Nieuw

Between Heaven and Hell – The True Story of Whites in South Africa – Full Movie 2016 / 2017

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Between Heaven and Hell – The True Story of Whites in South Africa – Full Movie 2016 / 2017

 1. Het was een goede documantaire totdat het begon over vermeende joodse bemoeienis over het uitroeien van het witte ras, en het toch op anti_semitische propaganda uitdraait. Misselijke draai aanhet einde van een goed begonnen documantaire.

  Like

 2. @Gert // maart 20, 2018 om 10:01 //
  Je bent – zoals zovelen – slachtoffer van wat men noemt cognitieve dissonantie en decennialange brainwashing. Dat is jou persoonlijk niet aan te rekenen. Het is mij ook overkomen. Wat je geest niet weet of ontkent is de desastreuze invloed van het zionisme in de wereld. Veel ‘joden’ zijn zionisten (het is per slot een seculiere terugkeer naar Zion), maar lang niet allen. Iemand bestempelen als zionist is niet anti-Semitisch. Kritiek op de wandaden van Israël is niet anti-Semitisch. Kritiek of de enorme negatieve invloed van joden in het financiële systeem of in de slavenhandel is niet anti-Semitisch. Dat is je wijsgemaakt. Het zijn feiten die zionisten niet willen horen en daarom direct de anti-Semitische kaart trekken. Zolang het luik gesloten blijft en je ontvankelijk blijft voor verdraaiingen en zelf niet kritisch nadenkt, zul je de wereld niet begrijpen en zie je de val die voor je is uitgezet niet of niet tijdig.

  Like

 3. @Gert // maart 20, 2018 om 10:01 //
  In veel Westerse landen is ontkenning van ‘de’ holocaust strafbaar. Slechtsweinigen weten dat het Duitse Rijk en het Internationaal Jodendom in 1933 een verdrag sloten dat bekend werd onder de naam ‘Ha avara agreement’ of ‘Transfer Agreement’. Dit voorzag in de geleidelijke verplaatsing van de Europese joden naar Palestina en staat bekend on de naam ‘Die Endlösung’. Zij kregen zelfs geld toe om zich daar te vestigen.

  Like

 4. Scrutinizer // maart 21, 2018 om 00:58 //

  @Daniel
  Zou zomaar kunnen. Ik weet het niet. Misschien klopt het, misschien ook niet. Vraag is of het verstandig is om dit er in dit stadium reeds in te verwerken. Want menigeen zal reageren als Gert en dan afhaken omwille van het vermeend anti-semitisme. Dat is jammer. Immers als we willen iets bereiken voor de blanke slachtoffers dan is het de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen deze film zien en ermee sympathyseren en dit tot in de politiek aan toe. Stel dat de Joodse connectie was weggelaten, dan zou men mogelijk geschockeerd zijn door het lot van de slachtoffers en (onder druk van de publieke opinie/electorale achterban) toch iets ondernemen (net zoals men ten tijde van de apartheid ook overging tot boycot etc.). Maar t.g.v. het anti-semitische element, zal menig politicus zich er verre van houden. Resultaat is dat de Boeren niet geholpen worden en mogelijk nog velen urenlang gemarteld worden (inclusief baby’s) op de meest wrede manier. Was het dan verstandig om _nu in dit stadium- meteen met die Joodse connectie te komen aanzetten? Allerminst me dunkt. Daarmee zijn de Afrikaners niet geholpen. Beter ware m.i. om hen wel te helpen (cq. om de kans dat een fim daaraan bijdraagt te maximaliseren). Eenmaal dat dit op gang gekomen is (bv. speciale vluchtelingenstatus en preferentiele immigratie van hen boven lieden uit Moslimlanden), kan men later alsnog in een vervolgdocumentaire inzoemen op de Joodse connectie (ALS die er al is, wat ik niet zeker weet).
  Nu vrees ik dat de makers van de film veel moeite hebben gedaan en dat het resultaat nihil zal zijn. De kans is trouwens groot dat ie omwille van het anti-semitische karakter verboden wordt en daardoor minder mensen bereikt. Dat lijkt me niet in het belang van de blanke zuid-afrikanen.

  Like

 5. Esperanza // maart 21, 2018 om 01:31 //

  @Daniel maart 20, 2018 om 14:51 ‘ Dit voorzag in de geleidelijke verplaatsing van de Europese joden naar Palestina en staat bekend on de naam ‘Die Endlösung’. Zij kregen zelfs geld toe om zich daar te vestigen.’

  De uitkomst is ietsje minder rooskleurig dan door jou voorgespiegeld:
  ‘Onder historici bestaat geen volledige consensus over het tijdstip waarop de nazitop besloot het Europese Jodendom te vernietigen en in hoeverre dit een vooropgezet plan was. Binnen de historici zijn er die het ‘intentionalisme’ aanhangen, dat uitgaat van een vooropgezet plan, en diegenen die het functionalisme aanhangen, waarbij ervan wordt uitgegaan dat de ‘oplossing’ uit praktische overwegingen in deze richting is gegroeid. Algemeen wordt wel aangenomen dat de grote lijnen van de Endlösung gedurende de zomer en de herfst van 1941 vast kwamen te liggen. Rond november 1941 werden de eerste vernietigingskampen actief; achtereenvolgens Bełżec, Sobibór, Treblinka, Chełmno, Majdanek en Auschwitz-Birkenau.’

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Endl%C3%B6sung_der_Judenfrage

  Like

 6. @Scrutinizer // maart 21, 2018 om 00:58

  We hebben al heel veel filmpjes geplaatst over Zuid-Afrika. Nooit kwam daar een joodse connectie in voor. Je kunt niet zeggen dat we dat onmiddellijk te berde brengen. Ik heb het zelfs bewust altijd weggelaten.

  Maar het kan toch niet zo zijn dat we joodse connecties als die er zijn altijd weg moeten laten, omdat joden een taboe onderwerp zijn ?

  Like

 7. ‘Ha avara agreement’ of ‘Transfer Agreement’. Kun je gewoon opzoeken hoor.

  “‘Onder historici bestaat geen volledige consensus over het tijdstip waarop de nazitop besloot het Europese Jodendom te vernietigen en in hoeverre dit een vooropgezet plan was.’

  Die irritatie kwam pas nadat Hitler zijn land onafhankelijk gemaakt had van internationale financiers.

  Like

 8. Esperanza // maart 21, 2018 om 02:04 //

  Opmerkelijke sequentie in dat comment van Daniel maart 20, 2018 om 14:51

  Eerst optikken: ‘In veel Westerse landen is ontkenning van ‘de’ holocaust strafbaar.’ en onmiddellijk daarna met de halve waarheid mbt de Endlösung komen opdraven: Slechts weinigen weten dat het Duitse Rijk en het Internationaal Jodendom in 1933 een verdrag sloten dat bekend werd onder de naam ‘Ha avara agreement’ of ‘Transfer Agreement’. Dit voorzag in de geleidelijke verplaatsing van de Europese joden naar Palestina en staat bekend on de naam ‘Die Endlösung’. Zij kregen zelfs geld toe om zich daar te vestigen.’

  Het riekt hier.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s