Nieuw

DENK: ‘CDA is er trots op dat Nederland mensen heeft vermoord’

Mourad Taimounti, scr FB

De Amsterdamse DENK-lijsttrekker Mourad Taimounti verwijtte  CDA-lijsttrekker Diederik Boomsma vandaag “trots” te zijn “dat wij landen hebben leeggeplunderd en mensen hebben vermoord”.

Taimounti deed deze uitspraak tijdens het AT5-verkiezingsdebatwaar een aantal lokale partijleiders met elkaar in debat gingen over het thema identiteit. Boomsma verweet Taimounti op zijn beurt dat de DENK-leider in een eerder debat “het Westen” de schuld had willen geven van “alle oorlogen en alle armoede in de wereld”. “Ik zou willen dat meneer Taimounti erkent dat het niet één grote hel en verdoemenis is”, zei Boomsma. De DENK-leider ontkende de uitspraken echter en sloeg hard terug.

WNL >>

Wanneer wordt die gore mohammedaan het land uitgetrapt ? De islam genocideert 100.000 christenen elk jaar. Er is geen islamitisch land dat vrede kent. In alle buurlanden van islamitische landen plegen de volgers van deze terreurideologie aanslagen. Van de Filipijnen tot aan Nigeria, van Kenia tot Kashmir.

Het is de islam die nog steeds landen gekoloniseerd houdt. Het enige waardoor islam gemoderniseerd geweest is, was het Europese kolonialisme. Het mohammedaanse kolonialisme bracht brute onderdrukking en slavernij. Ons kolonialisme bracht meer onderwijs, betere gezondheidszorg, afschaffing van slavernij, meer werkgelegenheid, beter bestuur, infrastructuur, vrouwenrechten, bevrijding van minderheden, toegang tot kapitaal en verspreiding van kennis.

De doodscult islam heeft tussen de 270 en 770 miljoen doden op zijn geweten.

Mourad Taimounti  kwam al in opspraak toen bekend werd dat hij een verzamelactie steunde voor de man die de grensrechter in Nieuwenhuizen doodschopte.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10078 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on DENK: ‘CDA is er trots op dat Nederland mensen heeft vermoord’

 1. Marokkaan trekt weer de slachtofferkaart.
  Zonder westen zaten ze nog allemaal op een kameel of ezel.
  Of was het een Marokkaan die het vliegtuig uit heeft gevonden?
  Ondankbaar onaangepast tuig.

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // maart 20, 2018 om 00:15 //

  En daarom woont hij in het nog vrije westen met ze kut kk kop rot op naar je moeder land

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s