Nieuw

En het is weer raak – lieglima zoog hoofddoek-incident Emmeloord uit haar dikke duim

Ze flikken het zo vaak, dat we er inmiddels standaard vanuit moeten gaan dat dergelijke ‘incidenten’ verzonnen zijn. Terwijl het bloed van de ongelovigen door alle Europese hoofdsteden stroomt en de dochters bij miljoenen misbruikt worden, houdt de Europeaan zich nog steeds in.

Er gaan nog steeds geen moskeeën in de hens en de moslima’s kunnen veilig met hun islamitische swastika’s op hun hoofd door de straten marcheren om de ongelovigen er intimiderend aan te herinneren dat dit gebied aan allah behoort en dat alle ongehoofddoekte vrouwen legitieme oorlogsbuit zijn voor de mannelijke mohammedaan.

Onderzoek mishandeling om hoofddoek stopt, twijfel over verklaring meisje (15)

Het meisje deed aangifte van mishandeling door twee jongens op 21 februari toen ze van school naar huis fietste. Ze beweerde dat de jongens kwetsende en beledigende opmerkingen maakten over haar religie en over haar hoofddoek. Ze zou zijn geslagen en geschopt.

Naast een buurt- en passantenonderzoek was er grote media-aandacht voor het incident, maar dat leidde volgens het OM niet tot het traceren van getuigen. Ook is geen andere informatie gevonden die haar verhaal ondersteunen. Telegraaf >>

Dan hopen we maar dat de Politie en het OM in Emmen een beetje voortmaken met de verkiezingsstunt-hoax-lima van Lodewijk A., want dat is wel heel vlak voor de verkiezingen gepland.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on En het is weer raak – lieglima zoog hoofddoek-incident Emmeloord uit haar dikke duim

 1. Openbaar Ministerie: Onderzoek naar vermeende mishandeling in Emmeloord gestopt

  https://www.om.nl/actueel/nieuwsberichten/@102487/onderzoek-vermeende/

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. Het enige waar ze goed in zijn is liegen, bedriegen en in de slachtofferrol leven. Kssssssstttt, ga weg hier! Back to your roots please.

  Like

 4. Like

 5. Claudia M. // maart 19, 2018 om 19:25 //

  Ja, dit kan wel via de NOS. Misschien eens tijd een docu te maken over vrouwen die niet langer normaal over straat kunnen zonder daarbij aangestaard, ongewild aangesproken of erger bespuugd of uitgescholden worden. Dan hoor je de NOS niet.

  Als ze zelf de boom kiezen, verzorg ik het touw, handgemaakt… Jullie nieuwsgaring is abominabel!

  OT, GS had dan weer wel een verhelderend artikel: https://www.geenstijl.nl/5141213/iedereen-hapt-op-hoaxlims/

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Terwijl de omvolkingsbrigades van Lodewijk Asscher hoofddoek-incidenten uit hun duim zuigen, worden PVV-ers écht aangevallen door zijn achterban en verzwijgt de NOS de waarheid

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s