaal uitroeien, verkrachten, tot slaaf maken, en soms ook nog wel een genocidetje plegen, als ze het maar niet te veel opvalt dan.

  Die gasten hebben natuurlijk ook recht op hun geluk, en hier zijn ze er blijkbaar inmiddels achter dat er toch niks met die idioten te beginnen valt.

  Liked by 3 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s