Nieuw

De ‘islamofobie-hoax-moslima’ van de PvdA is een recidiviste, maar dat zal toeval zijn

Lodewijk Asscher, de man die de PvdA om zeep geholpen heeft (dank daarvoor), weer in alle staten.

(je wilt echt niet weten hoe woedend ik ben)

Supertoevallig net voor verkiezingstijd. Ugbaad Kilincci wordt wel vaker ingezet door de PvdA:

Dit keer was Ugbaad flyeren in Emmen samen met meerdere PvdA-ers, die allemaal een I-Phone hebben, maar geen van hen heeft een filmpje opgenomen van het ‘incident’.

PICS, OR IT DIDN’T HAPPEN !

Ook van het ‘incident’ in 2017 zijn geen beelden te vinden. We moeten mevrouw kennelijk maar op haar ‘blauwe’ ogen geloven.

We hebben hele goede redenen om dat niet te doen:

Bovendien hebben we een uitgebreid Amerikaans onderzoek dat zegt dat Midden-Oosterse mensen (moslims) het meest geneigd zijn om zogenaamde ‘haatmisdrijven’ te verzinnen.

De meeste zogenaamde ‘islamofobe’ daden in Nederland horen we nooit meer wat van. Bekend is het voorbeeld van de moslima die zogenaamd een bier over haar heen gegoten gekregen zou hebben op het Amsterdamse Centraal Station. Groot nieuws in stadsblaadje het Parool en At5. Doel bereikt, hetze aangewakkerd. En dat is wat blijft hangen bij de mensen. Toen haar gevraagd werd of ze daadwerkelijk aangifte wilde doen en het tot haar doordrong dat er dan camerabeelden bekeken zouden worden zag ze van aangifte af, want dan zou haar bedrog uitgekomen zijn.

En we wachten ook nog op een bevestiging van de Amsterdamse Politie dat deze moslim zelf  ‘kanker moslims’ in zijn auto gekrast heeft.

Of gaan we daar ook nooit meer wat van horen ?

En wanneer opent het NOS-journaal eens met een item over al die Nederlandse blanke meisjes en vrouwen die dagelijks voor ‘kankerhoer’ uitgescholden worden door de mohammedaanse binnendringers, en wanneer start die dagelijkse serie over wat homo’s te verduren hebben sinds we de soldaten van allah vrij spel geven in ONS land ?

En wanneer horen we de NOS hier eindelijk eens over ?

Sterf NOS, met je islamistische jihad propaganda !

Hebben we de NOS gehoord dat het gisteren de laatste kans was voor het Westen om de Free Speech te behouden ?

Hebben we de NOS gehoord dat de vriend van Mark Rutte, Erdogan, honderdduizenden mensen etnisch gezuiverd heeft de voorbije week, en dat dat in naam van de islam was, die door Mark Rutte mede-gefinancierde genocide:

Het is over en sluiten NOS. Jullie zijn in- en in slecht. ‘Slecht’ als in EVIL !

Het tij is kerende. Als ik een NOS-journalist was zou ik als de bliksem het land verlaten nu het nog kan, maar dat is zomaar een gedachte.

Ik heb natuurlijk ook nog even verder gekeken naar de belangstelling voor de ononderbouwde aantijging van Ugbaad:

Sorry hoor, maar ik ken echt helemaal niemand die ooit iemand een aap zal noemen. Dat kan alleen ‘de negerin in kwestie’ verzinnen.

Als de NOS er geen gesproken beeld van heeft, dan moet de NOS het rectificeren, als ze ooit nog serieus genomen wil worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.008 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9267 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

19 Comments on De ‘islamofobie-hoax-moslima’ van de PvdA is een recidiviste, maar dat zal toeval zijn

 1. trebor2110 // maart 19, 2018 om 08:50 //

  hoe is het eigenlijk met het moslimmeisje van 2 weken geleden die door 2 blonde jongens met een zwarte leren jassen aan is belaagd ?????
  De één is ongeveer 1,70 meter lang, heeft blond haar en droeg een korte zwarte jas. De ander heeft kort blond haar en droeg een korte zwarte jas.

  https://www.politie.nl/nieuws/2018/februari/26/getuigen-gezocht-van-mishandeling.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Like

 2. trebor2110 // maart 19, 2018 om 08:56 //

  Sorry hoor, maar ik ken echt helemaal niemand die ooit iemand een aap zal noemen

  Ik zeg wel vaak tegen me neefje , apekop , en hij is blond met blauwe ogen

  Liked by 2 people

 3. “Moorkop”?

