Nieuw

Duitse verpleegkundigen hebben zelfverdedigingscursussen nodig tegen het toenemende geweld door migranten in ziekenhuizen

Nurse self defence training video, screenshot

Het ziekenhuispersoneel in Bielefeld wordt in toenemende mate bedreigd, misbruikt en aangevallen, zo meldt de Neue Westfälische. Vooral jongere verpleegkundigen maken melding van verbaal geweld en fysieke aanvallen door migranten. Het ziekenhuis moet nu speciale veiligheidsmaatregelen nemen om het personeel te kunnen beschermen.

Als iets niet snel genoeg gaat, worden verpleegkundigen al snel “sletten, teven en incompetent” genoemd, vooral door “zuidelijke” migranten, vertellen ziekenhuismedewerkers aan de krant.

NieuwsFrequent >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9264 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Duitse verpleegkundigen hebben zelfverdedigingscursussen nodig tegen het toenemende geweld door migranten in ziekenhuizen

 1. antiislamnu // maart 19, 2018 om 23:44 //

  Ik zou ze lekker dood laten gaan te vies om beet te pakken die asielparasieten

  Liked by 1 persoon

 2. bp633livenl // maart 20, 2018 om 01:30 //

  Met dank aan de EU, Merkel en het bedrijfsleven

  Like

 3. templars2017 // maart 20, 2018 om 10:51 //

  Als je als hulpverlener je leven moet riskeren om hulp te bieden waar de geboden hulp niet goed genoeg is omdat de getroffenen het zo uiten ,dan is het beter om te vertrekken en hulp te gaan bieden waar het echt nodig is .
  Ondank is ’s werelds loon,

  Like

 4. Zoals bekend werken er in het ziekenhuis hoofdzakelijk linkse gekkies. (ik toevallig ook, maar rechtsdenkend, links dragend (maar dat is een ander verhaal)) Dit speelt ook hier in de ziekenhuizen, alleen stilgehouden want ho, negatieve publiciteit etc., Als je dan een verpleegkundige aanraad om in het vervolg 2 x na te denken in het stemhokje kijken ze je vreemd aan. Soit…..

  Like

 5. scherpschutter1943 // maart 22, 2018 om 09:17 //

  Als verpleegkundige maar ook als arts, heb je het recht om te stoppen met je werk als je dat onmogelijk wordt gemaakt door bedreigende moslims. En of het nou gaat om mannen, vrouwen of kinderen, maakt niets uit, laat ze maar doodbloeden in de wachtkamer. We dweilen het wel weer op. Bij dreiging, onmiddellijk de politie bellen om die lieden te laten verwijderen. Tip voor bedreigde hulpverlener in een ziekenhuis, sluit je op in een kamer en bel vandaar de politie. Kijken wat er gebeurt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s