Nieuw

Afghaan verkracht 14-jarig meisje – dreigt haar vervolgens te vermoorden als ze zich niet als een moslima bedekt

De officier van justitie wilde de Afghaan voor verkrachting veroordelen, maar volgens de rechtbank, toonde hij alleen maar "gebrek aan aandacht voor de wil van het meisje", toen hij een geslachtsgemeenschap met haar op een toilet uitvoerde terwijl ze herhaaldelijk "nee" schreeuwden.

Straf: enkele weken gemeenschapsdienst. Geen verkrachting volgens het vonnis – de Afghaan toonde alleen “een onachtzaamheid tegenover de wil van het [Zweedse meisje]”.

Nadat hij een seksuele aanval op haar had gepleegd bleef de Afghaanse man het 14-jarige Zweedse meisje op sociale media lastigvallen en bedreigen. Hij eiste ook dat ze volgens de islamitische gebruiken haar lichaam zou bedekken. De rechtbank is er echter in geslaagd om verschillende oplossingen te vinden om te voorkomen dat de Afghaan zou moeten worden gedeporteerd voor kinderverkrachting, en heeft hem in plaats daarvan slechts tot een paar weken gemeenschapsdienst veroordeeld.

De man beweert zelf 19 jaar oud te zijn en heeft zich volgens het vonnis schuldig gemaakt aan seksueel misbruik van kinderen, seksuele uitbuiting van kinderen en illegale vervolging. Alle misdaden werden tegen hetzelfde meisje gepleegd.

Het meisje, dat in Göteborg woont, kwam met de Afghaan eerst online in contact op een sociaal forum voordat ze elkaar ontmoetten. De Afghaan, inwoner van Norrköping, was toen 17 jaar oud en was zich ervan bewust dat het meisje pas 14 jaar was.

Het duurde niet lang voordat de Afghaan ’s nachts bij het meisje in Göteborg aankwam. Op een avond aan het eind van 2016, nadat ze in slaap was gevallen, greep hij haar tussen de benen in het slipje en duwde zijn, volgens het meisje, vingers in haar vagina. Het meisje schreeuwde naar hem om te stoppen.

“De aanraking was niet zo geavanceerd”
De officier van justitie wilde de Afghaan veroordelen voor kinderverkrachting. De rechtbank van Göteborg is echter van mening dat de “aanraking” niet “zo geavanceerd was met betrekking tot de aard van de krenking en de overige omstandigheden van een geslachtsgemeenschap”. In plaats daarvan classificeert de rechtbank het incident als een seksueel misbruik van kinderen. De man zelf beweerde dat hij alleen zijn vingers op het geslachtsdeel van de veertienjarige had gelegd.

Volgens de rechtbank waren er “misverstanden” in de relatie tussen de man en het meisje, die “o.a. verklaarbaar zijn door de ongelijksoortige opvoeding van de partijen”.

Tegen het einde van december 2016 eiste de Afghaan dat de ‘kledingstijl’ van het meisje moest worden veranderd. Uit sms-gesprekken tussen de twee blijkt dat hij het meisje “hoer” noemde en dreigde haar te vermoorden wanneer ze niet wilde beginnen met “haar lichaam met kleding te verbergen”.

De Afghaan beval het meisje ook om seks me hem te bedrijven – anders zou hij het uitmaken. Hij had toen gemeenschap met haar op een handicaptoilet op het station in Norrköping. Het meisje vertelde dat dit gebeurde ondanks dat ze herhaaldelijk “nee” schreeuwde.

Geen verkrachting – “gebrek aan opmerkzaamheid”
De rechtbank classificeert deze gebeurtenissen als seksuele uitbuiting van kinderen. Volgens het vonnis was er geen sprake van verkrachtingen omdat de Afghaan alleen maar “ongewis” was en “gebrek aan aandacht voor de wil van [het meisje] toonden”.

Tegelijkertijd constateert de rechtbank dat de omgang “niet gebaseerd was op volledige vrijheid en wederkerigheid” en dat “veel suggereert dat [het meisje] geen geslachtsgemeenschap wilde”.

Nadat het meisje er genoeg van had blokkeerde ze de man op sociale media, waardoor hij boos werd en een verscheidenheid aan namen op Instagram creëerde, en vervolgens veel dreigberichten naar haar stuurde, die zijn geclassificeerd als onwettige vervolging.