  Like

 4. jackvanderveen // maart 19, 2018 om 09:36 //

  Welke k*k*rmongool heeft dit geflikt. Ik stuur meteen mijn broers erop af en neuken die moeder.
  Zeer opvallend wel, dat nulkommanul opnamens er zijn, terwijl dat type gasten allemaal met een camera in de aanslag rondzwerven. Ook de lynxen klojo’s, die zoiets reeds verwachten zullen doorgaans, met hun zaktelefoon op camera met geluidstand in de aanslag, zich ergens reeds verdekt hebben opgesteld.

  Like

 5. jackvanderveen // maart 19, 2018 om 09:38 //

  Overigens vind ik wel dat ze verdacht veel op een mongool lijkt. Maar dat kan schijn zijn. Misschien dat haar te strakke hoofdbedekking haar gelaat zodanig beïnvloedt.
  Gelukkig ziet ze er niet ondervoed uit.

  Like

 6. polderboy // maart 19, 2018 om 12:04 //

  Volgens de PvdAer Aboutaleb is “kankerjood” gangbare straattaal bij Marokkaanse matties.
  Ook zeg de PvdAer dat het antisemitisme opkomt uit sympathie voor de Palestijnen.
  https://frontpage.fok.nl/nieuws/174127/1/7/50/voor-kankerjood-moet-ruimte-zijn.html?token=00c0ebb715420d74c86ca031e9007efc&allowcookies=ACCEPTEER+ALLE+COOKIES

  Tja, Asscher en NOS, leg eens uit, jullie als intellectueel deskundologen.
  Dus veronderstel dat het waar is wat die mevrouw Kilincci moest aanhoren: was het misschien bedoelt als PvdA “straattaal grapje”, en kwam het wellicht op uit sympathie op voor de christenen in het Midden Oosten, zodat het een “acceptabele” PvdA vorm van racisme is?

  Like

 7. Dit zaakje stinkt sowieso aan verschillende kanten, of deze mevrouw nu wel of niet uitgescholden is. Ten eerste lijkt er sprake van een vooropgezet plan van de media om vol op het orgel te gaan wanneer er een (klein) incident plaats heeft met racistisch motief, getuige het feit dat radio en TV + bepaalde politici dit (vermeende) incident uitgebreid en theatraal zijn gaan rondbazuinen, de journaals er nota bene mee openden, en daarmee hun dubieuze activistische agenda voor de zoveelste keer zonder schaamte uitrollen.

  Wat deze mevrouw beweert kan waar zijn, maar ik geloof er niets van en is er geen enkel bewijs. Ook sluit ik de mogelijkheid niet uit dat deze Somalische mevrouw een acteur is die onder één hoedje met de media speelt, maar dat laat ik maar even in het midden.

  Daarnaast is het natuurlijk hemeltergend dat zo’n orthodoxe moslima op de kieslijst van de vermeende seculiere partij de PVDA staat. Maar daar lijkt men al zo gewend aan te zijn dat daar nauwelijks meer ophef over ontstaat. Triest.