Uit documentatie blijkt dat de man een staatsburger is van zowel Zweden als Afghanistan. Als tienjarige kwam hij samen met zijn moeder naar Zweden en kan daarom volgens de huidige wetgeving niet worden gedeporteerd.

De straf was slechts 180 uur gemeenschapsdienst. Hij moet ook een schadevergoeding van 6.000 euro aan het meisje betalen.

Bron:

http://www.friatider.se/sexutnyttjade-14-rig-flicka-hotade-sedan-d-da-henne-om-hon-inte-t-ckte-sig-som-en-muslim

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Afghaan verkracht 14-jarig meisje – dreigt haar vervolgens te vermoorden als ze zich niet als een moslima bedekt

 1. polderboy // maart 19, 2018 om 03:56 //

  “Een verschil in opvoeding.” volgens de rechter.
  Gezien dit soort uitspraken, moet het verschil in opvoeding bij rechter aanzienlijk geweest zijn.

  Like

 2. polderboy // maart 19, 2018 om 03:57 //

  rechter, moet zijn rechters.

  Like

 3. Horatius // maart 19, 2018 om 11:18 //

  180 uur gemeenschapsdienst?

  Hopelijk betreft het hier geen seksuele gemeenschap, want dat kan zelfs een bronstige Afrikaan niet opbrengen zonder bepaalde middelen verstrekt door een medicijnman.

  Het geitenwollensokkenjargon uitgesproken door de rechtbank past naadloos in deze tijd van pamperen, goedpraten en bagatelliseren van misdaden gepleegd door jonge vluchtelingen die allemaal minderjarig blijken te zijn. Al zou een deskundig onderzoek uitwijzen dat het individu de dertig al ruim is gepasseerd.

  En dan ook nog eens 6.000 euro schadevergoeding betalen aan het slachtoffer.

  Waar moet deze ‘stumper’ dit geld vandaan halen zonder een toevallig passerende bejaarde te beroven, een plofkraak te plegen of andere soorten van criminaliteit te bedrijven?

  Like

 4. Republikein // maart 19, 2018 om 11:58 //

  ://akivoegwerner.wordpress.com/2018/03/19/lange-liste-der-mordopfer

  Like

 5. Het duurde niet lang voordat de Afghaan ’s nachts bij het meisje in Göteborg aankwam. Op een avond aan het eind van 2016, nadat ze in slaap was gevallen, greep hij haar tussen de benen in het slipje en duwde zijn, volgens het meisje, vingers in haar vagina. Het meisje schreeuwde naar hem om te stoppen.

  Was die gozer bij dat meisje thuis en was er geen toezicht of zo ?????

  Like

 6. Republikein // maart 19, 2018 om 12:17 //

  Eerst je handen wassen.
  Poesiepakker, goed geluisterd naar ome Donald.

  Like

 7. Raar verhaal, alhoewel de meeste rechters deugen niet ook hier niet.
  Maar heeft dit kind geen vader, broers, ooms of neven die dat stuk uitschot even wat aan zijn verstand kan peuteren?
  Het word tijd dat de burger wat meer initiatieven gaat nemen met zulk soort rechters!

  Like

 8. Als tienjarige kwam hij samen met zijn moeder naar Zweden

  Een toonbeeld van gelukte integratie? 10 jaar in Afghanistan (waarvan de eerste 5 niet echt meetellen) en 7 jaren in Zweden. Dit volk is gewoon niet te integreren. Vroeger of later gaat het fout.

  Dat meisje echter, moet zich de ogen uit haar kop schamen. Alleen al omdat contact had met deze integrant. Ze zou beter moeten weten en haar ouders moeten zich nog veel dieper schamen omdat ze hun dochter niet goed hebben voorbereid op zooooveel integratie.

  Like

 9. tassepoetster // april 26, 2018 om 00:19 //

  ja die broers vader en neven zijn gereduceerd door die kutfeministen tot makke schapen snap dat dan eens!!!Die kunnen niet eens meer vechten!

  Like

 10. Weet nog jaren geleden dat mijn nicht van 15 verkracht is door buurjongen,mijn oom en drie broers gingen er heen ,trapte de voordeur er uit en waar zijn vader en moeder bij waren sloegen die 19 jarige buurjongen totalloss en belde toen de politie en ambulance,werden gearresteerd en bij proces vrijgesproken.
  Moesten alleen de schade van deur en inrichting vergoeden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s