  Liked by 2 people

 8. Jolanda // maart 19, 2018 om 12:52 //

  Laatst hoorde ik zo,n moslim geval Nederlanders uitschelden voor K.. mongolen, K.. leiders, K.. Nederlanders en oh oh oh wat is het toch een rasistisch K.. volk ( wij de echte Nederlanders dus ).
  En dan noemen ze ons rasisten?
  Van hun wordt alles door de vingers gezien, maar zodra wij maar iets over een kopvot zeggen, zijn wij in overtreding en hebben wij een boete of een aangifte aan onze konto

  Like

 9. Sorry hoor maar ze lijkt ook op een kopvod mongool, snap zo wie zo niet wat ze hier doet.

  Liked by 1 persoon

 10. Scrutinizer // maart 19, 2018 om 13:41 //

  Misschien is zij geboren in 1980 en besefte degene die met haar sprak dat zij dus aap is volgens de Chinese astrologie? Ik ben zowel echtgenoot als vader van een aap(je)…

  Liked by 1 persoon

 11. trebor2110 // maart 19, 2018 om 13:55 //

  hoe is het eigenlijk met het moslimmeisje van 2 weken geleden die door 2 blonde jongens met een zwarte leren jassen aan is belaagd ?????

  Nou of ze me vraag gehoord hebben

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1806245/onderzoek-mishandeling-om-hoofddoek-stopt-twijfel-over-verklaring-meisje-15

  Liked by 1 persoon

 12. skeeter // maart 19, 2018 om 15:39 //

  niet geintegreerde zeehond, is die ontsnapt van de eigenaar?

  Like

 13. Tja…ze is al niet een van de mooiste(de ècht mooie wonen hier in Brasil,en ben gehuwd met eentje)En als ze dan rond struind in een al of niet gekleurde omgedraaide vuilniszak met een opening voor het gezicht,worden de kindertjes bang en de honden gaan blaffen.Zij en haar clubgenoten doen zich dit zèlf aan.Aanpassen lieverd!!

  Like

 14. John Gelens // maart 19, 2018 om 16:02 //

  Wat e’en. Gezeik Aanvaard eerst. Wie. En wat. Je. Bent WAAR. Je Vandaan Komt 70 jaren misdaad gepleegd.
  70 jaren. Gespugd Vernederd verkracht inmekaar slaan.enz ENZ.
  Dat allemaal. Hebben. WIJ. Moeten nemen
  .dat heeft. Natuurlijk heel wat Angst en Verzet terwege. Gebracht Dan nog Erger. ONZE. RIJKDOM. VERDWIJND .ONZE NORMEN EN WAARDEN. VRIJHEID
  ENZ. ENZ. VERDWIJND
  DE E.U. ZEND MOORDENAARS LANDVERRADERS CRIMINELEN ons land BINNEN
  Toch. Loghish. Wij Hebben geen. Liefde VOOR. TUIG

  .

  Like

 15. Like

 16. polderboy // maart 19, 2018 om 20:15 //

  De dienstweigeraar en PvdAer Eric van Houten, waar voor zijn aversie voor ons land door de PvdA een baantje als burgemeester van Emmen is geritseld, zegt:
  “Het is afschuwelijk wat er is gebeurt.”
  http://www.dvhn.nl/drenthe/Burgemeester-geschrokken-van-racistische-beledigingen-Ugbaad-wij-in-Emmen-staan-om-je-heen-23009438.html

  Hij heeft ook nog Nederland gestudeerd, maar de semantische betekenis van het woord “afschuwelijk” begrijpt hij ondanks de hoge kosten van zijn studie voor ons land nog immer niet.

  Liked by 1 persoon

 17. Weer een reden te meer waarom die dubbele paspoorten niet in de politiek moeten, we hebben al genoeg jankerts van ons eigen hier zitten en we zitten niet op die buitenlandse jankerts wachten!!
  Waarom in godsnaam is het ooit goedgevonden dat al die buitenlanders de politiek in kunnen en ook nog eens mogen stemmen in ons land!!

  Like

 18. Ik zie in haar niets geen diversiteit want het plots zwart voor mijn ogen en zag ik even niets.

  Like

 19. templars2017 // maart 20, 2018 om 11:04 //

  Wel wel ,toch raar hé ,toen we de video wilden bekijken is het niet meer mogelijk ,verwijdert van you tube ,zou er iets instaan dat niet strookt met de voorwaarden? of is het om de verspreide leugens hun eigen weg te laten gaan?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s